Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.001
|
čitano: 16.474.628
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Auti - ultimativna tema

Imaš ti na autu veći problem od ASRa.

14 godina
Re: Auti - ultimativna tema
wifi kaže...

slabo nesto vozis po snigu i ledu... na snigu zablokane kocnice stvaraju klin i bolje zakoce nego s absom, vidno bolje... 

na suhom je u prednosti threshold braking za koji moras bit jako dobar vozac da bi ima efektivno kraci put... na mokrom i na nejednakoj podlozi abs je najbolji..

Istina, ovo mi je prva godina na snijegu i ledu, ali prvi put kad sam iskusio proklizavanje (doduse mojom greskom) zbog kocenja rade bi da sam imao abs pa da sam mogao upravljat jer sam isao direkt u znak pored ceste. 

15 godina
Auti - ultimativna tema

onaj koji kaze da se auto s ukljucenim esp-om moze bociti bez problema ocito nije nikad bocio s iskljucenim ili ni nezna bocit...

ja na svom zaboravio iskljuciti, auto DA ude u bok, ali je prednji kraj neupravljiv i blokiraju kotaci i auto ne nastavi u boku nego samo sklizne ravno...dakle nista

iskljuciti i tocka...

14 godina
Auti - ultimativna tema

2:05 nadalje, nije snijeg, al eto kak radi odličan sustav.

Evo nešto:

► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 0:02 (DiRT).
17 godina
neaktivan
mystik kaže...

esp... abs... biraj... 

gamer34 kaže...

Istina, ovo mi je prva godina na snijegu i ledu, ali prvi put kad sam iskusio proklizavanje (doduse mojom greskom) zbog kocenja rade bi da sam imao abs pa da sam mogao upravljat jer sam isao direkt u znak pored ceste. 

pa moga si upravljat... triba si samo pustit kocnicu... po meni, ako vec imas auto bez elektronike, u najboljoj si poziciji naucit vozit po snigu kako triba. dapace, i u ostalim uvjetima ces se bolje naucit granice nego kad imas svu silu elektronike koja sakriva stvarno ponasanje auta. 

RuskeGTT kaže...

onaj koji kaze da se auto s ukljucenim esp-om moze bociti bez problema ocito nije nikad bocio s iskljucenim ili ni nezna bocit...

ja na svom zaboravio iskljuciti, auto DA ude u bok, ali je prednji kraj neupravljiv i blokiraju kotaci i auto ne nastavi u boku nego samo sklizne ravno...dakle nista

iskljuciti i tocka...

or both... 

14 godina
Auti - ultimativna tema

za izvlačenje iz kriznih situacija na snijegu prvo treba naučit neke osnove...a po meni su to podupravljanje i predupravljanje,tj understeer i oversteer

Svemirski mega car
15 godina
wifi kaže...
mystik kaže...

esp... abs... biraj...

Biram nešto čeg imaš 4 komada na svom auteku, ali i na svakom drugom. Još jedan hint: prvo slovo je g, četiri slova.

14 godina
Auti - ultimativna tema

grip?

ma to je za pi*ke 

Svemirski mega car
14 godina
odjavljen
Auti - ultimativna tema

Prije bih rekao gume xD

S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!
13 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Samo da kažem da pripazite momci. Snijeg nije zezancija. 

Danas sam izašao na cestu i pošto je Božić nisam puno pazio, izgubio kontrolu u krivini i izvrtio se. 

Ništa ozbiljno osim štete na autu, dakle financijske i sentimentalne. 

Koristimo domaće donje rublje (Galeb d.d.)
16 godina
Auti - ultimativna tema

Mozete reci sta hocete, al elektronika po ovom vremenu je jako dobra stvar, kad ti je do zajebancije iskljucis.

Kod normalne voznje po snijegu nakon guma druga najbitnija stvar.

Nema tog covjeka koji moze bolje od racunala reagirat.

EDIT:

Kao sto je ruske rekao, nije isto ici bocno s esp i bez.

Ja sam bas probao ga bez rucne s esp ubacit bocno i treba jako trzat, a i auto se brzo ispravi.

:D
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2016 13:04 (CroNk3r).
14 godina

Slažem se za elektroniku u pravom vremenu korisna,osim ASR-a u renaultu koji je kolegu prco u mozak

ima brdo situacija u kojima sposoban vozač može odreagirat bolje nego elektronika,danas to sve trpaju jer nema eurncap zvjezdica bez toga

evo maloprije probao scandinavian flick,sa esp-om pri manjoj brzini (ipak je snijeg) NEMA ŠANSE

Svemirski mega car
14 godina
Auti - ultimativna tema

evo da razbijemo monotoniju malo...nadasve zanimljiva ekipa i dobar video uradak iz rusije

trebalo bi i kod nas nešto takvo,samo lijepit po nepropisno parkiranim njemačkim premium smećem

Svemirski mega car
15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Ja sam se vratio danas u stan na faksu, vozim se autoputem i pizdim, ljudi dajte kad mjenjate traku, nemojte se odma ubacit 10 metri ispred auta koji pretičete, ubacite se bar 50 metara, ne kužim, svaki koji me pretekao se odma ispred ubaci i zasere mi cijelo staklo, a ispred nas nikoga, kao ni iza, ajde razumio bi da ga stišće neki drugi auto iza, pa se mora odma ubacit, ali nikog nema... potrošio sam valjda pol spremnika sa sredstvom za pranje stakla i nije to problem, nego mi dopizdi svako malo brisat...

Uvozi Bosanac auto iz njemačke, šta će drugo ili vw ili mečka =P Uvozi Bosanac auto iz njemačke, šta će drugo ili vw ili mečka =P
17 godina
RuskeGTT kaže...

iskljuciti i tocka...

pa jel uđe u bok? uđe. i kaj sad? pa naravno da ce te ravnat jebem mu sunce kad je zadaca esp-a da te ravna tj uspostavljuje kontrolu nad vozilom. ali kad pretjeras ne spasi te ni isus bog a kamoli esp.

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
17 godina
neaktivan
matkoGSi kaže...

za izvlačenje iz kriznih situacija na snijegu prvo treba naučit neke osnove...a po meni su to podupravljanje i predupravljanje,tj understeer i oversteer

exactly! a kad se to savlada, onda se isto primjenjuje na svoju korist, bar kad nema elektronike da se pravi pametna... 

mystik kaže...

Biram nešto čeg imaš 4 komada na svom auteku, ali i na svakom drugom. Još jedan hint: prvo slovo je g, četiri slova.

morat ces jos hintat... ili birat i dalje... 

matkoGSi kaže...

grip?

ma to je za pi*ke 

more bit i to... 

Deawood kaže...

Prije bih rekao gume xD

ma nemoguce... u mene ih je 5... mozda je to u njega dodatna oprema pa misli da svi imaju samo 4. 

Onjegin kaže...

Samo da kažem da pripazite momci. Snijeg nije zezancija. 

Danas sam izašao na cestu i pošto je Božić nisam puno pazio, izgubio kontrolu u krivini i izvrtio se. 

Ništa ozbiljno osim štete na autu, dakle financijske i sentimentalne. 

naravno da nije zezancija - da je, onda bi svaka pizda vozila po snigu bas kao sto to radi kad je suvo i mokro... zato se puno lipse vozit po snigu na otvorenoj cesti jer bude prazna... 

CroNk3r kaže...

Mozete reci sta hocete, al elektronika po ovom vremenu je jako dobra stvar, kad ti je do zajebancije iskljucis.

Kod normalne voznje po snijegu nakon guma druga najbitnija stvar.

Nema tog covjeka koji moze bolje od racunala reagirat.

po mokrom, odlicna stvar - na snigu, elektronika, virova ti meni ili ne, SMETA! nije to stvar zajebancije, vec "postavljanja" auta da kontrolirano klize kako JA zelim. 

matkoGSi kaže...

Slažem se za elektroniku u pravom vremenu korisna,osim ASR-a u renaultu koji je kolegu prco u mozak

ima brdo situacija u kojima sposoban vozač može odreagirat bolje nego elektronika,danas to sve trpaju jer nema eurncap zvjezdica bez toga

evo maloprije probao scandinavian flick,sa esp-om pri manjoj brzini (ipak je snijeg) NEMA ŠANSE

ma dobro, evo sam se vratia u split, i jedino misto di me stvarno taj asr prca je bilo prilikom tog izlaska s parkinga, a da sam ga moga iskljucit izisa bi bez problema. istina, u masu situacija bi radje namjerno pustia da auto vrti u prazno, ali prilagodia sam se ovom sto mi je sustav nudia. 

normalno da nema sanse! esp pokusava pratit ono sto dajes volanom - ne kuzi on da zapravo pokusavas namjerno zabacit zadnji kraj... 

1BIT kaže...

Ja sam se vratio danas u stan na faksu, vozim se autoputem i pizdim, ljudi dajte kad mjenjate traku, nemojte se odma ubacit 10 metri ispred auta koji pretičete, ubacite se bar 50 metara, ne kužim, svaki koji me pretekao se odma ispred ubaci i zasere mi cijelo staklo, a ispred nas nikoga, kao ni iza, ajde razumio bi da ga stišće neki drugi auto iza, pa se mora odma ubacit, ali nikog nema... potrošio sam valjda pol spremnika sa sredstvom za pranje stakla i nije to problem, nego mi dopizdi svako malo brisat...

da rezimiram posljednjih 5 dana - potroseno jedno 6l tekucine za stakla (sonax, nigrin), za sto je otislo summa summarum oko 100kn i pritom dvaput osta prazan, a krenia od punog (oko 3l). na kraju sam samo trazia kamione iz suprotnog smjera (na otvorenoj cesti) da mi zaprasi auto pa bi opra staklo na taj nacin. 

15 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Kakve gume imaš na tom Capturu? Ljetne il zimske? Jer sa zimskim nema šanse da bi toliko trebalo da izađeš sa parkinga i da bi te tako zajebavao asr.

15 godina
Auti - ultimativna tema

Ma naravno da pametnjaković ima ljetne. I ne vidi u tome problem. Al vidi problem u ASRu.

Nego, šta, tebi posebnome stavili 5. pomoćni kotač pa imaš 5 guma montiranih na auto? 

17 godina
Auti - ultimativna tema

BTW, kaj nije na svim autima da TC ne reagira do 20km/h. jer ja recimo s esp-om i stegnutom rucnom mogu vrtjet prednje kotace na mjestu a da mi esp ne koci. ali samo do 20km/h

OLD FORDS NEVER DIE...THEY JUST GET FASTER /// Ride or die, remember? /// If Clarkson says that the Focus RS is brilliant, who am I to disagree..
17 godina
neaktivan
veki22 kaže...

Kakve gume imaš na tom Capturu? Ljetne il zimske? Jer sa zimskim nema šanse da bi toliko trebalo da izađeš sa parkinga i da bi te tako zajebavao asr.

litnje... pa garant nebi... ali isto tako nebi ni da sam moga iskljucit asr... 

mystik kaže...

Ma naravno da pametnjaković ima ljetne. I ne vidi u tome problem. Al vidi problem u ASRu.

Nego, šta, tebi posebnome stavili 5. pomoćni kotač pa imaš 5 guma montiranih na auto? 

ti si samo ljubomoran... sto imam 5. rezervnu gumu... 

Lord_Marko kaže...

BTW, kaj nije na svim autima da TC ne reagira do 20km/h. jer ja recimo s esp-om i stegnutom rucnom mogu vrtjet prednje kotace na mjestu a da mi esp ne koci. ali samo do 20km/h

nope... da je tako, nebi ima problema... Captur ne pocme svirat za pojas dok ne predjes 20km/h, a nakon toga pisti... hehe... 

17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Uzivajte... znam da ja jesam... 

14 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

4,5,6 slika me posjećaju na stari Colin Mcrae rally igru,kad sam rasturo po švedskoj :)

17 godina
neaktivan
Auti - ultimativna tema

Jos malo zimskog ugodjaja... https://sendvid.com/orni2ip4

14 godina
Auti - ultimativna tema

kakva ti ono pljačljivica pjeva? 

inače 70-ak je ok,ima debila koji sa zimskim gumama voze 40,neki čak imaju i 4x4

kod mene sad čisto,samo jebeni pjesak kucka po autu,moram držat razmak 50 metara,idući put ću stavit onaj dipplast ili kako se već zove to govno koje se pošprica po braniku haubi...

Svemirski mega car
17 godina
neaktivan

to je totalni radio ako se ne varam... 

nemoj mi nista govorit, po zg pun k...c ekipe na zimskim sto po slavonskoj voze upravo tih 30... a najvise mi je diga zivac jedan s kombijem na skorpikovoj u livoj traci isprid kojeg nikoga, a desno neka zenska u paraleli. kad sam ga konacno prosa s desne strane ima sam sta vidit - debil cakula na mob! 

a ovih na 4x4 i zimskih sam par prosa na povratku za split... 

imas onih prozirnih folija od 3m sto se montiraju... 

Prvi... Prvi...
Drugi Drugi
Treci Treci
15 godina
neaktivan
matkoGSi kaže...

evo da razbijemo monotoniju malo...nadasve zanimljiva ekipa i dobar video uradak iz rusije

trebalo bi i kod nas nešto takvo,samo lijepit po nepropisno parkiranim njemačkim premium smećem

tek sam sada pogledao video i totalno se slažem 

wifi kaže...

Jos malo zimskog ugodjaja...

hehe ovo postaje već smiješno, očekivao sam bar osmice na parkingu kad sam vidio video 

the problem with my brain is the left side has nothing right in it, and the right side has nothing left in it.
17 godina
neaktivan
nine kaže...

hehe ovo postaje već smiješno, očekivao sam bar osmice na parkingu kad sam vidio video 

kakve osmice mozes radit na autu na kojem se ne moze iskljucit asr/esp 

16 godina
wifi kaže...
nine kaže...

kakve osmice mozes radit na autu na kojem se ne moze iskljucit asr/esp 

Ocito nikakve ako auto ne moze ni krenut 

:D
17 godina
neaktivan
CroNk3r kaže...

Ocito nikakve ako auto ne moze ni krenut 

ocito si falia temu - evo izvoli: http://www.bug.hr/forum/topic/igre-opcenito/need-for-speed-2015/225847.aspx

15 godina
Auti - ultimativna tema

jucer odradio prvu vecu turu u C4...1000km rijeka - milano - rijeka, po autocesti 120 tempomat, iako se cesto peljalo i puno brze radi prometa, ljudi tamo voze 160-170 i boli ih kita za kamere koje snimaju (i jos imaju obavijesti par sto metara prije svake kamere), pa na natrag isto neka dionica pimplanja 90kmh po gustoj magli...i ukljuceno gubljenje po milanu i visekilometarska kolona na obilaznici njihovoj - potrosnja 7,7

isao po felge, slijedi kupnja gumi i onda montaza, pa cemo vidjeti za distance :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice