Ovako kamera bi snimala a slika bi trebala bit sa određenim zakašnjenjem prikazana...
Nije bitna kamera, može od web do profesionalnih, od softwerskih pa do hardwerskih riješenja...
Unaprijed zahvalan
Ovako kamera bi snimala a slika bi trebala bit sa određenim zakašnjenjem prikazana...
Nije bitna kamera, može od web do profesionalnih, od softwerskih pa do hardwerskih riješenja...
Unaprijed zahvalan
Svaki stream ide sa određenim zakašnjenjem, e sad zavisi koliko je to određeno zakašnjenje koje ti želiš.
pogledaj red5 http://osflash.org/red5 mislim da ce zadovoljiti tvoje potrebe ako zelis video stream na web stranicama.
Da znam da svaki stream ide sa zakašnjenjem ali meni treba točno određeno tipa 3min 5min, i nije za stream na netu, nego za jednu instalaciju, koncept je ovaj, kamera bi snimala a projektor bi projecirao istu tu sliku sa zakašnjenjem...
Mozda bi trebao opisati sta bi to htijeo snimat sa zakasnjenjem i zbog cega...
molim za pomoc:)
htio bi jedan snimit jedan live prenos i htio bi da mi to bude na web stranici direktan prenos . kako da to napravim i dali mogu uopće to sam ili nekoga d ato radi pa platim molim hitan odgovor hvala