Biciklom na more 2012

poruka: 15
|
čitano: 6.425
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Biciklom na more 2012

Zanimaju me iskustva onih koji su išli biciklom na more i ima li onih koji bi htjeli na ljeto na more biciklom? Velika mi je želja biciklom na more ali nemam sa kime pa ako ima onih koji dijele istu želju...

16 godina
neaktivan
Biciklom na more 2012
Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
Poruka je uređivana zadnji put pet 17.2.2012 17:19 (cuspajz).
14 godina
Biciklom na more 2012

evo ti zagreb-pula ali s e-biciklom

http://www.slike.com/slike/screenkfk.jpg
17 godina
Biciklom na more 2012

Planiram ja biciklom relaciju Županja-Zagreb-Split-Metković uz dosta usputnih stanica. Iz Metkovića ću se vraćati za Županju kroz BIH pošto tamo imam rodbine u Hercegovini i prijatelja u Bosni. Odakle si? Možemo se dogovoriti da zajedno bar neki dio relacije odvozimo.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
13 godina
neaktivan
Re: Biciklom na more 2012

Ja sam iz Rešetara, selo prije Nove Gradiške kad ideš od Županje. Sviđa mi se ova ruta koju si napisao i neb imo ništa protiv da odradimo cijelu skupa jer men svejedno kupao se il vozio, bitan je provod. A kad bi ti to išao?

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 18:07 (zelja.boss).
17 godina
Biciklom na more 2012

Nisam točno odredio datum, ali negdje 7 ii 8 mjesec. Naravno želio bih imati suučesnika jer je lakše u društvu voziti nego sam.

Poruka je uređivana zadnji put čet 8.3.2012 22:02 (Najbrži).
13 godina
neaktivan

ja imam godišnji prvA 3 tjedna u 7. mj. Ak budemo išli zajedno moramo se negdje nać da vidimo gdje, kak, odakle i dokle :)

17 godina
Biciklom na more 2012

120km ima od ŽU do Rešetara. Mogao bih biciklom jedan dan doći do tebe da se dogovorimo, a poslije toga ću do NG kod frenda s faxa. Imaš skype/fb/msn?

13 godina
odjavljen
Biciklom na more 2012

ja isto planiram ic

samo neznam kad cu si moc godisnji uzet

Planiram na Krk

17 godina
Arnold Layne kaže...
Planiram na Krk

Mogao bih ubaciti i M.Lošinj u rutu. Sve je stvar kako se dogovorimo. Ja ne planiram sve u tjedan dana da pređem, već 2~3 tjedna laganog putovanja, kupanja, druženja itd.

13 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

120km ima od ŽU do Rešetara. Mogao bih biciklom jedan dan doći do tebe da se dogovorimo, a poslije toga ću do NG kod frenda s faxa. Imaš skype/fb/msn?

Imam, poslao sam ti...

13 godina
neaktivan
Biciklom na more 2012

Arnold Layne odakle si

13 godina
odjavljen
zelja.boss kaže...

Arnold Layne odakle si

Samobor

12 godina
neaktivan
Iz zupanje? Ajde napokon netko blizu....ja planiram ove godine bankom na more :)
17 godina
bozo92 kaže...
Iz zupanje? Ajde napokon netko blizu....ja planiram ove godine bankom na more :)

Ofc, ali sam sada većinu vremena u VŽ-u, fakultet. Ove godine opet definitivno idem na more, nakon prošlogodišnjeg humanitarnog ultramaratona od Iloka do Dubrovnika, ~1200km u 82h premda je bio plan 77h.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice