Znači balansiranje ne pomaže?
Pomoglo mi je jedino da ih u smeće bacim....
Znači balansiranje ne pomaže?
Pomoglo mi je jedino da ih u smeće bacim....
Kao sto je kolega rekao, vjerovatno je do guma ako je sve ovo prije toga obavljeno kako treba. Stovise tako nesto osjetis jako kad se vozis po snijegu, pa odes na autocestu nakon, vibracije iznad 100km/h.
Tako da vjerovatno je do guma
Dupli post
R.I.P. CD009, i naravno vlasnikov novčanik kad se ovo složi.
Nissan?
probne voznje se ne rade na 11.5km
R.I.P. CD009, i naravno vlasnikov novčanik kad se ovo složi.
Nissan?
350z
350z
taj 3,5 v6 sam vozio u prvom muranu, doduše malo oslabljen, ali je svejedno vukao kao lud
no, 80 litara goriva spalio sam za par sati zajebancije po velebitu i cestama okolo zadra
350z
taj 3,5 v6 sam vozio u prvom muranu, doduše malo oslabljen, ali je svejedno vukao kao lud
no, 80 litara goriva spalio sam za par sati zajebancije po velebitu i cestama okolo zadra
ja sam imao priliku vozit rentani 3rd gen jedno mjesec dana, svaki drugi dan jedan tank goriva :D
bas su rijetkost u europi, 85% svih proizvedenih Murana je prodano u US ako se ne varam
Gdje nabavit vrata za daciu logan mcv, susjed je ima i služi mu za posao. Obzirom da uglavnom trpa razni alat i materijal služi ga taman koliko mu treba, ide na plin i motor je lani imao generalku.
Jediini problem su mu trula vrata (putnička), gledao sam po njuški, indexu i nisam našao da ima, pa ako tko zna ili ima ideju gdje ih tražiti?
Gdje nabavit vrata za daciu logan mcv, susjed je ima i služi mu za posao. Obzirom da uglavnom trpa razni alat i materijal služi ga taman koliko mu treba, ide na plin i motor je lani imao generalku.
Jediini problem su mu trula vrata (putnička), gledao sam po njuški, indexu i nisam našao da ima, pa ako tko zna ili ima ideju gdje ih tražiti?
Jesi probao nazvati koji auto otpad? Imaš u Karlovcu auto Novica, u Rijeci auto Birtić, u zg auto otpad Tomi, oni mi padaju na pamet kao jedni od većih... Otvori Google maps, upiši auto otpad i zovi od reda ako kod njih ne nađeš
Probat ću tako, doduše na viru smo, ali kad mu trebaju 3 ili sva 4 vrata, to je vjerojatno jedino rješenje
bok, jel bio tko sad u zadnje vrijeme u mađarskoj? kako je tamo sa tankanjem goriva? jel to stvarno gledaju tablice i naplaćuju po višoj cijeni ili? Spremam se na put tamo pa me čisto zanima da li se isplati ili ne.. I po kojoj cijeni prodaju gorivo ako prodaju po skupljoj? Konkretno dizel..
pozdrav forumasii, alfa 159 1.9 u pitanju. Kad je palim , prvo paljenje, strese se i osjeti udarac negdje iz sredine motora. U toku voznje, kad pustim pa dam gas , osjetim tup udarac. Skroz tiho , al se osjeti, ne bitno koja brzina. Na leru vec neko vrijeme "podrhtava", odnosno svaki put kad upalim neki potrosac, auto zadrthi. Dignem stakla, spustim, klimu upalim ugasi. Ventilator na hladnjaku upali se u gasi , svaki put podrhti malo. Sta misliste sta je problem ?
Ili nosač motora ili dvomaseni.
Sad sam pročitao ovo za klimu i prozore. Zanimljivo.
Vjerovatno, neko kad bi prvi put sjeo u auto bi reko da je normalno. Ne bi ni osjetio to podrhtavanje. Najizrazenije, je kad npr. dignem stakla do kraja, i drzim jos malo prekidac. Kao da padne napon, u mraku se primjeti da svjetla "oslabe".
iz mog iskustva autootpadi u Sloveniji su daleko jeftiniji i bolje opskrbljeni. Eh sad, ako nije neka česta boja pa bi vrata morao i lakirati onda je možda jednostavnije popraviti postojeća (ovisno o tome kako i gdje su prohrđala).
Mislim , da mi taj pad napona je vec od kako sam kupio auto. Samo sto nije se manifestovalo kroz podrhtavanje. Jednostavno, kad upalim potrosac vidim kako mi svjetla oslabe na sekundu. Svakako sam ga planiro na servis pred tehnicki sad , pa cemo vidit. Hvala ipak.
iz mog iskustva autootpadi u Sloveniji su daleko jeftiniji i bolje opskrbljeni. Eh sad, ako nije neka česta boja pa bi vrata morao i lakirati onda je možda jednostavnije popraviti postojeća (ovisno o tome kako i gdje su prohrđala).
auh, di je slovenija od vira
rekao sam mu neka pogleda u otpadima u zadru, neka ih pita jel mogu nabaviti, pa ako ne bude vidjet ćemo i sa ovima u zg
vrata su totalno trula, kakav je šrot ta dacia bila s tim starijim modelima, to je strašno
zanimljivo, ostatak karoserije je donekle ok, zadnja vrata su ok, samo ta putnička se raspadaju, neka dolje, neka gore kod prozora
Gle, moguce da su 2 odvojena problema - nosac/dvomaseni i problem sa strujom (los/star aku, alternator, masa...).
Na servis i nek traze.
Koje gume od ovih na linku, continental premium 6 ili ultra contact 6? 91H gledam
Ili jeftiniji Goodyear, jos dobim putem as kodova popust nekih 100kn
https://www.ekupi.hr/hr/Auto-i-moto-oprema/Gume/Auto-gume/c/10840?sort=price-asc&q=%3Arelevance%3AsezonaGume%3ALjetna%3Abrand%3AContinental%3Abrand%3AGoodyear%3AsirinaGume%3A195%3AvisinaGume%3A65%3ApromjerGume%3A15%3AnosivostGume%3A91#
Koje gume od ovih na linku, continental premium 6 ili ultra contact 6? 91H gledam
https://www.ekupi.hr/hr/Auto-i-moto-oprema/Gume/Auto-gume/c/10840?sort=price-asc&q=%3Arelevance%3AsezonaGume%3ALjetna%3Abrand%3AContinental%3Abrand%3AGoodyear%3AsirinaGume%3A195%3AvisinaGume%3A65%3ApromjerGume%3A15%3AnosivostGume%3A91#
Vozio sam Premium, nemam zamjerke na gumu. Razliku izmedu nje i Ultre ne mogu komentirat, ali mislim da nema greske sa ijednom od te dvije Continentalke.
Ja imam PremiumContact 6 već 3. sezonu i guma mi se odlično pokazala, troši se malo brže ali odlično drži u svim uvjetima. Moja preporuka.
Ja sam imao Premium 5 pa znam da je jako jako dobra guma ali se relativno i trošila, ovaj Ultra je navodno poboljšan na tom području kao moze vise km napraviti a sad da li je i nivo prijanjanja ostao izvrstan to je upitno...mislim Ultra je nova guma pa nebi je bas degradirali po performansama..
Malo van specifikacija, nije strašno
Vid kolko mesa ima, može to još 50tis km
Ma nije to jos za bacit,sad moze neka druga primjena,npr za pilu i pilit drva
Ma nije to jos za bacit,sad moze neka druga primjena,npr za pilu i pilit drva
Dobra priprema za mesoreznicu čak, neki tvrde.
kakav raspad sistema.. samo se pitam koliko su originalne šasije skratili da bi bio što lakši