Koji titl odabrati?

poruka: 15
|
čitano: 10.986
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Koji titl odabrati?

Imam DVD player ELIT 097S  koji ima "foru" citanja titlova.

U cemu je kvaka:100 puta mi je bolje pogledati film na tv-u,nego na kompu i zato preferiram przenje divixa na DVD(sa titlom) i gledam ga.

No nikako da pogodim vrstu,format titla,koju ovaj Player podrzava.

Konvertiram titl u vise formata preko subtitle workshopa,nadajuci se da cu "pogoditi" format,nekada pogodim,nekada ne-sto je zaista frustrirajuce!

Probao sam ime titla promjeniti u ime samog formata,jer sam time mislio da ce mi DVD prikazati format titla,ali mahuna-nece uopce da prepozna titl!

Pogledajte sliku,koliko razlicitih formata titlova ima,da covjek poludi!

Ako mislite da famozni(vjerovatno naj popularniji) SUB.rip(srt),je format za ovaj player-varate se,probao sam!

Svi bećari uterali Mari,a ja Ruži,hoče da me tuži!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Koji titl odabrati?

Probaj tako da ti ime titla bude točno kao i ime filma, samo naravno s drugom ekstenzijom (.srt vjerojatno)

Recimo ime filma:

Inception.2010.DvDRip.aXXo.avi

i pripadno ime titlova:

Inception.2010.DvDRip.aXXo.srt

Naravno, i da su u istom folderu na mediju.

"Yesterday is a history, tommorow a mistery, but today is a gift. Thats why it's called present"
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
RE: Koji titl odabrati?
FlyBoy kaže...

Probaj tako da ti ime titla bude točno kao i ime filma, samo naravno s drugom ekstenzijom (.srt vjerojatno)

Recimo ime filma:

Inception.2010.DvDRip.aXXo.avi

i pripadno ime titlova:

Inception.2010.DvDRip.aXXo.srt

Naravno, i da su u istom folderu na mediju.

Upravo sam nesta slicno probao ali kada glupi player mi fino napise titl 1 ili titl 2,nema "imena" titla!{#}

Sve mi se cini da cu popiz...ti i kupiti oko 100njak DVD-ova i na svaki sprziti odredeni tilt!{#}

14 godina
protjeran
Koji titl odabrati?

E sada sam jos zbunjeniji!

Isprzio sam ukupno 34 DVD-a uzalud.Na svakome sam stavljao film i po jedan titl.Svaki titl drugog formata.Hebeni film COP OUT nikako da ocita titl,a glupi Diary Of A Wimpy Kid,procita?

Ako su na svakome filmu drugi formati-pa zasto onda jedan titl cita,a drugi ne?

Diary Of A Wimpy Kid(na slici),procita samo 3 titla(formata)

Cop out(na slici)isti formati kao i na drugo filmu,al ga ne cita!

Pomagajte,u cemu grijesim?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji titl odabrati?

Mozda ne skidas dobar titl?

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Koji titl odabrati?

skini ImTOO video converter ultimate 6 (pošaljem ti key na PP {#})

on ima opciju ugradnje titlova tak da bi morao onda očitat titlove

Marry Chroostmass, and a Hippy New Year :P ||| Daniman123 mi je rekao da dam TD :P
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.12.2010 19:55 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 1
14 godina
protjeran
MandaTDI kaže...

Mozda ne skidas dobar titl?

Ma skidam,jer svaki mi na kompu radi.

Napravio sam malu,provjeru.Ostavio sam samo jedan titl koji mi je radio,rjec je o najpoznatijem Srt.  i DVD ga je ocitao.

Imam i digitalni prijamnik koji preko USB cita filmove-on se isto ponasa kao i DVD player,cita titl od filma Hothub mashine,ali Cop out nece!

Znaci ipak je kvaka u samom imenu titla ili sta vec??

Ajde ekipa,tko zna-pomagajte,ubi me zena,hoce gledati film!

15 godina
neaktivan
Koji titl odabrati?

I mene muči ista stvar, lg dvd jednostavno neke srt. titlove neće očitava.Primjer gledam neku seriju i podesim sve nazive i titlove da imaju isti naziv kad ono očitava prvih 5 epizoda pa neće šestu i devetu recimo.Imali li tko kakvu ideju

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
lpz kaže...

I mene muči ista stvar, lg dvd jednostavno neke srt. titlove neće očitava.Primjer gledam neku seriju i podesim sve nazive i titlove da imaju isti naziv kad ono očitava prvih 5 epizoda pa neće šestu i devetu recimo.Imali li tko kakvu ideju

Ja sam totalno popiz..dio,sto se tice titlova,sve sam probao,znam da playeri su ok,jer se svaki ponasa isto,jedan titl hoce,jedan nece!

1-Imam recimo film Iron Man sa titlom Iron Man .srt,nece iako je recimo titl The hole .srt radi savrseno.?

2-Oba titla su konvertirani Subtitle workshopom u format  .srt-no opet,jedan hoce,jedan NECE!?

3-Svi titlovi rade savrseno na kompu

4-Poslusao sam savjet legende Krese i "ljepio" titl na film uz pomoc ImToo convertera,no tada se desava shit da ZVUK u filmu kasni

(zaista mislim na zvuk,ne titl)-ista situacija se desava sa Allok video joinerom,samo sto covertiranje pomocu Alloka traje i po par sati (oko 3-4 h)

5-Svi ovi problemi isti su gledajuci film preko USB-a(digitalni prijemnik) ili DVD-a (divix na DVD plajeru)

Skuzio sam da nije problem do imena samoga titla,niti do playera,pa cak niti format nije upitan,jer format za moje playere je .srt-(sada sam Iron man titl uzeo samo za primjer),taj titl ne radi nikako,koliko ga god puta convertirao u razne formate titla(probao sam oko 40 raznih formata).Dok na kompu svaki radi savrseno!

Logicki gledano,izbacio sam sve "krivce":Player,Ime titla i format-pa sta onda drugo preostaje,nemam pojma,jer jednostavno nema logike!

i sinoć sam na stojećki dvije u birtiji popio rakije
14 godina
Koji titl odabrati?

Probaj sa aviaddxsubs, program integrira prevod u sam video, možeš birat i veličinu slova, program je brz i jako dobar. Podržava avi format videa i srt format prevoda, samo prije integracije ime filma i prevoda moraju bit isti, naravno osim extenzije.

Valentin
Poruka je uređivana zadnji put pet 14.1.2011 17:40 (Valentin17).

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Koji titl odabrati?

Slab sam u pisanju na forumu (neznam citirati) ali ako si radio kako si pisao greška je u ovome :  NE ovako "ime filma .avi -- ime filma .srt"  NEGO ovako "ime filma.avi --- ime filma.srt". Znači bez razmaka.srt. PC će čitati sa razmakom, a i moj glupi player neće. Isto i moja davna greška sa 30-ak dvd-a.     do pisanja    TONYA_

I pitanje je odgovor
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
TONYA_ kaže...

Slab sam u pisanju na forumu (neznam citirati) ali ako si radio kako si pisao greška je u ovome :  NE ovako "ime filma .avi -- ime filma .srt"  NEGO ovako "ime filma.avi --- ime filma.srt". Znači bez razmaka.srt. PC će čitati sa razmakom, a i moj glupi player neće. Isto i moja davna greška sa 30-ak dvd-a.     do pisanja    TONYA_

Na mome postu imas tab citiraj{#}.

Evo gledaj slike-bez razmaka su-jednostavno nema logike!

Neće da čita ovaj titl Neće da čita ovaj titl
Unatoć brojnim formatima,nit jedan titl ne šljaka! Unatoć brojnim formatima,nit jedan titl ne šljaka!
Evo ovaj hoće bez problema! Evo ovaj hoće bez problema!
15 godina
neaktivan
Godfahter kaže...

Na mome postu imas tab citiraj{#}.

Evo gledaj slike-bez razmaka su-jednostavno nema logike!

Moras biti siguran da je film divix,mozda je drugog formata?

Ako želiš pobjediti,ne smiješ izgubiti
14 godina
protjeran
MandaTDI kaže...

Moras biti siguran da je film divix,mozda je drugog formata?

Ma normalno da su svi filmici divix,inace ih playeri ne bi mogli pokrenuti!

15 godina
neaktivan
Koji titl odabrati?

Ako već do sada nisi riješio problem...

Vjerojatno te zezaju titlovi zato što ti hoće očitava npr. time-based titl, a neće frame-based ili obrnuto.

Nadam se da znaš na što mislim.

Vidim da to nisi spominjao.

''I don't believe in a lot of things but I do believe in duct tape.''
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.2.2011 14:10 (blacko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice