Danas sam spojio multimediu u autu i sve je normalno radilo ali nemam masku za 2 din pa sam spojio samo da vidim kako radi i malo se multimedia pomaknula i odjednom se ugasilo i vise nece da se upali, probao sam spojit drugi obicni radio ni on ne radi.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dalo bi se pretpostaviti upravo ovo što je kolega napisao - da je izgorio osigurač. Ako ti osigurači nisu jasno označeni pa da odmah znaš kojeg treba provjeriti, uzmi multimetar i provjeri imaš li napon u strujnom konektoru. Ako nemaš, prilično je sigurno da je izgorio osigurač pa se onda možeš baciti na njih.
Provjerio sam osigurac za radio ispod volana i otisao je osigurac, zamijenio sam ga i opet ista stvar, spojim multimediu ne radi spojim obicni radio ni on ne radi.
Provjerio sam osigurac za radio ispod volana i otisao je osigurac, zamijenio sam ga i opet ista stvar, spojim multimediu ne radi spojim obicni radio ni on ne radi.
možda ti treba jači osigurač. vrlo vjerojatno ti multimedija povlači više struje nego trenutni osigurač može podnijeti pa krepava
Još nisam "naletio" na automobil koji ima ispod volana osigurace,obicno budu sa strane (ljevo koljeno) ili sa desne strane suvozaca.
Imas osigurc koji ti se nalazi iza samoga radija,obicno bude u plasticnome kucistu.
Hocu ti reci,da provjeri da li uopce imas struje da samome jacku,ako nemas(a 90% da nemas),greska ti je (99%) u izgorenome osiguracu.
Prvo provjeri plasticni(link),pa onda taj ispod volana,pa tek onda provjeri ispod same haube.
Isprika sto ne citam post gore!
Ako ti krepava osigurac,a nisi strucan,nemoj nista raditi nego vozi autoelektricaru!
Vjeruj mi,za 50KN nemoj se zajebavati,jer ti se zbog toga moze zapaliti auto!