Titlovi

poruka: 9
|
čitano: 3.735
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Titlovi

ovako skinio sam film u avi formatu i sa programom convert to dvd  prebacio u dvd format i sad je problem kako da stavim prijevod u taj film

znam sredit prijevod kad gledam na kompu film al ja bi tija ako se moze na dvd playeru gledat

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Titlovi
maky kaže...

ovako skinio sam film u avi formatu i sa programom convert to dvd  prebacio u dvd format i sad je problem kako da stavim prijevod u taj film

znam sredit prijevod kad gledam na kompu film al ja bi tija ako se moze na dvd playeru gledat

Skini ConvertXtoDVD i isti taj *.avi file convertiraj u DVD.
ConvertX podrzava *.srt,*.sub i sve ostale formate subtitlova ali prije toga moras se uveriti da ti je subtitle sinhroniziran sa filmom.
Vrlo dobar i intuitivan program,podrzava snimanje na DVD i snimanje u file kao *.iso 
0100110001100001011110100110000101110010011101010111001101001100011011110110111001100 111
17 godina
neaktivan
Titlovi

A imaš i novijih DVD/Divx playera koji prikazuju sve moguće formate titlova i video zapisa Belji se

Koristan link:

http://www.divx-titlovi.com/

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, Gainward GF8800GTS 640MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.8.2008 11:05 (Dado_ZG78).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Titlovi

a dali itko zna neki program samo za ubacivanje   titlova bez nekog konvertiranja jer mi player podržava divx a ne želim komplicirat

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
brezonja kaže...

a dali itko zna neki program samo za ubacivanje   titlova bez nekog konvertiranja jer mi player podržava divx a ne želim komplicirat

Pa ako ti DVD-player podržava divx, vjerojatno ti podržava i titlove. Jedino što titl treba biti istog imena kao i film, npr. ako se film zove recimo "The.dark.knight.dvd.rip.aXXo" onda se i titl treba zvati "The.dark.knight.dvd.rip.aXXo", znači u slovo isto, i treba biti formata .srt ili .sub
Rambo is watching you!
17 godina
protjeran
Titlovi

.....i još samo pripazi da su titl i film u istom folderu,kojeg ćeš napravit na kompu i kao takvog ispržit na medij.

Znači,ako ti je više takvih divx filmova na DVD-u-svaki mora biti u svom folderu.

0 0 hvala 0
17 godina
i_rambo_plache kaže...
brezonja kaže...

Pa ako ti DVD-player podržava divx, vjerojatno ti podržava i titlove. Jedino što titl treba biti istog imena kao i film, npr. ako se film zove recimo "The.dark.knight.dvd.rip.aXXo" onda se i titl treba zvati "The.dark.knight.dvd.rip.aXXo", znači u slovo isto, i treba biti formata .srt ili .sub
 BTW jel ima ko titlove za taj axxo batmana??
17 godina
neaktivan
amd freak kaže...
i_rambo_plache kaže...
brezonja kaže...

BTW jel ima ko titlove za taj axxo batmana??
Jedni od ovih bi ti trebali odgovarati: 

Ako budu titlovi kasnili ili brzali možeš ih naštimati pomoću jednog od ova dva programa:
ili

16 godina
neaktivan
Titlovi

Mene zanima da li postoji program s kojim mogu ubaciti titlove u .vob fajlove. ili općenito u film koji se nalazi na DVD-u...znači film koji ripnem s DVD-a.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice