Zanimaju me iskustva onih koji su išli biciklom na more i ima li onih koji bi htjeli na ljeto na more biciklom? Velika mi je želja biciklom na more ali nemam sa kime pa ako ima onih koji dijele istu želju...
Biciklom na more 2012
- poruka: 15
- |
- čitano: 6.425
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pročitaj si ovo Crikvenica - Osijek u 28 sati
evo ti zagreb-pula ali s e-biciklom
Planiram ja biciklom relaciju Županja-Zagreb-Split-Metković uz dosta usputnih stanica. Iz Metkovića ću se vraćati za Županju kroz BIH pošto tamo imam rodbine u Hercegovini i prijatelja u Bosni. Odakle si? Možemo se dogovoriti da zajedno bar neki dio relacije odvozimo.
Ja sam iz Rešetara, selo prije Nove Gradiške kad ideš od Županje. Sviđa mi se ova ruta koju si napisao i neb imo ništa protiv da odradimo cijelu skupa jer men svejedno kupao se il vozio, bitan je provod. A kad bi ti to išao?
Nisam točno odredio datum, ali negdje 7 ii 8 mjesec. Naravno želio bih imati suučesnika jer je lakše u društvu voziti nego sam.
ja imam godišnji prvA 3 tjedna u 7. mj. Ak budemo išli zajedno moramo se negdje nać da vidimo gdje, kak, odakle i dokle :)
120km ima od ŽU do Rešetara. Mogao bih biciklom jedan dan doći do tebe da se dogovorimo, a poslije toga ću do NG kod frenda s faxa. Imaš skype/fb/msn?
ja isto planiram ic
samo neznam kad cu si moc godisnji uzet
Planiram na Krk
Mogao bih ubaciti i M.Lošinj u rutu. Sve je stvar kako se dogovorimo. Ja ne planiram sve u tjedan dana da pređem, već 2~3 tjedna laganog putovanja, kupanja, druženja itd.
120km ima od ŽU do Rešetara. Mogao bih biciklom jedan dan doći do tebe da se dogovorimo, a poslije toga ću do NG kod frenda s faxa. Imaš skype/fb/msn?
Imam, poslao sam ti...
Arnold Layne odakle si
Arnold Layne odakle si
Samobor
Ofc, ali sam sada većinu vremena u VŽ-u, fakultet. Ove godine opet definitivno idem na more, nakon prošlogodišnjeg humanitarnog ultramaratona od Iloka do Dubrovnika, ~1200km u 82h premda je bio plan 77h.