Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.540
|
čitano: 17.282.301
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Auti - ultimativna tema

Svaki dan 100+km, grad(Zagreb) autoput i nikad nebi htio automatika. Već me vjerojatno ne bi bilo da vozim automatika, zaspao bi za volanom.

[img]http://www.pohrani.com/f/3P/LZ/2VcjQeoa/katana.jpg[/img]
15 godina
Auti - ultimativna tema

iskustva sa 2,0D motorom PSA/volvo/ford/mazda?

15 godina
neaktivan
Re: Auti - ultimativna tema

Koliko ja znam, jako izdržljiv motor.

U kojem autu ga gledaš?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
12 godina
Auti - ultimativna tema

Automatik rula, uvijek bi ga prije uzeo nego ručni, u svakom autu.

12 godina
del4nec kaže...

Svaki dan 100+km, grad(Zagreb) autoput i nikad nebi htio automatika. Već me vjerojatno ne bi bilo da vozim automatika, zaspao bi za volanom.

Ma treba probati neko vrijeme, garantiram ti da se nebi zelio vratiti na manualca jedino ak si neki mazohista. Pogotovo netko tko je svaki dan u autu 100+km.  Pogotovo drkanje po zagrebu vec mi je muka od kuplunga i saltanja 1,2,3 stani.

ja imam adaptivni tempomat i front assist u autu. Kad sam kupio auto bilo mi je totalno cudno pogotovo taj ACC ali nemrem ti opisati koliko je to jebena stvar zapravo,a da mi je jos auto automatik to bilo odlicno.  Taj ACC mi je jedna od najboljih ako ne i najbolja stvar u autu. 

FFront assist je takoder odlican spasio me dva puta do sad u gradu i samo to je dovoljno doplate za taj komad opreme. Lane assist nemam ali vjerujem da ni to nije lose.  

PSN:Tomislav025
15 godina
del4nec kaže...

A ti na autoputu mjenjas 4 - 5 - 6? 

Ako ti se spava, na autoputu nece pomoc nista osim samog sebe, a ne manualac.

Di2 & EPS FTW!
16 godina
Auti - ultimativna tema

Ako nekom treba imate u "Auto Krešo" trgovini 50% popusta na setove kvačila, zamašnjake i potisne ležaje. (gotovinsko i kartično plačanje)😉

Več dugo planiram uzet za svoj auto ali dosta je skupo gdje god sam gledo i napokon sam si sad uzeo set valeo 4 u 1 za 2465 kn sa 50 % popusta.

Primjer u tokicu za moju corsu 1.3 cdti 2004. god. sve gore navedeno samo od sachs marke 7100kn al sa dvomasenim zamašnjakom, za gotovinu bi dobio za 5100kn tako da sam s ovim od valea na akciji prošao odlično.

Martin
Poruka je uređivana zadnji put sri 24.1.2018 23:18 (Marti).
12 godina
Marti kaže...

Ako nekom treba imate u "Auto Krešo" trgovini 50% popusta na setove kvačila, zamašnjake i potisne ležaje. (gotovinsko i kartično plačanje)😉

Več dugo planiram uzet za svoj auto ali dosta je skupo gdje god sam gledo i napokon sam si sad uzeo set valeo 4 u 1 za 2465 kn sa 50 % popusta.

Primjer u tokicu za moju corsu 1.3 cdti 2004. god. sve gore navedeno samo od sachs marke 7100kn al sa dvomasenim zamašnjakom, za gotovinu bi dobio za 5100kn tako da sam s ovim od valea na akciji prošao odlično.

Jbt...iako još nisam ni kupio auto, znam da će ubrzo nakon mapiranja trebati mjenjati pa bih mogao uzeti jedan set za 2.4 20v haha

Prije godinu i pol sam za 2.4 10v dvomasni i set kvačila od Valea platio 5300...

15 godina
neaktivan
del4nec kaže...

To govoriš samo zato jer ga nisi vozio barem dan-dva. Svi smo tako mislili.

16 godina
neaktivan
Marti kaže...

Ja sam čul za Krešu da te stvari koje su na sniženju su stara roba, tj roba koje je više godina stajala negdje na skladištu, al to je i dalje rekla kazala, tak da nemora bit istina...

Mada očigledno se žele riješiti toga pošto poto kad se prodaje u pola cijene...

Nego cijena kuplunga za moj auto je oko 100€ svigdje, pa i kod Kreše, a sa popustom 50% dođe kikiriki

16 godina
moderator
1BIT kaže...

Ja sam čul za Krešu da te stvari koje su na sniženju su stara roba, tj roba koje je više godina stajala negdje na skladištu, al to je i dalje rekla kazala, tak da nemora bit istina...

Nije točno.

Uzeo sam hrpu stvari kad su imali black friday 50% i ono što je imalo datum proizvodnje na sebi nije bilo starije od godinu dana.

A da je i točno, nije baš da se komad željeza pokvari dok stoji u kutiji...

Stvar je da trgovci autodijelova imaju ogromne marže i sa 50% i dalje zarade.

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
16 godina
Auti - ultimativna tema

Gdje kupiti neke bjelkaste halogene H7 zarulje,trebaju mi privremeno,jel valjaju one u Pevecu H7 xenon ? 

16 godina
Auti - ultimativna tema

ima li kakvih novih detalja vezano za zg auto show? izlagači?

Nebi te jebo ni za bjdo kajameja
15 godina
doky01akablava kaže...

Gdje kupiti neke bjelkaste halogene H7 zarulje,trebaju mi privremeno,jel valjaju one u Pevecu H7 xenon ? 

Ja sam te žarulje koje bacaju bijelu svjetlost naručivao sa Aliexpressa. Međutim, jako se slabo vidi s njima. 

Trenutno imam te H7 "xenon"iz Peveca i svjetlost je više žuta nego bijela. 

Ništa ne ostavljam nezavrš
16 godina
neaktivan

Da li se razumiješ u mijenjače. Zanima me kakvi su ovi robotizirani manualci koji su ugrađuju u opela i Ladu i ostale manje aute. Da li imaju probleme tj da li se kvare. I zanima me ovaj volvo novi šta kroisti Aisin mijenjače da li su oni klasični ili neka egzotika.

16 godina
Ovako,tražim parking na Lidlu i vidim neki deda sa Golf jedinicom preparkirava i udari skoro svom snagom Audi A4 parkiran 2013.,udarac je bio u zadnji branik i pokazuje meni kao kiselu facu i traži dalje parking.
Čovjek nije odavde,tablice drugi grad,zadnji branik mu vidno oštećen i udubljen i zapisao sam dedin broj tablica i napisao čovjeku na papir da sam vidio da ga je udario golf I tih i tih tablica i u onoj žurbi sam zaboravio ostaviti broj mobitela.

Stvarno mi žao tako nešto vidjeti jer dedu doslovno boli k.sta čovjeku uništio branik pa makar da leži na parama nije nikako u redu,šta raditi,stvarno bi htio izbjeći policiju i naganjanje,kome se mogu obratiti ?

Ako netko zna kojim slučajem vlasnike Audi A4 ZG tablica +2012.redizajn,neka se javi u PM.
14 godina
Auti - ultimativna tema

Takav starkelja je meni sjebo branik prije par godina. Uvijek voze neku krsinu u polu raspadnutom stanju pa ih boli kita za sve. 

14 godina
XXX-Man kaže...

Nije točno.

Uzeo sam hrpu stvari kad su imali black friday 50% i ono što je imalo datum proizvodnje na sebi nije bilo starije od godinu dana.

A da je i točno, nije baš da se komad željeza pokvari dok stoji u kutiji...

Stvar je da trgovci autodijelova imaju ogromne marže i sa 50% i dalje zarade.

+ sto u Auto Kresi uvijek prije tih "snizenja" dignu cijenu i na kraju s tih 50% bude jeftinije mozda 10ak% nego u npr. Tokicu. To sam skuzio kad sam gledao neke brisace, kad sam ih ja gledao bili su na njihovih standardnih 35% snizenja, a onda par dana kasnije su imali akciju 50%, al su digli osnovnu cijenu.

15 godina
neaktivan
gamer34 kaže...
DuMe kaže...

Mislim na taj mjenjac u e60 modelu,planiram nesto upiknit iz dojclanda pa planiram o takvom mjenjacu. Nesto do 150 tkm,525 ili 530d,zadnja linija tog modela(mislim da je 2008 ili 2009).

Auto mi jako lijepo izgleda,a nađe ih se za 12,13 tisuca eura

Zbilja mislis da ces nac nesto sa stvarno tako malom kilometrazom? Tko uzima limuzinu te klase da radi 15ak tkm godisnje?

zasto ne? Imaš na autoscout i na mobile.de  takvih po 90,120,150tkm.. ali su po 14,15 tisuća eura. Dok one sa 300tkm+ nađeš za 8,9 tisuća eura

15 godina
neaktivan

Ja dijelove dobivam sa 60 i više % 

Dve xenon žarulje umjesto 1500 bile 300 kuna  kvačilo Valeo 900 kuna, svjećice 30 kuna 4 komada ak se dobro sjećam(Bosch Iridium ili Platinum, nisam siguran), itd. 

16 godina
doky01akablava kaže...
Ovako,tražim parking na Lidlu i vidim neki deda sa Golf jedinicom preparkirava i udari skoro svom snagom Audi A4 parkiran 2013.,udarac je bio u zadnji branik i pokazuje meni kao kiselu facu i traži dalje parking.
Čovjek nije odavde,tablice drugi grad,zadnji branik mu vidno oštećen i udubljen i zapisao sam dedin broj tablica i napisao čovjeku na papir da sam vidio da ga je udario golf I tih i tih tablica i u onoj žurbi sam zaboravio ostaviti broj mobitela.

Stvarno mi žao tako nešto vidjeti jer dedu doslovno boli k.sta čovjeku uništio branik pa makar da leži na parama nije nikako u redu,šta raditi,stvarno bi htio izbjeći policiju i naganjanje,kome se mogu obratiti ?

Ako netko zna kojim slučajem vlasnike Audi A4 ZG tablica +2012.redizajn,neka se javi u PM.

Ucinio si sto si mogao i trebao. Slijedece ako mislis dalje ici, istrazi tko je taj audi vlasnik pa da ga nazoves, ali to nema smisla jer ako si dobro papir stavio ( da ne misli da je reklama za pizzu ) onda ce on otici sa tim na policiju i dalje obaviti sve, ili je kreten pa i njega briga jer je auto sluzbeni...

Don’t make a habit out of choosing what feels good over what’s actually good for you.
14 godina
Auti - ultimativna tema

https://www.njuskalo.hr/auti/ford-mustang-1964-v8-oglas-24555151

Znači ne vjerujem,prije jedno 3-4 tjedna sam pitao za više podatke dok nije bilo kilometara  i ostaloga i znam da je rekao da ima 200tkm,sad odjednom ima 100k

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
15 godina
chutac kaže...

Koliko ja znam, jako izdržljiv motor.

U kojem autu ga gledaš?

chutac kaže...

Ja dijelove dobivam sa 60 i više % 

Dve xenon žarulje umjesto 1500 bile 300 kuna  kvačilo Valeo 900 kuna, svjećice 30 kuna 4 komada ak se dobro sjećam(Bosch Iridium ili Platinum, nisam siguran), itd. 

jebote bog di dobivas toliko? ja sam bio sretan sta sam dobio 48-49%, radi dugogodisnjeg poznanstva i partnerstva izmedu mog kolege iz firme i covjeka iz druge firme...umjesto dosadasnjih 30% preko frenda...

2.0D u V50, mada bi radije da se mene pita (i da na trzistu ih ima) 2,4D 120kw - radio sam u volvu i taj motor se pokazao jako dobrim. 1.6hdi je onako...li-la, a 2.0hdi nisam imao previse iskustva

narucen adapter za cijev na usisnoj grani za montirat uricu, cim stigne slijedi montaza :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 25.1.2018 19:06 (RuskeGTT).
16 godina
Auti - ultimativna tema

Ja ne dobivam popust jer godisnje kupim samo ulje i filtere 

17 godina
doky01akablava kaže...

Nemoj ta smeca ni gledati, ako zelis nesto malo vise bijelo od obicne uzmes si Osram Cool Blue intense.

Sa tim kineskim smecima vidljivost je losa.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. | R.I.P. What.CD 11/2016
15 godina
Auti - ultimativna tema

tko je u blizini, neka dode 4.2. u smriku (kraj rijeke, prema krku, iznad mosta taman) na track day po karting stazi :)

15 godina
neaktivan
RuskeGTT kaže...

2.0D u V50, mada bi radije da se mene pita (i da na trzistu ih ima) 2,4D 120kw - radio sam u volvu i taj motor se pokazao jako dobrim. 1.6hdi je onako...li-la, a 2.0hdi nisam imao previse iskustva

2.0 HDi je nepoderiv. Jako izdržljiv motor, čak i ako ga se ne održava kako treba. Vjerujem da su onda i 2.2 i 2.4 takvi.

RuskeGTT kaže...

tko je u blizini, neka dode 4.2. u smriku (kraj rijeke, prema krku, iznad mosta taman) na track day po karting stazi :)

Možda bih čak ja naletio u VTS-u. :) 
Još kad bih prije stigao redovni obaviti.

14 godina
Auti - ultimativna tema

Zar vam ta staza nije previse uska ili sam ja to krivo shvatio?

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.1.2018 2:32 (ivanzu).
14 godina
ivanzu kaže...

Zar vam ta staza nije previse uska ili sam ja to krivo shvatio?

Ako za monuvolumen nije uska, nije ni za kog. 

14 godina
Auti - ultimativna tema

El puno skuplje osiguranje za auto od 180-200ks nego recimo 140-160 za mene koji imam 23g

https://www.youtube.com/channel/UCOonno4oe7nEsXvrT2FNrrg
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice