Znaci nasao sam na njuskalu ponudu za toyota rav4 za 6,000eura....Nisam ga vidio nit cuo toga prodavaca od auta nesto smo se dopisivali i on je bio radio vamo u Hr. nekoliko godina i kaze vratio se u Eng. pa mu netreba vise zbog volana sa druge strane...Pa me zanima dali je to nesto sigurno posto je on rekao neku shipping tvrtsku (WorldWide Fast Delivery) Preko nje hoce da objavimo transakciju tako da on da auto toj kompanij,onda ja trebam poslat novac toj kompaniji i oni meni posalju auto al neznam nisam iskusan u ovome pa me zanima jel to sigurno ista,iako mi mnogo toga tu nestima...
Kupnja automobila iz Engleske
- poruka: 8
- |
- čitano: 5.229
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Prevara, bježi od toga što dalje.
Znaci nasao sam na njuskalu ponudu za toyota rav4 za 6,000eura....Nisam ga vidio nit cuo toga prodavaca od auta nesto smo se dopisivali i on je bio radio vamo u Hr. nekoliko godina i kaze vratio se u Eng. pa mu netreba vise zbog volana sa druge strane...Pa me zanima dali je to nesto sigurno posto je on rekao neku shipping tvrtsku (WorldWide Fast Delivery) Preko nje hoce da objavimo transakciju tako da on da auto toj kompanij,onda ja trebam poslat novac toj kompaniji i oni meni posalju auto al neznam nisam iskusan u ovome pa me zanima jel to sigurno ista,iako mi mnogo toga tu nestima...
Bježi koliko te noge nose.
To je toliko staro da je i po novinama bilo. Čak su novinari našli i vlasnika auta sa slike i ispalo je da su prevaranti samo našli postojeći oglas i ukrali slike. Obično je sve popračeno lošim google translate-om.
Ja sam na takav prijedlog poslao sljedeći odgovor:
Hi all,
I'm still interested in buying a car, but have a direct employment in Nigeria. He died, I was a distant relative, whom I knew and left big property. If you arrange transportation to Nigeria I'm interested to take over a car in Nigeria. Of course, the payment for the transport no problem.
Anyway, this car seems is working perfectly for my trip from Niergie for Spain, where I will take on an international lottery winning.
If you are still interested in doing t, please contact me.
Slobodno iskoristi ako ti se trolla prevaranta.
Ae neko neku ideju kako da ga istrolam?
Pitaj ga prihvaća li Bitcoine i kolika je cijena za njih.
Poslao sam mu da mi posalje ove nove zimske gume sto je rekao kao da su poklon,u Val-d'Isère i kad dode njegovo auto ja cu doc po njih da ih isprobam sa novim autom i da cu mu tamo dat novac :D
Sada sam mu posalo da sam mu poslao ip adrese od kompa mu prema interpolu :PPPP