evo ovako imam mini liniju staru nekih 6 godina i želio bih je spojiti na pc.
zanima me jeli to izvedivo jer ima samo prikljucak za slusalice zada (phones) tako da me zanima moze li se sta iskemijat
hvala
evo ovako imam mini liniju staru nekih 6 godina i želio bih je spojiti na pc.
zanima me jeli to izvedivo jer ima samo prikljucak za slusalice zada (phones) tako da me zanima moze li se sta iskemijat
hvala
Zavisi što hoćeš? Jel hoćeš da imaš preko linije zvuk sa kompa ili?
da
samo jeli se to moze spojiti posto linija posjeduje samo phone ulaz
ima kazetofon a koliko kosta taj adapter
jeli postoji drugi nacin spajanja tj jeli mogu iskoristiti ovaj phones ulaz
Nemožeš preko phone utora,on ti je samo izlaz za slušalice,a ovaj adaptor ti je nekih 40-50 kn. Ja recimo isto imam staru liniju pa sa moba n96 puštam mjuzu preko tog adaptora i zvuk je odličan.
Ne, sad imaš dupli stereo, 4.0 je kvadofonija, oblik surrounda :)
Nego, kako si spojio?
Šta si već ima zvučnike na PC-u pa si samo dodao ove nove na njihove priključke ili šta?
Nadam se da znaš da smanjivanje impedancije (ako si ih paralelno spojio) može spržiti pojačalo, bolje da odšetakš ove manje zvučnike skroz (ako su lošiji) i samo linijine držiš spojene. Ili ne pojačavaj previše (ono što je prije bio maksimum sada može biti potpala pa pazi na to, ako čuješ krčanje veće od "normalnog", pogotovo kod basova, stišaj malo ).
Samo se iskreno nadam da ih nisi spojio direkt u zvučnu jer se to NE radi.
Ja bih si isto tak spojio pa me zanima da li postoji neki drugi način osim onog s kazetom da spojim ako nema onaj audio ulaz linija ?
Ima ali zahtjeva neko znanje, spretnost i alat, možeš otvoriti liniju i vidjeti šta je šta pa recimo umjesto cd playera izvući ulaz na koji bi spojio PC. To je ipak ne isplativo mislim s obzirom da ima tako jeftinih, a dobrih PC zvučnika i adaptera poput te kazete.
Ajde da onda tu neš pitam: Logitech x530 vs. Genius SW HF 4000 ?! Koji je bolji set za gaming i muziku ?
Ja bih išao na Geniusa, ali pričekaj ako se javi netko ko ima iskustva sa njima jer ja nemam.