VTrek DA-216

poruka: 8
|
čitano: 4.296
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
VTrek DA-216

Imam navedeno kućno kino.Sastoji se od 4 mala zvučnika,1-og malo većeg i Subwoofera.Meni sviraju samo Sub woofer i taj jedan veći zvučnik a ostala 4 ne(ispravni su).Jel mi može tko kako pomoći pa da mi svi sviraju???Ako vam trebaju kakve informacije recite pa ću vam napisati.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
VTrek DA-216

Jesi siguran da si dobro sve spojio

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VTrek DA-216

Da,sve je uredno spojeno,možda je nešt u postavkama sje****.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VTrek DA-216

Kako spojiti navedeno kućno kino sa kompom,tj što trebam kupiti da bih to napravio,da mi rade svih 5 zvučnika i SW,ako možete malo opisat postupak?!

Poruka je uređivana zadnji put čet 4.6.2009 17:13 (big_guy).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VTrek DA-216

Evo spojio sam kino sa kompom,ali radi mi samo 1 satelit što mi je i dosta ali neradi mi SW,može li mi netko reći kako da ga uključim,pliz?!?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
VTrek DA-216

E ljudi,imam čudan problem.Kad stavim film sa kompa na dvd,na dvdu nema titla(za samo 1 film,a za ostale ima) a na komp kad ubacim pojavi se prijevod?Kako je to moguće?

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
VTrek DA-216

a da se ti riješiš toga i kupiš nešto pošteno...izgleda da ti glavna jedinica ne valja.

5.1 zvuk možeš dobit samo iz original DVD filma (ili čiste kopije), nikakav vanjski ulaz (PC) ili divX...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: VTrek DA-216
cassini kaže...

a da se ti riješiš toga i kupiš nešto pošteno...izgleda da ti glavna jedinica ne valja.

5.1 zvuk možeš dobit samo iz original DVD filma (ili čiste kopije), nikakav vanjski ulaz (PC) ili divX...

Neznam tko je spominjao zvuk?Mene muči što na dvdu nema titla a na kompu ima {#}

┌∩┐(◣_◢)┌∩┐ (̅_̅_̅(̲̲̲̲̲̅̅̅̅̅̅(̅_̅_̲̅м̲̅a̲̅я̲̅l̲̅b̲̅o̲̅r̲̅o̲̅̅ _̅_̅_̅()ڪے
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice