Automobili-sve o njima

poruka: 352
|
čitano: 108.611
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Automobili-sve o njima

pa robot ce isto sastavit auto bezobzira jer on radi u njemackoj il u americi, recimo ML, GL, GLK, i R klasa se proizvode jedino u americi

16 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...

pa robot ce isto sastavit auto bezobzira jer on radi u njemackoj il u americi, recimo ML, GL, GLK, i R klasa se proizvode jedino u americi

Nesastavlja robot sve djelove u Mercedesu oni najzahtjevniji se sastavljaju rucno,a ako neiskusni ljudi vode te robote jos gore.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan

pa ok, al robot je isto isprogramiran u svakoj tvorinic... ne stavlja on drukcije staklo u njemackoj il u americi il brazilu npr...

16 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...

pa ok, al robot je isto isprogramiran u svakoj tvorinic... ne stavlja on drukcije staklo u njemackoj il u americi il brazilu npr...

stavlja drukcije tocnije drugog proizvodaca, jer se ide po onoj smjernici sto blize to bolje, tako da nije svugdje sastav i kvaliteta sastava na istoj razini, a u americi je lošija

17 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
HarryPlopper kaže...

stavlja drukcije tocnije drugog proizvodaca, jer se ide po onoj smjernici sto blize to bolje, tako da nije svugdje sastav i kvaliteta sastava na istoj razini, a u americi je lošija

a to moze i nemora bit tocno.... ne znaci da ak je od drugog proizvodjaca da je losije konkretno u ovom slucaju staklo... al vecina dijelova vjerojatno ima neke odredjene dobavljace i salje se u tvornice tak da je svugdi isto

16 godina
neaktivan
HarryPlopper kaže...
Mitsuoka kaže...
HarryPlopper kaže...

a to moze i nemora bit tocno.... ne znaci da ak je od drugog proizvodjaca da je losije konkretno u ovom slucaju staklo... al vecina dijelova vjerojatno ima neke odredjene dobavljace i salje se u tvornice tak da je svugdi isto

Jeli tebi isti onaj Nike sta se radi u Kini ili original ako ti je to isto onda te mogu razumit.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
cappy kaže...
HarryPlopper kaže...
Mitsuoka kaže...
HarryPlopper kaže...

Jeli tebi isti onaj Nike sta se radi u Kini ili original ako ti je to isto onda te mogu razumit.

pa cuj sad, za nike se zna da se radi u kini, indiji i tam nekim lijevim zemljama kao i vecina drugih proizvodjaca odjece

16 godina
neaktivan
cappy kaže...
HarryPlopper kaže...
pa cuj sad, za nike se zna da se radi u kini, indiji i tam nekim lijevim zemljama kao i vecina drugih proizvodjaca odjece

Da tija san ti rec da je original original i nemže ga kinez napravit,takva je ista stvar i sa Mercedeson.

Al dobro ovo nije tema o robi nego o autima.

duje kapitanović
17 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Ajd mi nađite Nike koji je proizveden u USA.

Čak da Nike kupiš u USA pisat će made in Vietnam, Taiwan ili Kina.

To se ne može nikako uspoređivati s proizvodnjom auta.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Evo bas prije neki dan vozin se u busu kad prijatelj kaze vidi sedmice,ja bolje pogledan kad ono nova petica,auto me stvarno iznenadilo po meni jedna od najljepših serija 5 do sad,veliki + za BMW nakon stare serije vracaju se na normaluCool.

BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

Evo bas prije neki dan vozin se u busu kad prijatelj kaze vidi sedmice,ja bolje pogledan kad ono nova petica,auto me stvarno iznenadilo po meni jedna od najljepših serija 5 do sad,veliki + za BMW nakon stare serije vracaju se na normaluCool.

a i ja san je onda vidia u ST-u nekidan, iden ja u skolu i vidin BMW mislin se koji je ali nisan vidia da je to nova serija 5, ali opet nije do kolina onoj seriji 5 prija banglea

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
cappy kaže...

a i ja san je onda vidia u ST-u nekidan, iden ja u skolu i vidin BMW mislin se koji je ali nisan vidia da je to nova serija 5, ali opet nije do kolina onoj seriji 5 prija banglea

Bude ti dole na HNK crna parkirana nasuprot obrtničke.

BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
Mitsuoka kaže...
cappy kaže...

Bude ti dole na HNK crna parkirana nasuprot obrtničke.

to ti isa na asa ili kočiju(16ka) pa ga sinja??? Doli zna bit dobrih auta

16 godina
odjavljen
Automobili-sve o njima

zanima me ,ako itko zna, koliko bi doslo ugradivanje centralne brave na vw polo, i putnog kompjutera? hvala!

JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

zanima me ,ako itko zna, koliko bi doslo ugradivanje centralne brave na vw polo, i putnog kompjutera? hvala!

Koliko je star taj Polo kad nema centralno,a sobziron na godine neš mu moc ni ugradit navigator.

BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
skank666 kaže...

Koliko je star taj Polo kad nema centralno,a sobziron na godine neš mu moc ni ugradit navigator.

njemu treba putno racunalo a ne navigator, a sve se moze ugradit...mozda ne u VW-a ali ima masu firmi koje to ugraduju

16 godina
odjavljen
Automobili-sve o njima

a jbg zaboravio sam napomenut da je 2008 godiste i ima svu potrebnu elektroniku. samo jos neki dio fali ali ne znam ni kako se to zove (za centralno zakljucavanje)

JESUS SAVES!!!
16 godina
neaktivan
skank666 kaže...

a jbg zaboravio sam napomenut da je 2008 godiste i ima svu potrebnu elektroniku. samo jos neki dio fali ali ne znam ni kako se to zove (za centralno zakljucavanje)

A onda nije problem centralno te neče doč poviše 1000kn.

A sta se tice putnog racunala ono bi te moglo dov oko 3000kn.

I za Mitsuku putno racunalo=navigator.

Možda si ti mislija da kad san napisa navigator da san mislija na GPS al ne.

BMW
16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Sretna nova 2010 svim ljubiteljima automobila.

Evo da se prisjetimo par top modela iz prosle godine:

BMW X6 BMW X6
OPEL INSIGNIJA OPEL INSIGNIJA
Volkswagen Golf Volkswagen Golf
Renault Megane Renault Megane
Nissan 370Z Nissan 370Z
Alfa Romeo Mi.To Alfa Romeo Mi.To
BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

falija si sa x6 prvo sta je 2008, drugo sta nije vrijedan spomena, to rusi svaku filozofiju auta ka i 5gt

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
cappy kaže...

falija si sa x6 prvo sta je 2008, drugo sta nije vrijedan spomena, to rusi svaku filozofiju auta ka i 5gt

Neznan kad je u detalje izasa X6,al on spada po 09.

X6 je najbolji BMWov fenomen najljepše auto iz Bavarske tvornice.

BMW
16 godina
neaktivan
cappy kaže...
Mitsuoka kaže...
cappy kaže...

Neznan kad je u detalje izasa X6,al on spada po 09.

X6 je najbolji BMWov fenomen najljepše auto iz Bavarske tvornice.

spada ti u 2008-u pogledaj po netu, a toliko je ruzan i jos je bmw, da je merc jos bi kuzia, ali bmw me njime i 5gt razocara, to je za one koji nemaju neke stvari u zivotu....jos da je dobar u voznji..

16 godina
neaktivan

Dok je stari nekad imao Astru H 2004., nije imao putno racunalo sve dok ga nisam upitao cemu nam sluzi tipka BC, kada ju nemozemo koristiti..

S obzirom da on zna vlasnika opelovog salona u Bjelovaru otisao je tamo i besplatno su mu aktivirali tu opciju u roku od 5 minuta..

Inace je putni komp nadoplata, a zapravo dio automobila ga ima samo im nije aktiviran,..to je velika zarada kod kupovine novog automobila jer mi smo tu recimo ustedjeli preko 1k kuna

16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Iskreno receno, velik broj ljudi sa nizom klasom auta govore da je BMW car, kako je to zapravo najbolji automobil itd.

Pa kad smo kod toga, dio tih ljudi govori misli da je on najbolji jer je skup i nekima lijep..e pa nije sve u tome, prva tri u premium klasi su Mercedes, Audi i BMW.

Prilikom kupovine novog Audija A4 pitali sam rođaka za savjet što je bolje, Audi ili BMW!? Njega smo pitali iskljucivo zato sto je imao vecinu modela  Audija i BMW-a.

On nam je savjetovao Audija prvenstveno zbog udobnosti i prednjeg pogona,..kaže da je Audi za naše ceste mnogo udobniji, jer je BMW dosta tvrđi i osjeti se svaka jamica na cesti.

Znači, odabir je bio između BMW serije 3 i Audija A4,  probali smo oba dva modela i ipak se odlučili za Audi.

Nije da hvalim Audija nego smo mi tu situaciju gledali iz te perspektive, iako sam ja nagovarao tatu na BMW 3 jer mi je vise sportski auto..Rođak kaže kad bi imao sada više novaca da bi si

opet uzeo Audija i da se nebi dvoumio te da nismo nista pogrjesili..

Opet, Mercedes C je isto u toj premium klasi no on košta nešto više i po mome mišljenju je bolji nego BMW 3..

Ono što mi ide na živce je dok neko kaže kako je BMW brži recimo od Mercedesa itd.  Pa nema veze kako se zove, stvar je u motoru, konjskim snagama itd.

Neznaci da ako je BMW da ga Hiunday nemoze prestici..

To je samo moje misljenje, ljubitelji BMW-a nemojte se uvrijediti jer je i BMW jedan odlican automobil Cool

Evo i par slika..

Audi A7 Audi A7
BMW 5 Gran turismo BMW 5 Gran turismo
16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...

Iskreno receno, velik broj ljudi sa nizom klasom auta govore da je BMW car, kako je to zapravo najbolji automobil itd.

Pa kad smo kod toga, dio tih ljudi govori misli da je on najbolji jer je skup i nekima lijep..e pa nije sve u tome, prva tri u premium klasi su Mercedes, Audi i BMW.

Prilikom kupovine novog Audija A4 pitali sam rođaka za savjet što je bolje, Audi ili BMW!? Njega smo pitali iskljucivo zato sto je imao vecinu modela  Audija i BMW-a.

On nam je savjetovao Audija prvenstveno zbog udobnosti i prednjeg pogona,..kaže da je Audi za naše ceste mnogo udobniji, jer je BMW dosta tvrđi i osjeti se svaka jamica na cesti.

Znači, odabir je bio između BMW serije 3 i Audija A4,  probali smo oba dva modela i ipak se odlučili za Audi.

Nije da hvalim Audija nego smo mi tu situaciju gledali iz te perspektive, iako sam ja nagovarao tatu na BMW 3 jer mi je vise sportski auto..Rođak kaže kad bi imao sada više novaca da bi si

opet uzeo Audija i da se nebi dvoumio te da nismo nista pogrjesili..

Opet, Mercedes C je isto u toj premium klasi no on košta nešto više i po mome mišljenju je bolji nego BMW 3..

Ono što mi ide na živce je dok neko kaže kako je BMW brži recimo od Mercedesa itd.  Pa nema veze kako se zove, stvar je u motoru, konjskim snagama itd.

Neznaci da ako je BMW da ga Hiunday nemoze prestici..

To je samo moje misljenje, ljubitelji BMW-a nemojte se uvrijediti jer je i BMW jedan odlican automobil Cool

Evo i par slika..

a samo je ova druga slika ruzna

16 godina
neaktivan
Mitsuoka kaže...
lg-viewty kaže...
................

Meni je Audi A7 nekak malo vise prisjeo, vise mi se svidja, proguglaj da vidis interijer i zadnji kraj..

Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 15:41 (lg-viewty).
16 godina
neaktivan
lg-viewty kaže...
Mitsuoka kaže...
lg-viewty kaže...
................

Meni je Audi A7 nekak malo vise prisjeo, vise mi se svidja, proguglaj da vidis interijer i zadnji kraj..

vec davno ipak sam audi fan, imao 100tku, pa A8, pa Q7...tocnije moj otac...

16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Evo ja npr. postivan isto i Mercedesa i BMWa i Audia iako mi je BMW najdraže auto od djetinstva.

Caca mi vozi 525 nikad problema sa njim,auto je strasno udobno i bogato opremom koja se nikad ne kvari,i kvaliteta matreijala je na vrhuncu.

Od njih troje svak je bolji u necemu to je normalno.

Zamene ne postoje bolje marke od te tri.

Audi A4 Audi A4
BMW 3 BMW 3
Mercedes Benz C Mercedes Benz C
BMW
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.1.2010 16:05 (cappy).
16 godina
neaktivan
cappy kaže...

Evo ja npr. postivan isto i Mercedesa i BMWa i Audia iako mi je BMW najdraže auto od djetinstva.

Caca mi vozi 525 nikad problema sa njim,auto je strasno udobno i bogato opremom koja se nikad ne kvari,i kvaliteta matreijala je na vrhuncu.

Od njih troje svak je bolji u necemu to je normalno.

Zamene ne postoje bolje marke od te tri.

hmh toyota, mazda, alfa romeo.........taj tvoj 525 je ona serija prije banglea i to mi je zadnji normalni bmw, ovi novi su ti i kvarljiviji, onaj iDrive je katastrofalan...

16 godina
neaktivan
Automobili-sve o njima

Evo jedna na sličica na koju sam naletio kada sam tražio BMW & Mercedes, ne želim započeti svađu ili išta, jednostavno mi je smješna.

Nadam se da je razumijete. Smijeh

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice