ovako skinio sam film u avi formatu i sa programom convert to dvd prebacio u dvd format i sad je problem kako da stavim prijevod u taj film
znam sredit prijevod kad gledam na kompu film al ja bi tija ako se moze na dvd playeru gledat
ovako skinio sam film u avi formatu i sa programom convert to dvd prebacio u dvd format i sad je problem kako da stavim prijevod u taj film
znam sredit prijevod kad gledam na kompu film al ja bi tija ako se moze na dvd playeru gledat
A imaš i novijih DVD/Divx playera koji prikazuju sve moguće formate titlova i video zapisa
Koristan link:
a dali itko zna neki program samo za ubacivanje titlova bez nekog konvertiranja jer mi player podržava divx a ne želim komplicirat
a dali itko zna neki program samo za ubacivanje titlova bez nekog konvertiranja jer mi player podržava divx a ne želim komplicirat
.....i još samo pripazi da su titl i film u istom folderu,kojeg ćeš napravit na kompu i kao takvog ispržit na medij.
Znači,ako ti je više takvih divx filmova na DVD-u-svaki mora biti u svom folderu.
Mene zanima da li postoji program s kojim mogu ubaciti titlove u .vob fajlove. ili općenito u film koji se nalazi na DVD-u...znači film koji ripnem s DVD-a.