Pozdrav svima , trebao bih pomoc oko imena ovih alu felge , ne razumijem se bas u alu felge pa ako netko zna ime ovih bio bih zahvalan
Kako se zovu ove alu felg pomoc
- poruka: 11
- |
- čitano: 7.178
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozes li uvecati orginal sliku samo felge, tj cepa u sredini da saznamo proizvodjaca ili daj link stranice odakle ti ta slika
mozes li uvecati orginal sliku samo felge, tj cepa u sredini da saznamo proizvodjaca ili daj link stranice odakle ti ta slika
http://img1.hyperinzerce.cz/x-cz/inz/4092/4092228-seat-ibiza-1-9tdi-81kw-3.jpg
Kako si me iscrpio...Od 06:00h do sada sam ih trazio, jer po slici nema sanse da vidim ime. hehe
Alu felge Alutec Cult 4x100 16''
mogu zamisliti kak je zeznuto bilo hehhe , hvala ti puno na trudu i pomoci
Kako si me iscrpio...Od 06:00h do sada sam ih trazio, jer po slici nema sanse da vidim ime. hehe
ove dvije felge nisu iste
hahaha, pa da nisu iste, ali su obje Alutec Cult samo je razlika u broju krakova.
ince jako ružne felge, ajd ove sa više krakova možda prolaze..
hahaha, pa da nisu iste, ali su obje Alutec Cult samo je razlika u broju krakova.
ne ,nisu im niti isti krakovi, to su drugačije felge nevažno šta je isti proizvođač.
kad smo već kod tog aluteca mislim da je jedino gori alessio lol
isto tako se slažem s bikom ,ove lijeve ajde de ,ali desne su preružne
ne ,nisu im niti isti krakovi, to su drugačije felge nevažno šta je isti proizvođač.
kad smo već kod tog aluteca mislim da je jedino gori alessio lol
isto tako se slažem s bikom ,ove lijeve ajde de ,ali desne su preružne
ukucaj u google naziv pa ces vidjeti da izbacuje sve takve samo sa razilicitim brojem krakova.
mislio sam reci da im je taj naziv alutec cult isti, kuzis? Fakat
Da, nisu iste ali su slicne jer je to isti proizvođac. Nudi sa 3, 4(kao ove na seatu i ovom plavom autu) i sa 5 karkova.
Druga slika koja je na plavom autu je ista kao i na onom Seatu. Uspio sam naci njegov oglas,pa sam ih tamo uspoređivao jer se bolje vide. LINK
A takve felge su prodavane i kod nas na njuskalu: LINK2
A ovo su linkovi za krakove, istog proizvođaca.
1. sa 3 i 5 krakova, u jednoj slici: LINK3
2 i normalno, sa 4 kraka, o kojima pricamo cijelo vrijeme: LINK4