Jbte, koliko filozofa, BMW ako ima solidne zimske gume ide bez problema na bilo kojem snijegu. Ovdje se novinar uhvatio eto BMW, a bilo je još gro drugih marki koji su se isto ''naguravali'' samo eto nije bilo ''pametnjakovića'' da to uspije fotografirat.
Moj me nikad nije ostavio nigdje , pa sam prošao od A prema CH bez problema u zimskim uvjetima.
Kod mene jučer stali Honda i jedan Peugeot, i još pitaju dal smiju ostavit auto jer ne mogu uz brdu, jbga. nisam fotografiral, a trebal sam očito......
Ljetne gume i ''nikud nikam'' , bez obzira na pogon ako je u pitanju snijeg na cesti.
Tako da mi nije jasno što se tu imate ''naslađivat''.....
Vani pogotovo D i A , ima pun klinac sa ljetnim gumama, i ne j..u zivu silu ako padne pol metra snijega, i dalje bi ''on'' sa ljetnima gazil.....
pa ne pljuju ljudi po BMWu, nego Rvat'ni koja kupi zlorabljeni BMW, otplaćuje ga uz dva posla i smjenu na štajgi, nema za zimske gume, ali glavno da se fura BMW, jer curice pušćaju vodu do koljena dok ga vide u njemu...
to je problem, taj mentalitet, neka selo vidi - ima se, može se - ali ću tiho plakat u sebi kad vidim koliko stoji održavanje...