Longboard

poruka: 6
|
čitano: 10.210
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Longboard

Longboard je vrsta skateboarda, po izgledu dosta sliči surferskok dasci. U Hrvatskoj nije poznat, no vani je jako popularan.Ni sam ne znam puno o njemu, znam da  je puno brži od skateboarda, da može postići brzinom od čak 70km/h. Duljina mu iznosi od 94-127 cm. U hrvatskoj ga ima za kupit u Warehousu, a cijena mu iznosi visokih 1200 kn , pa na dalje.

Evo meni se longboard jako sviđa, pa bi volio da ako neko zna nešto više o njemu da to podijeli sa nama, i ako ga neko ima u Zagrebu, jer sam i ja razmišljao o kupnji.

14 godina
neaktivan
Longboard

Evo novi sam na forumu , pa sam naiso i na ovu temu.

Ja ti vozim longboard marke Bustin. Jako sam zadovoljan, longboard je toliko pokretan brz...da dalje ne nabrajam.

Uglavnom si sve  rekao dobro, puno je brzi od skateboarda i pokretljiviji. Mozes mi se javit na PM ja ti znam nekoliko ljudi koji ih prodaju u HRV....Inace vani je jako poznat dok u Hrvatskoj se jos nije probio...Eto nadam se da ces ssi i ti nabavit jedan longboard , pa da se spustimo sa Sljemena.{#}

14 godina
neaktivan
RE: Longboard
evo,ja nigdje nisam mogao naći longboard pa sam si ga sam izradio,ja sam mu stavio kotače od romobila(10 cm promjer),daska oko metar duga(hrastova),osovine od normalnog skateboarda,za grip sam stavio brusni papir na tkanini takav je najbolji jer i dok se namoči ne nabubri kao običan papirnati brus,ali mogu vam reći da to je stvarno brzo,najbrže što sam išao je bilo oko 45 km/h po glavnoj cesti(bez štitnika),a ovo što si rekao da idu do 70 km/h,to su luđaci a neki idu i brže;tak da možeš probati si napraviti doma longboard,jeftinije i vozi.meni su to zakon stvarčice,i ja tražim već dugo di to ima za kupiti,ali bezuspješno.
15 godina
neaktivan
Razbit cu gitaru, crn je mrak ispunjava...
11 godina
neaktivan
Re: Longboard

Ja trenutno vozim marku "Globe" mozes li mi dati on-line trgovine tih ljudi koji ih prodaju u HRV(ako imaju on-line shopove)???

Meni se sviđa marka "Loaded" i dobro mi lezi model TAN TIEN i sad me zanima gdje ga mogu kupiti u HRV???

I bacio sam oko na ovaj oglas na njškalu:

"longboard EARHWING ROADKILLER"

To je cijelo ime oglasa.

Ako mi mozes pomoć,unaprijed zahvaljujem! {#}{#}

11 godina
neaktivan
branezg kaže...

Moze se kupiti i u onom extreme shopu u Zagrebu,ali tamo su marke koje sam davno vozio prije 4-5 godina...{#}

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice