Software za video obradu - pitanja&odgovori izdvojena tema

poruka: 1.976
|
čitano: 671.091
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Software za video obradu - pitanja&odgovori

evo zašto dvoprolazno kodiranje

i prouči si malo ovo

14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...
sumo kaže...
Jesam, kvaliteta je za nijansu slabija nego u VideoPadu, ali se to na televizoru ne primijeti. Konvertirao sam u avi format (H.263), zbog toga što mi to reproducira dvd player. Ne znam koja je razlika između MPEG i H.263 kodeka, i jednim i drugim player mi prikazuje film bez problema. Odlučio sam se na H.263. U dogledno vrijeme namjeravam nabaviti neki media player pa ću sve materijale ću prebaciti u mkv format. Naravno, prije toga ću se posavjetovati s vama na bug forumu oko mkv-a u odnosu na avi. Lijepi pozdrav!

Nije u pitanju "format", nego kodek. Treba ti media player koji će moći reproducirati H.264/AVC kodek, u bilo kojem "formatu" (AVI, MP4, MKV). MKV je u ovom slučaju zapravo i manje poželjan format - MP4 se nametnuo kao svojevrsni standard za korištenje H.264 kodeka.

BTW jesi koristio dvoprolazno kodiranje?

Što se tiče H.263, ne znam kako si nabasao baš na njega - riječ je o kodeku kojeg recimo YouTube koristi za nisku/standardnu rezoluciju, postoji implementacija od RealVidea i još neki stariji programi za videokonferencije ga koriste. Uglavnom, taj kodek je primarno namijenjen streamanju i danas je zastario. H.264 je put kojim želiš ići, a ako ne možeš, onda vjerojatno najbolje XviD, radi kompatibilnosti.

Doveo sam sebe i druge na forumu u zabludu. Kodek H.263 sam vidio u postavkama NCH VideoPada, kao što je prikazano u sl. 1 i 2. Ni sam ne znam zašto sam zaključio da sam koristio taj kodek pri konvertiranju Freemake Video Converterom. Pregledom postavki Freemake Video Convertera vidljivo je da sam koristio XVID (sl.3). Bitno je da konvertiranjem s tim postavkama nemam problema pri reprodukciji DVD playerom. Video kodekima H.264 i MPEG4 koji mi nudi Freemake Video Converter nisam mogao pokrenuti film na playeru. Dvoprolazno kodiranje nisam koristio jer tu opciju nisam našao u Freemake Video Converteru. Na koje dvoprolazno kodiranje mislite "Twopass - 1st pass" ili "Twopass - 2nd pass"?

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.11.2011 21:49 (sumo).
17 godina
moderator
sumo kaže...

Dvoprolazno kodiranje nisam koristio jer tu opciju nisam našao u Freemake Video Converteru.

Lazarus je u ovoj poruci obilježio gdje se ta opcija nalazi.

17 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Sredio sam nedostatak crvene boje. Bio si u pravu, smanjio sam crvenu do neprepoznatljivosti pa sve je bilo zelenkasto

Ovo sam vidio sa analizom histograma screen shotova u Lightroomu i Photoshopu

Iskreno, vjernost boja mi je bila na drugom mjestu ali kad se radi nesto treba se imati temeljan pristup (:

Interesantno ali kad sam pustio snimke na CRT televizoru vidio sam da nisu bas toliko lose i da su dobile S-VHS kvalitetu {#}

Max Headroom
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Interesantno ali kad sam pustio snimke na CRT televizoru vidio sam da nisu bas toliko lose i da su dobile S-VHS kvalitetu {#}

pa to je i logično

CRT tv ima manju rezoluciju od monitora i drugačije su podešeni

više blura sliku i u konačnici ima takvu sliku da ga moraš gledati sa veće udaljenosti pa se veliki dio nesavršenosti prikrije

17 godina
neaktivan
Darky kaže...
Lazarus Long kaže...

pa to je i logično

CRT tv ima manju rezoluciju od monitora i drugačije su podešeni

više blura sliku i u konačnici ima takvu sliku da ga moraš gledati sa veće udaljenosti pa se veliki dio nesavršenosti prikrije

Ma znam..

Pravio sam analogiju izmedu originalne snimke koja je imala a la vrlo lose youtube snimke i ova sada koja ima "S-VHS" kvalitetu.

S-VHS je bio pojam, ej...... {#}

Max Headroom
14 godina
neaktivan
Software za video obradu - pitanja&odgovori

mozete li mi dati preporuku nekog programa za uredjivanje skate videa i pravljenja montazi...da nije bas pretezak...zahvaljujem :)

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are cle
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
atiHD kaže...

mozete li mi dati preporuku nekog programa za uredjivanje skate videa i pravljenja montazi...da nije bas pretezak...zahvaljujem :)

Kaj je to "skate video"???

Jel tako? Tako je!!!
17 godina
moderator
andi.cro kaže...
atiHD kaže...

Pretpostavljam da priča o daski na četiri kotačića. {#}

14 godina
neaktivan
andi.cro kaže...
atiHD kaže...

to je to

"Who are you to judge the life I live? I know I'm not perfect -and I don't live to be- but before you start pointing fingers... make sure you hands are cle
15 godina

Pa kakve veze ima što je snimljeno {#} , kao da ja sad tražim: "Sa kojim programom da uredim video o kuhanju" {#}

Kada tražiš neki odgovor, moraš postaviti ispravno pitanje!!!

Primjer: Imam video u .MTS formatu koji bih želio urediti ( izrezati nepotrebno,staviti tranzicije i mjuzu u podlogu itd.),sa kojim programom za video uređivanje bih to mogao napraviti i naposlijetku to uploadati na Tubu u HD formatu???

Trebaš biti precizan i objasnit šta imaš (formate,rezoluciju itd. a ne šta je na videu) ,šta želiš sa time napraviti i kakav želiš konačni proizvod!!!

EDIT: Evo da ne veliš da sam ti solio pamet a ništa pomogao...

VideoPad Video Editor

I trebat će ti vjerojatno još i ovo...

Freemake Video Converter

...zbog ovog:

Pozz {#}

Jel tako? Tako je!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.11.2011 23:53 (andi.cro).
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

ma nema beda..malo sam nov u ovome pa mi je svaki savjet dobrodosao... :) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

trebam pomoć....vezano uz sony vegas pro 10.0 zanima me kako napraviti sliku u slici ali da su istih veličina i da je jedna od njih nekih 60-70% transparentna??

hvala vam punooo{#}

Uvijek će se dogoditi ono najgore od čega strahuješ!!

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
sweety2809 kaže...

trebam pomoć....vezano uz sony vegas pro 10.0 zanima me kako napraviti sliku u slici ali da su istih veličina i da je jedna od njih nekih 60-70% transparentna??

hvala vam punooo{#}

upravo sama skužila...{#} hvala svjedno {#}

Uvijek će se dogoditi ono najgore od čega strahuješ!!
17 godina
neaktivan

Moram izrezati pocetnih 4 sec. od 130 mp4 videa koji traju od 5 do 6 min svaki (decji crtani). Da li se ovo moze batchom u neki program? Evo detalja videa

Format : MPEG-4
Format profile : Base Media / Version 2
Codec ID : mp42
File size : 24.3 MiB
Duration : 5mn 15s
Overall bit rate : 646 Kbps
Encoded date : UTC 2008-03-15 20:57:13
Tagged date : UTC 2008-03-15 21:00:36
Writing application : HandBrake 0.9.2 2008021900

Naravno, ako je ikako moguce, bez gubitaka u kvaliteti..koji je ionako los. Molim vas pomozite zbog mira u kuci

Max Headroom
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 0:42 (Lazarus Long).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Darky kaže...

uz virtual dub uvijek instaliraj i avisynth frame server, preko njega onda u vdubu možeš ama baš sve otvarati

Prije sam nešto pokušavao raditi s VirtualDubom i to još dok sam imao stari laptop. Rezultati kod obrade i kasnijeg konvertiranja u avi format bili su loši. To sam pripisivao lošem hardveru laptopa (Sony Vaio VGN-FS550). Kada sam od Vas na forumu dobio savjet da pokušam obrađivati video materijal VirtualDubom pošto se radi o besplatnom i izvrsnom programu, ponovno sam se bacio u akciju i napravio sam nekoliko uradaka i usporedio ih s video materijalima dobivenim konvertiranjem Freemake Video Konverterom i VideoPadom. Rezultati su slijedeći: u VirtualDubu ulazni video fajl je prikazan mnoštvom sitnih nepravilnih nazubljenih voodravnih linija (sl.1). Konvertiranjem u avi te nepravilnosti se ne gube nego ostaju i osobito su primjetne na mjestima kada je "snimatelj" brzo pomicao video kameru ili je s njom brzo zumirao scenu. Isto se događa konvertiranjem videa u Format Factoryu, ali i kod tog programa se javljaju krupniji nazubljeni uzorci (sl.2). Rezultati dobiveni tim dvama programima su daleko od neke kvalitete, ako ih uspoređujem s rezultatima dobivenim s Freemake Video Konverterom i VideoPadom.
Kada radim s AutoGK 2.55 koji koristi VirtualDub za video „konverziju“ takvi problemi se ne pojavljuju, nigdje se ne zamjećujem te horizontalne sitne crtice. Vjerojatno AutoGK zadaje VirtualDubu automatske postavke da slika izgleda gotovo fantastično. Zato sam si s razlogom umislio da ja nemam dobro podešene postavke u VirtualDubu i da je to jedini razlog loše slike.
Pitanje je, zašto u ulaznoj video datoteci VirtualDub prikazuje tako lošu sliku, a uz to kako objasniti da konvertiranjem u avi, slika i dalje ostaje loše kvalitete s mnoštvom nazubljenih sitnih crtica.
Imam instaliran i VirtualDubMod 1.5.10.3, ali mi kod učitavanja „videa komprimiranog DV kodekom“ (citat: mbaksa) javlja problem oko lociranja dekompresora za format „dvsd“ te da VirtualDub zahtjeva od windowsa nekakav kompatibilni kodek za otvaranje takvog videa (sl.3).

sl.1 sl.1
sl.2 sl.2
sl.3 sl.3
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 1:34 (sumo).
17 godina
moderator
sumo kaže...
Prije sam nešto pokušavao raditi s VirtualDubom i to još dok sam imao stari laptop. Rezultati kod obrade i kasnijeg konvertiranja u avi format bili su loši. To sam pripisivao lošem hardveru laptopa (Sony Vaio VGN-FS550).

"Loši rezultati obrade" su isključivo posljedica tvojeg neznanja/nerazumijevanja. {#}

sumo kaže...
Pitanje je, zašto u ulaznoj video datoteci VirtualDub prikazuje tako lošu sliku, a uz to kako objasniti da konvertiranjem u avi, slika i dalje ostaje loše kvalitete s mnoštvom nazubljenih sitnih crtica.

Jesi kad čuo da slika može biti progresivna i interlaceana? Jesi kad čuo za modeove 720p i 1080i? Ili 25p i 50i? Vidiš ova slova na kraju tih oznaka? 25p znači 25 punih sličica po sekundi, 50i znači 50 poluslika (50 polja, fieldova; dakle, po jednoj slici zabilježena je svaka druga linija). Uglavnom, ako je izvor interlacean (kao u tvom slučaju), onda ga prvo treba deinterlaceati (ako će izlazni video biti progresivni, naravno) - za to imaš Video > Filter > Deinterlace u VirtualDub(Modu). Samo pazi jednu stvar - ako si deinterlaceanu sliku resizeao bez da si je prije deinterlaceao, deinterlace ti neće uspjeti, jer si pomiješao polja.

sumo kaže...
Imam instaliran i VirtualDubMod 1.5.10.3, ali mi kod učitavanja „videa komprimiranog DV kodekom“ (citat: mbaksa) javlja problem oko lociranja dekompresora za format „dvsd“ te da VirtualDub zahtjeva od windowsa nekakav kompatibilni kodek za otvaranje takvog videa (sl.3).

Pa ako ti program ne može locirati dekompresor, što ti je činiti? Skinuti i instalirati dekompresor, je li tako? Dekompresor o kakvom je riječ je VfW kodek. Recimo ffdshow podržava dekomprimiranje DV kodeka - samo ga treba podesiti, odnosno uključiti dekodiranje. A ima i drugih kodeka, recimo ovaj: http://www.free-codecs.com/download/cedocida_dv_codec.htm - skini, instaliraj i raspali! {#} BTW ako otvaraš DV AVI datoteke u VirtualDubu, prvo dodaš filter Deinterlace i onda filter Resize - trebat ćeš i resizeati sliku jer ti omjer slike neće odgovarati (SD televizija, odnosno DV video, nema kvadratične piksele, nego ima izdužene pravokutne piksele).

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 4:55 (mbaksa).
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

Moram izrezati pocetnih 4 sec. od 130 mp4 videa koji traju od 5 do 6 min svaki (decji crtani). Da li se ovo moze batchom u neki program? Evo detalja videa

Format : MPEG-4
Format profile : Base Media / Version 2
Codec ID : mp42
File size : 24.3 MiB
Duration : 5mn 15s
Overall bit rate : 646 Kbps
Encoded date : UTC 2008-03-15 20:57:13
Tagged date : UTC 2008-03-15 21:00:36
Writing application : HandBrake 0.9.2 2008021900

Naravno, ako je ikako moguce, bez gubitaka u kvaliteti..koji je ionako los. Molim vas pomozite zbog mira u kuci

možeš u vdubu to napraviti

selektiraš dio koji hoćeš obrisati (odrezati), odabereš direct stream (onda ne kodira, samo kopira) u novu datoteku i pokreneš job

17 godina
neaktivan
Darky kaže...

selektiraš dio koji hoćeš obrisati (odrezati), odabereš direct stream (onda ne kodira, samo kopira) u novu datoteku i pokreneš job

Ali to su 130 filmica. Kako da automatiziram proces?

Max Headroom
17 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...

možeš probati sa avisynthom

ali ne znam kako će to raditi sa 130 komada

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 9:49 (Darky).
17 godina
moderator
Lazarus Long kaže...
Darky kaže...

I VDub je moguće automatizirati preko skripti, samo što to nisam nikad radio. Probaj ovo proučiti: http://www.virtualdub.org/docs/vdscript.txt

Edit: tek sam kasnije skužio da si napisao .mp4 - naravno, VirtualDub ti tu nije od koristi, jer on može Direct stream copy napraviti samo za AVI datoteke.

S AviSynthom je situacija vrlo jednostavna, samo što je onda pok trebno rekomprimirati video:

DirectShowSource("blabla.mp4", fps=25).Trim(4*25, 0)

Ovo odreže prvih 4 sekunde. Ako treba zadržati samo prvih 4 sekunde, brojke u trimu su 0, 4*25.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 12:14 (mbaksa).
17 godina
neaktivan

@mbaksa

ne treba rekoprimirati video

stavi ga samo na direct stream i sve ide jako brzo

17 godina
moderator
Darky kaže...

@mbaksa

ne treba rekoprimirati video

stavi ga samo na direct stream i sve ide jako brzo

Molim te nemoj pričati bedastoće. Ako otvoriš AviSynthovu skriptu, VirtualDub(Mod) od AviSyntha dobi nekomprimirani video i zvuk. I ako onda napravišDirect stream copy, onda si iskopirao (muxao) taj nekomprimirani video i zvuk! A to znači gigabajta prostora za minutice materijala, da ne govorim o tome da današnji kompjuteri takav nekomprimirani video često nisu sposobni ni reproducirati u real-timeu.

Edit: Ali! Postoji program http://mp4cam2avi.sourceforge.net/ - Lazaruse, možda bi tim programom mogao prepakirati svoje .mp4 datoteke u .avi datoteke pa bi onda nad njima mogao obaviti Direct stream copy.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.11.2011 12:57 (mbaksa).
16 godina
neaktivan

Hm, nije problem pretvoriti file u nešto, pa rezati na ovaj ili onaj način, problem je jer svaka operacija je x 130. Treba automatika..

mbaksa, ne možeš 'snimati' select range u vdubovu vcf datoteku, pa je to još X x 130 koraka. Htio sam mu i ja predložiti ovu Syliu - čini mi se da bi se dalo nešto iskemijati tim skriptnim jezikom za vdub, ali isto nisam probao.

Ali mi je pala na pamet ideja kako to napraviti s par klika; ffmpeg-om. On vari sve te kontejnere, ne moraš rekomprimirati sadržaj, a ima jedan switch -ss 'start second' kojime možeš definirati od kuda će početi. Dakle, skini ffmpeg. Koristi '-ss' i '-i' za input, gdje je ss iznos u sekundama od koje će početi stream. Hoćeš rezeti 5 sec početka, switch -ss je 6. Vari i 'hh:mm:ss' format. I -acodec copy i -vcodec copy switch da rati stream copy. Batch file-ić i neka mali radi..

Da te ne preplašim silnim opcijama, napravio sam ti batch u osnovi;

MD converted
FOR %%a in (*.mp4) DO ffmpeg -ss 10 -i %%a -vcodec copy -acodec copy converted\cnv_%%a
PAUSE

To samo c/p u txt file i daj mu ekstenziju .bat. Pretpostavka je da su filmići mp4 i da režeš 9 sec od početka. Za drugi tip (avi, mpeg) i vrijeme promijeni u bat fileu ekstenziju i vrijeme u željeno. Taj bat file stavi u folder s tom hrpetinom klipića. Naravno i ffpmeg.exe ili u .bat datoteci upiši path do ffmpeg.exe. Okini taj .bat file i on će kreirati folder 'converted' i sve klipove iz početnog foldera koji su mp4 (ili koju ekstenziju odrediš) će odrezati i snimiti u novi folder s prefiksom cnv_.

Uživaj..

bedsoft.net
17 godina
moderator
bed kaže...
Ali mi je pala na pamet ideja kako to napraviti s par klika; ffmpeg-om.

I meni je pala na pamet ta ideja, ali nisam išao gledati mogu li se i kako odrediti početne/završne točke, odnosno da uzme samo dio videozapisa.

bed kaže...
FOR %%a in (*.mp4) DO ffmpeg -ss 10 -i %%a -vcodec copy -acodec copy converted\cnv_%%a

Probao sam na sličan način muxati mkv u mp4 - cijela datoteka prolazi, ali ako probam odrezati prvih nekoliko sekundi (dakle, ako stavim tih -ss 10), onda ne prolazi. Nisam probao rekodirati - pretpostavljam da bi rekodiranje prolazilo. Ali muxanje (dakle, u osnovi isto što i direct stream copy u VirtualDubu) ne prolazi, barem s mojom testnom datotekom.

16 godina
neaktivan

Probao na avi i mpg - funkcionira. Skinuo neku testnu mp4 datoteku i tu funkcionira. Ne znam što bih rekao - trebalo bi raditi. A što kaže, zašto neće?

bedsoft.net
17 godina
moderator
bed kaže...

Probao na avi i mpg - funkcionira. Skinuo neku testnu mp4 datoteku i tu funkcionira. Ne znam što bih rekao - trebalo bi raditi. A što kaže, zašto neće?

Generički "Error while openning file". Ali sad sam probao na jednoj .avi datoteci i tu radi. {#}

14 godina
neaktivan
mbaksa kaže...

Jesi kad čuo da slika može biti progresivna i interlaceana? Jesi kad čuo za modeove 720p i 1080i? Ili 25p i 50i? Vidiš ova slova na kraju tih oznaka? 25p znači 25 punih sličica po sekundi, 50i znači 50 poluslika (50 polja, fieldova; dakle, po jednoj slici zabilježena je svaka druga linija). Uglavnom, ako je izvor interlacean (kao u tvom slučaju), onda ga prvo treba deinterlaceati (ako će izlazni video biti progresivni, naravno) - za to imaš Video > Filter > Deinterlace u VirtualDub(Modu). Samo pazi jednu stvar - ako si deinterlaceanu sliku resizeao bez da si je prije deinterlaceao, deinterlace ti neće uspjeti, jer si pomiješao polja.

Već me pomalo strah bilo što pitati, jer znam da Vam postajem predosadan sa svojim (za vas) trivijalnim pitanjima. Sve što ste gore naveli sam primijenio u VirtualDubu i jako sam zadovoljan{#}. U plugin folder u VD-u imam mnoštvo filtera za deinterlace (sl.1 i sl.2). Za resize imam jedan filter i tu nema dvojbe, problem je koji deinterlace filter upotrijebiti jer svaki od njih ima veliki broj postavki i kombinacija. Možda vi iz iskustva znadete koji daje najbolje rezultate odnosno koji vam se u praksi pokazao najboljim. U opcijama VD-a sam pokušao naći "save projekt", jedino što sam pronašao je Save processing settings (sl.3), je li se iz te opcije može nekako izvući kompletni projekt kao u nekim drugim video editorima? 

Lijepi pozdrav. 

Sl.1 Sl.1
Sl.2 Sl.2
Sl.3 Sl.3
17 godina
moderator
sumo kaže...
U plugin folder u VD-u imam mnoštvo filtera za deinterlace (sl.1 i sl.2). Za resize imam jedan filter i tu nema dvojbe, problem je koji deinterlace filter upotrijebiti jer svaki od njih ima veliki broj postavki i kombinacija. Možda vi iz iskustva znadete koji daje najbolje rezultate odnosno koji vam se u praksi pokazao najboljim.

Onaj koji ti je bolji. {#} Bolji za video koji trenutno obrađuješ. Inače, izrazito rijetko imam potrebe za deinterlacingom i nisam ni jedan drugi deinterlacer koristio osim defaultnog, tj. Deinterlace. Mada, da imam potrebe ćešće deinterlaceati, vjerojatno bih koristio neki drugi. Obrati pažnju i na to da nisu svi deinterlaceri jednako procesorski zahtjevni - pa ako ti je to možda kakav faktor...

Možda bi bilo dobro da posjetiš forum.doom9.org - vjerojatno je tamo ekipa testirala deinterlacere - ne nužno (samo) iz VirtualDuba.

sumo kaže...
U opcijama VD-a sam pokušao naći "save projekt", jedino što sam pronašao je Save processing settings (sl.3), je li se iz te opcije može nekako izvući kompletni projekt kao u nekim drugim video editorima?

A eto - ne mogu izmisliti funkcije koje u VirtualDubu ne postoje - vidim isto što i ti vidiš. Kompletan projekt? Kompletan projekt su zapravo samo postavke filtera (koje, dakle, možeš spremiti), postavke kodeka ako se ne spremaju u ove prethodne ostaju zadnje koje si koristio te što sve si izrezao van iz filma. Za ovo zadnje mislim da nema druge pomoći nego da to rezanje napraviš pomoću AviSyntha. A onda zapravo možeš i pomoću AviSyntha obraditi sliku - deinterlaceati i što već hoćeš napraviti... Pa ispada da, ako koristiš AviSynth, svu obradu možeš napraviti u njemu, a VirtualDub iskoristiš samo za kodiranje.

17 godina
neaktivan
bed kaže...

C:\Users\******\Desktop\TEST>ffmpeg.exe -ss 5 -i 1 (5).mp4 -vcodec copy -acodec copy converted\cnv_1 (5).mp4

FFmpeg version SVN-r25870-Sherpya, Copyright (c) 2000-2010 the FFmpeg developers
built on Dec 4 2010 05:23:23 with gcc 4.2.5 20090330 (prerelease) [Sherpya]
libavutil 50.33. 0 / 50.33. 0
libavcore 0.14. 0 / 0.14. 0
libavcodec 52.97. 2 / 52.97. 2
libavformat 52.87. 1 / 52.87. 1
libavdevice 52. 2. 2 / 52. 2. 2
libavfilter 1.67. 0 / 1.67. 0
libswscale 0.12. 0 / 0.12. 0
libpostproc 51. 2. 0 / 51. 2. 0
1: No such file or directory   << izbaci ovo a u meduvremenu stvori prazan folder converted

Unutra su klipovi, ffmpeg.exe i .bat file

Evo kako izgleda .bat

MD converted
FOR %%a in (*.mp4) DO ffmpeg.exe -ss 5 -i %%a -vcodec copy -acodec copy converted\cnv_%%a
PAUSE

Max Headroom
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice