Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.015
|
čitano: 16.515.933
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema
kostolomac kaže...

Jbte, koliko filozofa, BMW ako ima solidne zimske gume ide bez problema na bilo kojem snijegu. Ovdje se novinar uhvatio eto BMW, a bilo je  još gro  drugih marki koji su se isto ''naguravali'' samo eto nije  bilo ''pametnjakovića'' da to uspije fotografirat.

Moj me nikad nije ostavio nigdje , pa sam prošao od A prema CH bez problema u zimskim uvjetima.

Kod mene jučer stali Honda i jedan Peugeot, i još pitaju dal smiju ostavit auto jer ne mogu uz brdu, jbga. nisam fotografiral, a trebal sam očito......

Ljetne gume i ''nikud nikam'' , bez obzira na pogon ako je u pitanju snijeg na cesti.

Tako da mi nije jasno što se tu imate ''naslađivat''.....

Vani pogotovo D i A , ima pun klinac sa ljetnim gumama, i ne j..u zivu silu ako padne pol metra snijega, i dalje bi ''on'' sa ljetnima gazil.....

pa ne pljuju ljudi po BMWu, nego Rvat'ni koja kupi zlorabljeni BMW, otplaćuje ga uz dva posla i smjenu na štajgi, nema za zimske gume, ali glavno da se fura BMW, jer curice pušćaju vodu do koljena dok ga vide u njemu...

to je problem, taj mentalitet, neka selo vidi - ima se, može se - ali ću tiho plakat u sebi kad vidim koliko stoji održavanje...

Ju je je? Je ju je!
14 godina
Auti - ultimativna tema

Tko nije vozio bicikl po snijegu ne zna sto je tjelovjezba

16 godina
Stric_Jura kaže...
kostolomac kaže...

Jbte, koliko filozofa, BMW ako ima solidne zimske gume ide bez problema na bilo kojem snijegu. Ovdje se novinar uhvatio eto BMW, a bilo je  još gro  drugih marki koji su se isto ''naguravali'' samo eto nije  bilo ''pametnjakovića'' da to uspije fotografirat.

Moj me nikad nije ostavio nigdje , pa sam prošao od A prema CH bez problema u zimskim uvjetima.

Kod mene jučer stali Honda i jedan Peugeot, i još pitaju dal smiju ostavit auto jer ne mogu uz brdu, jbga. nisam fotografiral, a trebal sam očito......

Ljetne gume i ''nikud nikam'' , bez obzira na pogon ako je u pitanju snijeg na cesti.

Vani pogotovo D i A , ima pun klinac sa ljetnim gumama, i ne j..u zivu silu ako padne pol metra snijega, i dalje bi ''on'' sa ljetnima gazil.....

pa ne pljuju ljudi po BMWu, nego Rvat'ni koja kupi zlorabljeni BMW, otplaćuje ga uz dva posla i smjenu na štajgi, nema za zimske gume, ali glavno da se fura BMW, jer curice pušćaju vodu do koljena dok ga vide u njemu...

to je problem, taj mentalitet, neka selo vidi - ima se, može se - ali ću tiho plakat u sebi kad vidim koliko stoji održavanje...

Pa normalno da je greška što nema zimske gume, ali nema ih u ovom trenutku barem 50% automobila u HR, tako da ovaj nije iznimka bez obzira na marku. I voze se bez da završe na nekoj ''naslovnici''.

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
12 godina
kostolomac kaže...
Stric_Jura kaže...
kostolomac kaže...

Pa normalno da je greška što nema zimske gume, ali nema ih u ovom trenutku barem 50% automobila u HR, tako da ovaj nije iznimka bez obzira na marku. I voze se bez da završe na nekoj ''naslovnici''.

Dao je izjavu taj lik sa BMWom koji je postao meme, i navodno je imao zimske gume. Ali ne kuzim kakve su to gume koje nakon malo snijega nemaju gripa, ono, kuzim da je zadnji pogon ali brate nemoguce da nemres krenut i vozit normalno kao i svi ostali, to mozes i da imas celestonke.

16 godina
hahhaajaads kaže...
kostolomac kaže...
Stric_Jura kaže...
kostolomac kaže...

Dao je izjavu taj lik sa BMWom koji je postao meme, i navodno je imao zimske gume. Ali ne kuzim kakve su to gume koje nakon malo snijega nemaju gripa, ono, kuzim da je zadnji pogon ali brate nemoguce da nemres krenut i vozit normalno kao i svi ostali, to mozes i da imas celestonke.

Jako čudno ako ih je imao, a ono ko da ima neke ''ljetne ćelostonke'' se auto ponašao....

Ponosni vlasnik PS3 i nekoliko desetaka original igara / http://www.accredo.hr/ http://www.mcsi-design.net/
17 godina
Auti - ultimativna tema

Pogledajte malo bolje slike guma u ovome članku LINK

To su definitivno ljetne gume, kakve zimske 

15 godina
Auti - ultimativna tema

neznam, al meni ove gume lice dosta na dosta izubijane V12 evo2 kakve sam imao na cupri svojedobno

15 godina
kostolomac kaže...
Stric_Jura kaže...
kostolomac kaže...

Gle, ja kupujem (leasing - trajni glagol) auto za  koji mogu platiti sve, i kao što rekoh, kupio 4 ljetne gume prekjučer - kupujem u kontra sezoni - pa su mi umjesto 650-700 kn/kom, ispale 380 kn/kom...

a gojze su 15.11. na autu...

svatko ima prioritete...

a propos BMWa, više sam ševio nego pet takvih "gurača BMWa" dok sam vozio starog Škodilaka Favorita..

Ju je je? Je ju je!
17 godina
Stric_Jura kaže...
a propos BMWa, više sam ševio nego pet takvih "gurača BMWa" dok sam vozio starog Škodilaka Favorita..

Ne hebe zgodan ili bogat, nego uporan!!! 

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
17 godina
Master Z kaže...

Koja budaletina, još se dodatno eksponira...

15 godina
Auti - ultimativna tema

ne kuzim kako vi svi govorite da u kontra sezoni su gume toliko jeftinije? pa gdje kupujete? zasto ja nisam nikad to primjetio ili je razlika bila minimalna? al ovdje pricamo o 40 50% razlike za istu gumu...

17 godina

Da, to i mene zanima. Hoćemo imena trgovina gdje ima tako jeftinije!!!!

Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran - Einstein
15 godina
Auti - ultimativna tema

jbg, nece podijelit

Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2020 13:57 (RuskeGTT).
15 godina
Auti - ultimativna tema

Pozdrav,

evoi odgovorio kolegi i na privat poruci:

https://www.gumelider.com.hr/

već 2. godinu kupujem online kod njih, meni ispadnu jeftiniji bar 20% (za divlju gumu 175/60 R16)

Ju je je? Je ju je!
14 godina

Mozes mi reći sta ne valja sa nexen gumama?

"Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers." - Colin McRae
15 godina
Master Z kaže...

to je samo za slikanje jer su mu zimske na 14'' čeličanama

PSN - darklydexter
15 godina
Auti - ultimativna tema

Ništ ak voziš 3 hiljade kilometara godišnje na fiat tipu. 

17 godina
Auti - ultimativna tema

Mene ispao set PC6 sa 4 felge u BIH, sa povratom poreza oko 5500kn.

Dimenzije su 225/40/18 XL. 

To sam uzeo ako ne varam, u 8 ili 9 mjesecu, 2018 godine.

Bio je friski DOT, a gume su made in Portugal.

Na zalost izgubio sam racun (malo su zajebavali njihovi carinici na granici).

Sva sreca na kraju sam uspio dobiti povrat poreza od firme gdje koje sam uzeo kupio felge i gume.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. | R.I.P. What.CD 11/2016
13 godina
Stric_Jura kaže...

Pozdrav,

evoi odgovorio kolegi i na privat poruci:

https://www.gumelider.com.hr/

već 2. godinu kupujem online kod njih, meni ispadnu jeftiniji bar 20% (za divlju gumu 175/60 R16)

I opet npr 195/65/15 preko nabava.net je jeftinije nego na tim "gume" stranicama. Konkretno mall.hr i ekupi.

Ja koji imam rabat u našim dućanima autodijelova gume sebi uzimam preko drugih stranica jer je jeftinije.(uniroyal, continental). Jedino aplus za teretna vozila uzimam u IC-u.

Rađe kad oduzmem od uštede poštarinu tih 150-200kn pojedem s gazdom dve maxi pizze i 2l cole ubijemo.

BORG kaže...

Mene ispao set PC6 sa 4 felge u BIH, sa povratom poreza oko 5500kn.

Dimenzije su 225/40/18 XL. 

To sam uzeo ako ne varam, u 8 ili 9 mjesecu, 2018 godine.

Bio je friski DOT, a gume su made in Portugal.

Na zalost izgubio sam racun (malo su zajebavali njihovi carinici na granici).

Sva sreca na kraju sam uspio dobiti povrat poreza od firme gdje koje sam uzeo kupio felge i gume.

Winter i*cept evo3 W330 košta 815kn bez popusta, a Ventus prime3 K125 715kn. Naravno. XL i u toj dimenziji. i govorim o punim cijenama. Da odeš u IC i na tu količinu tražiš makar bilo kakav rabat, dali bi ti ga, pa makar i 10%.

edit: ignoriraj, sad sam tek vidio da si napisao sa felgama da te tolko ispalo. pa to je ili trollanje ili best deal ever.

Živjeti u svijetu i pritom ne biti svjestan smisla svijeta isto je kao i lutati velikom knjižnicom i pritom ne doticati knjige
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2020 19:38 (ramzocro-HCR).
17 godina
ramzocro-HCR kaže...
edit: ignoriraj, sad sam tek vidio da si napisao sa felgama da te tolko ispalo. pa to je ili trollanje ili best deal ever.

Felge nisu orginal vec kopija, da ne bude zabune, ali evo ja ih jos nisam slomio niti zgulio.

Mnogi pisu da im te kopije pucaju.

Velim, zao mi je sto nemam nikakav racun.

Izgled je slican ovoj, nema vise na njuskalu modela koji sam ja uzeo tada.

https://www.njuskalo.hr/alu-felge/alu-felge-17-audi-rs6-dostupno-01.04-oglas-21990446 

Gume:

https://www.njuskalo.hr/gume/gume-continental-225-40-18-pc-6-92y-xl-fr-oglas-31098314

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. | R.I.P. What.CD 11/2016
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.12.2020 23:30 (BORG).
15 godina
Auti - ultimativna tema

Ima tko iskustva sa xenon hid kitom od cro xenona za 400 kn? Ac digitalni balast je u pitanju 

15 godina
Auti - ultimativna tema

Nema mi dražeg nego kad me nakon 10+ sati vožnje pogodi xenon... Malo mi prokrvare oči al bar se razbudim.

15 godina
neaktivan
domac5 kaže...

Ima tko iskustva sa xenon hid kitom od cro xenona za 400 kn? Ac digitalni balast je u pitanju 

imal sam ja nekaj od njega, ne sjećam se točno koji kit je bio u pitanju, u gl. mislim da sam u par godina promijenio jednu žarulju..

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
13 godina
Auti - ultimativna tema

Može mala pomoć? Sinoć na putu doma mi lisica izletila, pregazio je, ona preživjela i utekla, i dobro razbila branik. Zvao policiju, oni sve izmirili poslikali, rekao mi tamo u srijedu izvjestaj gotov i savjetuje ak znam nekog da probam doći preko veze u lovackom društvu. No mene zanima jeli ja moram javiti svom osiguranju o šteti? Da preko njih počnem ili da pokušam tražiti vezu posto znam dosta lovaca ovdje.

Evo slika štete, ostalo je malo dlake ispod auta.

Ubi bene, ibi patria.
Poruka je uređivana zadnji put sub 5.12.2020 14:33 (Et_Tu_Brute?).
12 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Može mala pomoć? Sinoć na putu doma mi lisica izletila, pregazio je, ona preživjela i utekla, i dobro razbila branik. Zvao policiju, oni sve izmirili poslikali, rekao mi tamo u srijedu izvjestaj gotov i savjetuje ak znam nekog da probam doći preko veze u lovackom društvu. No mene zanima jeli ja moram javiti svom osiguranju o šteti? Da preko njih počnem ili da pokušam tražiti vezu posto znam dosta lovaca ovdje.

Evo slika štete, ostalo je malo dlake ispod auta.

Je li to originalni branik?

13 godina
Auti - ultimativna tema

Je, m paket vani nije lci

Ubi bene, ibi patria.
12 godina
Et_Tu_Brute? kaže...

Ovako, bitno je da si vozio unutar ograničenja, da nisi napuhao i da možeš nekako dokazati da si pogodio životinju. Tvoje osiguranje nema posla sa time. Lovačko društvo ima vlastito osiguranje koje tebe isplaćuje.

Ne znam je li ti budu ponudili popravak ili novčani iznos. Ako ti auto nije po VINu M paket, onda uzimaj keš.

15 godina
MatijaZG kaže...
Et_Tu_Brute? kaže...

Ovako, bitno je da si vozio unutar ograničenja, da nisi napuhao i da možeš nekako dokazati da si pogodio životinju. Tvoje osiguranje nema posla sa time. Lovačko društvo ima vlastito osiguranje koje tebe isplaćuje.

Ne znam je li ti budu ponudili popravak ili novčani iznos. Ako ti auto nije po VINu M paket, onda uzimaj keš.

Zar ne igra i znak za divljac neku ulogu?

Di2 & EPS FTW!
12 godina
ivanoile kaže...

Zar ne igra i znak za divljac neku ulogu?

Tako je. Treba se dodatno usporiti ako je taj znak prisutan.

17 godina
Auti - ultimativna tema

ako je nezgoda bila na dionici gdje nema znaka "divljač na cesti" štetu možeš namiriti preko lovačkog društva zaduženu za taj dio 

ali

ako je bila tabla... možeš se slikati...popravljaš iz svog džepa (ako nemaš kasko)

(osim ako se nešto nije promijenilo do sada)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice