Auti - ultimativna tema izdvojena tema

poruka: 79.022
|
čitano: 16.524.372
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Vaš Auto Snova
luka_cro kaže...
meni je 140 po autocesti najljepse, nemam muda vise koliko zbog losih cesto toliko i zbog lose kulture i znanja nasih vozaca.

Pa naše autoceste su super. xD

15 godina
Diplomat kaže...
luka_cro kaže...
meni je 140 po autocesti najljepse, nemam muda vise koliko zbog losih cesto toliko i zbog lose kulture i znanja nasih vozaca.

Pa naše autoceste su super. xD

ja sam najbrže vozio po autocesti s golfom 5 kojeg sam vozio u autoškoli, đubre je ogranićeno na 180 {#}

http://www.youtube.com/watch?v=BCeglioeHao&feature=feedu
13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
Moj Golf 5 nije ogranicen na 180. xD
15 godina
Diplomat kaže...
Moj Golf 5 nije ogranicen na 180. xD

koj motor?

13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
1.9 TDI
15 godina
Diplomat kaže...
1.9 TDI

izvadio si osigurać ili?

13 godina
odjavljen
Vaš Auto Snova
Pojma nemam, nista nisam dirao. Golf 6 1.6 ide 199 kn/h a Golf 5 1.9 ide 195 km/h.
15 godina
luka_cro kaže...

pa nase autoceste su fantasticne, s dobrim autom se bez ikakvih muda i straha moze vozit daleko brze, samo ima toliko presretaća da se ne isplati, mislim da je 5% vjerojatnosti da ces 10 minuta u komadu vozit vise od 160 da te ne zaustavi.

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Jel postoji sansa da pobjegnes presretacu?

Tj jel postoji nacin?

Mozes pretpostavljam ici 320+ ali kako pobjeci od svega,ipak su autoceste zatvorene i treba proci naplatne pa :D. 

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 13:51 (BMK).
15 godina
BMK kaže...

Jel postoji sansa da pobjegnes presretacu?

Tj jel postoji nacin?

Mozes pretpostavljam ici 320+ ali kako pobjeci od svega,ipak su autoceste zatvorene i treba proci naplatne pa :D. 

naravno da mozes lol,a malo boljim autom najmanji problem, al koja je poanta, vidi ti tablice, a da izades a autoputa moras proc naplatne 

17 godina
athlon64 kaže...
luka_cro kaže...

pa nase autoceste su fantasticne, s dobrim autom se bez ikakvih muda i straha moze vozit daleko brze, samo ima toliko presretaća da se ne isplati, mislim da je 5% vjerojatnosti da ces 10 minuta u komadu vozit vise od 160 da te ne zaustavi.

Ja idem dosta cesto preko 160-170 na autocesti vise od tih 10min i nikad me nisu zaustavili

Jednom su auto iza mene stopali, ja sam vec mislio da mene {#}

Adobe Flash security issues = 96 Average browser security issues w/ JavaScript on = 237 All five major browsers w/ JavaScript on = 1,185
15 godina
parizer kaže...
athlon64 kaže...
luka_cro kaže...

Ja idem dosta cesto preko 160-170 na autocesti vise od tih 10min i nikad me nisu zaustavili

a neznam, zadnji put prolazi neki porsche boxer sa jedno 170 kraj nas, minut nakon eto ti presretać za njim zaustavilo ga na benzinskoj, pola sata kasnije prolazi crni bmw malo pobrže, guess what, a na putu nazad od zagreba jos 3 komada tako.

17 godina
athlon64 kaže...
parizer kaže...
athlon64 kaže...
luka_cro kaže...

a neznam, zadnji put prolazi neki porsche boxer sa jedno 170 kraj nas, minut nakon eto ti presretać za njim zaustavilo ga na benzinskoj, pola sata kasnije prolazi crni bmw malo pobrže, guess what, a na putu nazad od zagreba jos 3 komada tako.

Ne znam, mozda imam srece {#}

A ima i onih koji i mene briju kao da stojim na mjestu. Jednom sam vidio da su zaustavili Nissan 350 ili 370Z koji me 5min prije prestigao munjevitom brzinom.

Adobe Flash security issues = 96 Average browser security issues w/ JavaScript on = 237 All five major browsers w/ JavaScript on = 1,185
15 godina
Vaš Auto Snova

Cek, taj presretac ide po autoputu i lovi te koji voze prebrzo? Koji oni auto imaju?

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
15 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Ne znam ovdje, ali sjećam se da sam ih vidio par u Njemačkoj, čim vidiš dvojicu u civilu naprijed u jačem BMWu, znaš da je presretač.

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
pirat01 kaže...

Cek, taj presretac ide po autoputu i lovi te koji voze prebrzo? Koji oni auto imaju?

http://www.presretac.com/zanimljivo/ostalo/presretaci-78.html

17 godina
pirat01 kaže...

Obicno BMW-e, no imaju i Skode, Mecke, Honde pa cak i jednog Viper-a ako se ne varam.

Ti auti nemaju blokade i imaju podosta konja ispod haube.

Obicno su crni ili tamno sivi.

Ja usporim kad vidim sumnjivog. {#}

- Psiho246
15 godina
Psiho246 kaže...
pirat01 kaže...

Obicno BMW-e, no imaju i Skode, Mecke, Honde pa cak i jednog Viper-a ako se ne varam.

Haha, bilo bi dobro dobiti posao tu :D

Kod nas nema toga, ili barem ja nisam cuo, sad cu proveriti. Ipak postoje

Човек је човеку одувек био вук / А вук вуку никад човек јер не мења ћуд..
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 14:24 (pirat01).
17 godina
pirat01 kaže...
Psiho246 kaže...
pirat01 kaže...

Haha, bilo bi dobro dobiti posao tu :D

Kod nas nema toga, ili barem ja nisam cuo, sad cu proveriti. Ipak postoje

Odzvonilo onda i vama, hehehe.

Salim se, nije tako strasno.

Onaj tko ima oko za njih ih lako prepozna.

- Psiho246
16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

U vezi presretača....

Ima ih svakakvih, ali najlakše ga je prepoznat ako vozi iza tebe na uvijek istoj udaljenosti - znači prestigao si ga pa je on ubrzao, ili je on došao većom brzinom i usporio iza tebe. Ako ga pretječeš vrlo ga je lako primjetit po bijelim led diodama u kutevima stražnjeg stakla. One su toliko očite... Tako se mi prije par godina, kada su tek došli, vozimo od ZG prema ST, i oko Gospića preteknemo Passata bijelog, V6 4MOTION, koji su rijetkost kod nas, i ja malo gledao u njega dok smo ga pretjecali, a pošto je RAV4 bez problema sam primjetio LEDice i onu ploču koja izleti - USPORITE/PRATITE NAS i sl. I sada ja govorim majci da uspori jer je vozila 180 (183 prema radaru) i da su to presretači... Nije usporila zaustavilo nas je, ali najjače na cijeloj snimci je kako ja njima mašem {#} Al eto sve ušlo u zastaru bilo pa ništa od kazne {#}

BTW momci ne voze oni samo po autocesti, ima ih u Splitu po gradu, te na sve 3 brze ceste koje vode van grada - put Omiša, put Trogira, te put Dugopolja. Auti koje viđam su 1 crna E klasa, par BMW-a 3 (sivi, bijeli, crni), par novih i starih C klasa (crno/bijelo/sivo sve), a tablice svakakve, ZG, ST, GS, RI, PU... Mijenjaju ih svako malo. 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
15 godina

BTW momci ne voze oni samo po autocesti, ima ih u Splitu po gradu, te na sve 3 brze ceste koje vode van grada - put Omiša, put Trogira, te put Dugopolja. Auti koje viđam su 1 crna E klasa, par BMW-a 3 (sivi, bijeli, crni), par novih i starih C klasa (crno/bijelo/sivo sve), a tablice svakakve, ZG, ST, GS, RI, PU... Mijenjaju ih svako malo. 

malo je reć,tamo po magistrali stalno ganjaju

14 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Kak oni mogu ljude u tim sranjskim autima zaustavit :D?

15 godina
athlon64 kaže...

mislim da je 5% vjerojatnosti da ces 10 minuta u komadu vozit vise od 160 da te ne zaustavi.

nije to nikakav problem...ja jucer nisam vidio nijednog...a vozio stalno preko limita

16 godina
neaktivan
Vaš Auto Snova

Autoceste i nisu bas nesto(govorim vž-zg), dosta je tu prijalaza, mostova, zavoja, a i desna traka je previse pokrpana.

Mjera čovjekova stvarna karaktera je ono što bi učinio kada za to nitko ne bi saznao...
14 godina
protjeran

Nvm.

˝Ne žalim što su drugi pokrali moje ideje. Žalim što nemaju svoje.˝- Nikola Tesla
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 16:50 (Nem0).
17 godina
Psiho246 kaže...

Ma kakav Viper {#} I imaju blokadu mislim, do 250km/h... Ne vjerujem da su sada platiti još dodatno da skidaju blokadu na mečkama ili bembarama.

BMK kaže...

Pa nisu to baš sranjski auti, sve to ima preko 200,250KS, a koliko ljudi ima jače od njih? I još kada uzmeš u obzir da će rijetko tko voziti brže od 250km/h što zbog gužvi na cestama, što zbog toga što rijetko koji auto ide toliko i eto ti kako te uhvate. Osim toga imaju oni i voki-toki pa jave nekome ispred da sačeka taj i taj auto i eto ti kako te uhvate...

Tko zna, možda i mi uskoro dobijemo Lamba kakvog voze talijanski policajci.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
15 godina
Pero Dinamit kaže...
Psiho246 kaže...

Ja usporim kad vidim sumnjivog.  {#}

Ma kakav Viper {#} I imaju blokadu mislim, do 250km/h... Ne vjerujem da su sada platiti još dodatno da skidaju blokadu na mečkama ili bembarama.

rijecki C350CDI ima skinutu i vozi se preko 280...ne, nije zaje8ancija...ljudi koji su probali bjezati su se malo raspitali :)

17 godina
Pero Dinamit kaže...
BMK kaže...

Pa nisu to baš sranjski auti, sve to ima preko 200,250KS, a koliko ljudi ima jače od njih? I još kada uzmeš u obzir da će rijetko tko voziti brže od 250km/h što zbog gužvi na cestama, što zbog toga što rijetko koji auto ide toliko i eto ti kako te uhvate. Osim toga imaju oni i voki-toki pa jave nekome ispred da sačeka taj i taj auto i eto ti kako te uhvate...

Tko zna, možda i mi uskoro dobijemo Lamba kakvog voze talijanski policajci.

Zaustavi se vrlo lagano, vjeruj mi da ti auti nisu samo serijala, puno je toga izvađeno iznutra, i to ide dosta brzo.

Što se tiče tog lamba, talijanski policajci su se malo previše zaj*bavali s njim

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
Što se tiče tog lamba, talijanski policajci su se malo previše zaj*bavali s njim

Pa nije jedini kojega imaju... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
17 godina
Mitsuoka kaže...
rooswelt1991 kaže...

Pa nije jedini kojega imaju... 

Jest, to je jedini bio, inaće im daju alfice....

Neznam sad, ne pratim to više, ali čitao sam u powertunnigu dok je izlazio, i znam da im je tad bio jedini...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice