Blaupunkt radio resetiranje

poruka: 4
|
čitano: 2.380
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Potreban savjet.....

Naime, vozio sam auto (Fiat Punto) kod mehanicara i resetovao mi se kod za Blaupunkt radio. Greskom smo i ja i otac nekoliko puta unijeli pogresan kod, neznanjem naravno.

Nasao sam ispravan kod ali sad mi radio ne dopusta da unesem ispravan kod nakon nekog vremena. Kako sam citao trebao bih pustiti auto upaljeno nekoliko sati (ovisno o broju pogresno unesenih kodova) da bi mi dozvolio da unesem ispravan kod.

Pitanje: Da li mogu radio prikopcati na neko eksterno napajanje da mi auto ne radi stalno dok cekam za unos, pa onda unijeti kod, i da li bi taj kod vazio kada ga ponovo prikopcam u auto, tj. na akumulator?

17 godina
Re: Blaupunkt radio resetiranje

Da, Blaupunkt ima / imao je na nekim modelima period čekanja (ne sjećam se koliko dugo, možda i nekoliko sati) u slučaju višekratne greške koda.

Spoji radio na neko 12 V napajanje, uključi i čekaj da se ponovo pojavi zahtjev za unos koda. Nakon unošenja ispravnog koda, i dalje ćeš moći taj kod koristiti normalno.

Iako, nisam više siguran zašto bi radio trebao biti uključen - možda je dovoljno za čekanje da ima spojenu 12 V standby liniju (tj. da samo čeka spojen, isključen u autu)?

KaeR
10 godina
neaktivan
Re: Blaupunkt radio resetiranje
Ajde molim te mi posalji kod na PM, ja sam svoj izgubio i radio mi ne dela vec 2 god.
14 godina
neaktivan

Ne mogu ti poslati jer svaki kod je unikatan, tj. ovisi o serijskom modelu tvog uredjaja.

@kaer - nije mi se resetovao nakon cekanja, kako citam navodno treba biti upaljen automobil zajedno sa Blaupunktom. Ali nesto kontam kako cu ga drzati upaljenog toliko sati ako sam previse puta unio pogresan kod pa zato mislim da ga donesem u stan i spojim na neko eksterno napajanje dok mi ne ponudi unos koda. ALI, tu se pitam da li ce mi se ponovo resetovati kad ga odvojim s eksternog napajanja i spojim na akumulator.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice