Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.012
|
čitano: 16.490.354
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Auti - ultimativna tema
Stigao novi maleni...
13 godina
galinjo24 kaže...
Stigao novi maleni...

Dobar ! 

Jesi uzeo u Osijeku tj tocnije na Brijestu ?

15 godina
Daa.AutoStore👍
13 godina
galinjo24 kaže...
Daa.AutoStore👍

To se bas nedavno otvorilo pa nisam bio siguran jel njihov logo . Odakle je uvoz , jesi zadovoljan ? 

15 godina
Uvoz je DE,auto je top.Auto kuca top provjere sve u ovlastenom..decki su strava
12 godina
Auti - ultimativna tema

Koliko km? Vidim da je trendline ali ima nadoplacene opreme ka9 comfortline. Taj vw je cudo sa tim paketima opreme. 

To je 1.6tdi pretpostavljam?  Koliko si platio i koje je godiste?

Dobar auto samo pitanje kako je vozen inodrzavan prije tebe. Ja sam na 210tkm trenutno i 0 preblemanza sada. Po mnogima sam vec trebao uloziti par tisica eura u popravke.  Kao najvecu manu bi naveo slab motor. 

PSN:Tomislav025
12 godina
Auti - ultimativna tema

Kakav simpa auto, pogotovo ove obrve odozada 

13 godina

Aha , ma pitam zato sto znam da im velika vecina vozila dolazi iz Italije . 

Puno sretnih kilometara :) 

14 godina
Auti - ultimativna tema

Cestitam, trebao bi biti Ok auto. Prednji branik mi je malo sumnjiv ali valjda je samo cudna refleksija, sjedala su trebali bolje oprati.

Poruka je uređivana zadnji put sri 4.9.2019 18:04 (ivanzu).
8 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...
Stigao novi maleni...

Čestitam na izboru, odličan je i puno sretnih kilometara :)

15 godina
1.6 dti 77kw...ma boja orginal...auto ima 150 000....ovlasteni do 136 000,provjereno sve u ovlastenom..auto top ,nije formula ali lijepo ide..
8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

Novi Djuka je zgodan izvana, simpatican iznutra, al 3 cilindra 1l 117KS, bez mogucnosti pogona na sva 4, no-go, samo po gradu.

Jos da nisu stavili ona ruzna okrugla svjetla, nego nekakve dvostruke trake, bio bi hit, a i guzica je mogla bit jos malo "ostrija".

Ali veliki napredan naspram starog Djuke. Dosta je tu Renault dao svog, vidi se da francuzi znaju kako usminkati.

Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2019 8:46 (Čitatelj).
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Šta ovaj megane rs tvornički nema zvučnike, niti čak postoji mogućnost ugradnje, koliko vidim u prednjim vratima nema predviđena mjesta za montažu?
OGLAS

12 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

-3. nivo Avenu Mall Zagreb, polu prazan parking 

15 godina
neaktivan
Timo kaže...

Porsche je friško regan pred mjesec/dva, čim ima HH slova na regi

8 godina
protjeran
Timo kaže...

Pa vidis da su invalidi

12 godina
protjeran
Čitatelj kaže...

Osobno, da mogu kupiti bilo koji auto, a da ima 0 kilometara na satu, bio bi to Skyline R33 GT-R Nissmo 400R sa 2.8l RB masinom iz 1997.

Inace, navodno ce tu masinu ponovno poceti proizvoditi, nakon 15 godina stanke (zivi bili pa vidjeli).

To je bila masina, imao sam cast jednom ga provozat...

Zavidim, di ti se pobogu to posrećilo? Jer koliko god glupo zvučalo veće su šanse da sjedneš i provozaš Veyrona nego da ti neko da đir u R33 400R, s obzirom koliko malo ih je napravljeno, a i pitanje koliko ih je još čitavo i u voznom stanju

Kaj se tiče starog Skylinea bilo koje generacije s "0"km i to je moguće, u Omori Factory slažu tvornički rebuild iz nule ak hoćeš, samo ko bi to platio... baš sam gledao RB26 mašine  možeš ih tam nove s "police" kupit, platiš i otpeljaš si je doma na paleti, samo cifre boli glava

Imao sam se prilike nać u blizini jednog R33 Vspec-a, s dosta aftermarket dijelova na njemu, da mi je bilo samo sjest unutra, a kamoli ga provozat, kliještima bi me morali čupat van 

12 godina
Auti - ultimativna tema
8 godina
protjeran
minarelli kaže...

Zavidim, di ti se pobogu to posrećilo?

Skolski kolega je tada radio u jednoj velikoj auto-kuci, koja je na zalost, kupljena

od VW koncerna, ali dok je tamo radio, imao je svasta izlozeno, od Porschea,

Ferrarija, uostalom i 400R. Mogao si je provozati sto je htio,

pa mi je ispunio zelju da ga provozam.

Znam samo da je vecinu tih automobila islo na istok, bogatim Rusima, Emiratima itd.

Steta je najveca, jer je ta autokuca tada imala i muzej u sklopu druge zgrade, gdje su bili izlozeni

stari Fordovi, VW i slicna vozila. Vecina tih vozila je iz njihovog muzeja rasprodano ili premjesteno,

neke od njih mozes vidjeti u Berlinu u tehnickom muzeju.

Al da, to bi za mene bio savrsen auto. Jedino ga nebi mogao kupiti, ni da prodam 2 bubrega.

Bar u to doba, ako se dobro sjecam, cijena je bila oko 1.6mil Schillinga (ugrubo 116.276,48 EUR),

no s obzirom na inflaciju, tadasnjih 116k EUR bi danas bilo oko 173k EUR.

Tako da, ne, nebi ga ni danas mogao priustiti si da je nov. Al da mi ga netko pokloni, nebi rekao "ne".

(pa da ga ni ne mogu registrirati radi ECO standarda, da mi stoji u dnevnoj, neka stoji)

12 godina
protjeran

Još malo pa će se R32 moć regat pod oldtimer pa ga neće kačit eko norme, samo njima cijene isto rastu iz dana u dan, al ovaj gore R33 sa slika je na naše table, ko i još jedan R33 i 2 ili 3 R34, samo ta priča mi nije baš jasna, mislim znam nekaj al ono li-la

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

To je po meni bio zadnji pravi Nissan, prava Gojira. A ovo sve poslije sa Renaultom,

meh - nit gledat nit yebat, znas kako kazu.

A i kad bude old-timer, mislim da "stock" iz tog doba, ne moze ga ni Supra MK4 dobit na pisti.

Tunirana - moze, ali takav auto u to doba je bio klasa za sebe.

Prije njega jedini auto koji je bio serijski, a da je bio zvijer za sebe i svoju klasu, je bio BMW E3 M3, al ni takvi se danas vise ne rade.

12 godina
protjeran
Čitatelj kaže...

takav auto u to doba je bio klasa za sebe

Istina, nije za džabe dobio ban sa natjecanja 

12 godina
protjeran

Getriba, getriba, kvačilo, pa još jednom getriba.

To pazi, šaltaj, osluškuj, ako nemaš uho i nogu za "osjetiti" jel pri kraju i kako šalta, povedi nekog tko ima.

Četiri prijatelja/kolege imali identičnu, sva četiri plakali nakon 200k km, prodali pošto/poto.

Motor i elektronika ok, limarija dobro zaštićena, ali prijenos za plakati, a skup do bola.

8 godina
protjeran
Auti - ultimativna tema

1.6d je dobar, dok 2.0d i 2.2d BMW-ove mashine su skupe za odrzavanje.

17 godina
minarelli kaže...

Kaj se tiče starog Skylinea bilo koje generacije s "0"km i to je moguće, u Omori Factory slažu tvornički rebuild iz nule ak hoćeš, samo ko bi to platio... baš sam gledao RB26 mašine  možeš ih tam nove s "police" kupit, platiš i otpeljaš si je doma na paleti, samo cifre boli glava

Imao sam se prilike nać u blizini jednog R33 Vspec-a, s dosta aftermarket dijelova na njemu, da mi je bilo samo sjest unutra, a kamoli ga provozat, kliještima bi me morali čupat van 

Ove godine sam se sasvim slucajno nasao kraj Omori Factorya.. Cilj mi je bio doci do Daikoku Futo-a, legendarnog parkinga i car meeta, al vrijeme je bilo tolko usrano da sam odustao na pola puta do tamo, i taman pjeske prosao kraj Nismovog HQ..

No kasnije sam naletio na muzej starih japanaca i izmedju ostalog workshop di je deda restaurirao R33. Imam slike negdje, treba iskopat..

Zao mi je kaj nisam usao u Omori, imaju odlican gift shop, di izmedju ostalog mozes kupiti kaj factory refurbished RB26DETT i slicno :D

Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
Auti - ultimativna tema

Trebam novi akumulator za Golfa 4, 1.9 TDI 90ks.

Ciak je 550kn ako donesem stari akumulator, Exide je 650kn. S time da Exide mogu riješit na drugom mjestu za 500kn, ili za 400kn ako mi ne treba račun (ali imam garanciju 2 godine).

Tips?

1 Ciak Starter 75Ah 680A
10 Exide 71Ah 670A
http://www.njuskalo.hr/korisnik/VTxCRO
15 godina
Auti - ultimativna tema

zasto gledas samo ciak i exide? baci oko na vartu, fiamm i sl. bolji su od navedenih ali i skuplji, jbg...ako vec zelis nesto odlicno

mada ja imam u laguni ciak 75 vec neko vrijeme i pali cim pokazem kljuc

16 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Sto mislite o 18"gumama za zimski set?

Naime imam priliku zamijeniti svoje celicne za ove sa linka...jedino neznam kako bi ta boja  pasala na crnu astru sa krom lajsnama oko prozora.

https://www.njuskalo.hr/alu-felge/astra-j-18-oglas-29350658

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.9.2019 21:21 (big_guy).
14 godina
Auti - ultimativna tema

Kazem da je to bacanje novaca, jedna guma ce te izaci bar 1000kn.

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

i isporuka iridijumki naravno po promo cijeni

Zaboravio sam pohvalit kolegu

Nabavio mi je vrhunske svjećice po odličnoj cijeni
Jedva čekam servis da ih ubacim

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice