Nemojte nikad autom gaziti kartonsku kutiju ako je vidite na cesti, meni se jučer dogodilo da je neko "pametan" stavio kartonsku kutiju na sred ceste ja je namjerno idem zgaziti autom kad ono čujem udarac auto malo poskoči ja naglo na kočnicu stanem izađem iz auta kad ono kamen, netko je sakrio kamen ispod kartonske kutije udubio sam karter i otkinuo lonac na auspuhu, e da nisam popio par piva zvao bi policiju, ali sumnjam da bi našli tko je to postavio.
Kartonska kutija na sred ceste
- poruka: 14
- |
- čitano: 2.185
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Koji moraš bit biser da ideš tak na cestu nešto stavit.
Ja sam prvo pomislio da je unutra bilo štene ili mače
Hvala na info, budem dodatno pripazio!
Klincima je dosadno pa se zabavljaju na taj način, nisu svjesni opasnosti. Možda si čak i sniman mobom sa strane negdje jer je to "urnebesno smiješno"...
Moj stari je prošle godine imao sličan slučaj tu u Slavoniji u jednom manjem mjestu. Prešao je preko vrećice u kojoj je bio ekser (čavao). Stari je popizdio,zvao je i policiju ali nažalost ništa tu nije upalilo pošto je još morao iskeširati vučnu službu i novu gumu. Naravno dok smo to sve sredili (slab signal i "brzina" naših službi u RH) prošlo je pola dana.
Klinci? Vjerujem da jest pošto sam i prije čuo da su neki prolazivši kroz to mjesto doživljavali slična sranja od strane dječurlije kraj ceste...
Pazite preko čega prelazite,neznam što bih vam drugo rekao. Bolje spriječiti nego liječiti...
Nemojte se ljudi zezat..izbjegavajte te kutije po cesti...frend je prije 15ak godina vozio prema Kninu, po staroj cesti kod nekog sela vidio klince kak stoje oko kutije i odjednom se razbjeze sa ceste...i veli mislim si hocu im pogodit kutiju ili ne...veli necu i zaobiđe tu kutiju kaj je stajala na cesti...i pogleda u retrovizor i vidi da se kutija dize ispod nje izlazi klinac...satro bi klinca ko palacinku da ju je isao pregaziti...nikad ne znas kaj moze biti ispod...
a koji tek biser moraš biti za to namjerno pregaziti
što bi rekli moji klinci - rozga bez mozga
A šta kad ne možeš izbijeć ... šta si onda ... rozga bez gaća?
stani, izađi van, makni kutiju :)
Nemojte nikad autom gaziti kartonsku kutiju ako je vidite na cesti, meni se jučer dogodilo da je neko "pametan" stavio kartonsku kutiju na sred ceste ja je namjerno idem zgaziti autom kad ono čujem udarac auto malo poskoči ja naglo na kočnicu stanem izađem iz auta kad ono kamen, netko je sakrio kamen ispod kartonske kutije udubio sam karter i otkinuo lonac na auspuhu, e da nisam popio par piva zvao bi policiju, ali sumnjam da bi našli tko je to postavio.
Ovdje se ne radi o nemogućnosti izbjegavanja nego o totalnoj gluposti vozača koju je priznao u prvom postu.
Uz to sve sjeda za volan pod utjecajem alkohola i stavlja tuđe živote na konac... (život vozača ne spominjem jer mi takvih nikada nije bilo žao)
Prvo, "ne možeš izbjeći" je jako rijetka situacija - ili ti je naglo izletilo ili voziš prebrzo pa ne stigneš reagirati.
Drugo, obavezan si to s ceste i maknuti ili zvati cestare / policiju.
Opcija "namjerno sam pregazio" je jedna od najglupljih izjava koje sam pročitao na forumima.
Bio jednom jedan Mika(jos je ziv),uvjek je bio sirovina i pravi bully-ali uvjek prema mlađima od sebe.
Uvjek je kada djeca igraju lopte,on se zaleti ko kreten i sutne loptu sto dalje,prave djeca snjegovića,on se ga glavom sruši....
Jednom smo mi nasli staru loptu,razrezali je i napunili šljunkom,ostavlil na stazi pored djece koja su se igrala.
Naišao Mika..............iz sve snage,punom desnom,
....krc....slomio Mika nogu!
Jos veci biser moras bit da ides tako nesto gazit na cesti ...