Pasivno vs Aktivno?

poruka: 2
|
čitano: 1.821
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Pasivno vs Aktivno?

Pozdrav zvukoljupci 

Razmisljam o nabavci nekih zvucnika + eventualno pojacalo pojacalo (ovo bi jos posluzilo na odredeno vrijeme) ali su mi u oko upali aktivni monitori.

E sad, ono kaj mene muci je to da ja nikada do sada nisam imao prilike poslusati aktivce. Kakva bi bila razlika izmedu pasivca i aktivca s obzirom da bi se zvucnici koristili isljucivo za every day use (Rock, pop, elektronika. Cudan mix al eto:),  nikakvu produkciju i slicno..?

Ajmo uzet konkretno za primjer:

- Samo pasivni zvucnici + staro pojacalo
- Aktivni zvucnici (koliko sam shvatio oni imaju svoje pojacalo?) Velim, nisam se do sad jos susreo s time :D

Naravno mogu proc i neki jeftiniji primjerci (click) - (click) - (click + pojacalo npr.) 

Uglavnom budet bi bio max 3000kn pa eto, ako netko ima volje bio bih zahvalan :).
I ako netko zna dali eventualno postoji jos neka hi-fi trgovina s malo vecim izborom kao u Ronis bilo bi mrak? :D

Tnx in advance 

------ Battlelog ~ UrbanFsk ------
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Pasivno vs Aktivno?
Sale_ds kaže...

Pozdrav zvukoljupci 

Razmisljam o nabavci nekih zvucnika + eventualno pojacalo pojacalo (ovo bi jos posluzilo na odredeno vrijeme) ali su mi u oko upali aktivni monitori.

E sad, ono kaj mene muci je to da ja nikada do sada nisam imao prilike poslusati aktivce. Kakva bi bila razlika izmedu pasivca i aktivca s obzirom da bi se zvucnici koristili isljucivo za every day use (Rock, pop, elektronika. Cudan mix al eto:),  nikakvu produkciju i slicno..?

Ajmo uzet konkretno za primjer:

- Samo pasivni zvucnici + staro pojacalo
- Aktivni zvucnici (koliko sam shvatio oni imaju svoje pojacalo?) Velim, nisam se do sad jos susreo s time :D

Naravno mogu proc i neki jeftiniji primjerci (click) - (click) - (click + pojacalo npr.) 

Uglavnom budet bi bio max 3000kn pa eto, ako netko ima volje bio bih zahvalan :).
I ako netko zna dali eventualno postoji jos neka hi-fi trgovina s malo vecim izborom kao u Ronis bilo bi mrak? :D

Tnx in advance 

Pozz. Baš naletio na ovu temu. Eto, baš kupujem krk rp6 pa ti mogu reći da ih imaš u audio pro-u u zgu blizu arene. Stvarno svega iz audio svijeta a i jeftinije je dosta nego u ronisu. Barem što se keša tiče. Ne mogu ti puno o tim zvučnicima reći jer su mi ovo prvi aktivci ali znam da ih uzimam jer imaju svoje pojačalo a to mi je puno praktičnije jer stoje uz monitor. 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice