Snimanje videa-sadržaja ekrana

poruka: 46
|
čitano: 12.986
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Snimanje videa-sadržaja ekrana
emerik kaže...

Sad sam snimil jedan video koji je FRAPS podijelio na dva zasebna videa.Svaki traje 2 minute.Kojim program i kako bih ih ja mogao spojiti u jedan video?

Sa Movie maker-om.Jedino što ti ga on stavi u WMV format pa ga sa Format factory prebaci u neki drugiNamigiva

Ako ti je netko pomogao klikni gumb HVALA!Hvala.
16 godina
Tomislav95 kaže...
emerik kaže...

Sad sam snimil jedan video koji je FRAPS podijelio na dva zasebna videa.Svaki traje 2 minute.Kojim program i kako bih ih ja mogao spojiti u jedan video?

Sa Movie maker-om.Jedino što ti ga on stavi u WMV format pa ga sa Format factory prebaci u neki drugiNamigiva

S movie makerom iz Windowsa?

AMD
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
Tomislav95 kaže...
emerik kaže...

S movie makerom iz Windowsa?

Da.Jednostavno ih spojiš i saveaš fule!

16 godina

A mogu spojiti 2 videa s nastavkom .MKV?

AMD
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

A mogu spojiti 2 videa s nastavkom .MKV?

Spojit dva .mkv u jedan ili spojiti dva videa u jedan s nastavkom .mkv?

16 godina

S movie makerom da li mogu spojiti dva videa s nastavko .MKV?

AMD
16 godina
neaktivan
emerik kaže...

S movie makerom da li mogu spojiti dva videa s nastavko .MKV?

Ja mislimda ne možeš ali probaj s MKVMerge

16 godina

Uspel sam,hvala.

AMD
16 godina
protjeran
andy0101 kaže...

Za snimanje u igri: Xfire

Za snimanje u Windowsima: CamStudio

I da, tema postoji. Osmijeh

Ukoliko skinete ovaj program sa sluzbene stranice, vidjeti cete da je zarazen trojanom.

Ako je jedini zivot koji imam onaj na BUG-u, da li to znaci da ja nemam zivota?
16 godina
neaktivan

Poštovani, trebam program za snimanje video (sadržaja ekrana) koji video sprema u jako visokoj kvaliteti u formatu avi ili wmv. Napisao sam jako volikoj kvaliteti, da, treba mi što veća kvaliteta snimanja sadržaja ekrana. Također da taj program snima cijeli ekran ili određeni dio -> znači da si to sam mogu prilagođavat. Koja preporuka?

I još jedno pitanje, dali xfire može snima sadržaj ekrana? Znači, recimo, upalim si neki film i da mi to xfire snimi?

*_helper_* msn: dinkecc@windowslive.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Snimanje videa-sadržaja ekrana

Imaš izbor između nekoliko programa: CamStudio, Camtasia i eventualno ZDsoft screen recorder.

17 godina
neaktivan
DinPa_KoVel kaže...

Poštovani, trebam program za snimanje video (sadržaja ekrana) koji video sprema u jako visokoj kvaliteti u formatu avi ili wmv. Napisao sam jako volikoj kvaliteti, da, treba mi što veća kvaliteta snimanja sadržaja ekrana. Također da taj program snima cijeli ekran ili određeni dio -> znači da si to sam mogu prilagođavat. Koja preporuka?

I još jedno pitanje, dali xfire može snima sadržaj ekrana? Znači, recimo, upalim si neki film i da mi to xfire snimi?

Zasto bi snimao film na taj nacin?

:)
16 godina
neaktivan

CamStudio sam probo i nikako mi se ne sviđa kvaliteta snimljenog vide-a. Ja ne želim snimati cijeli film nego same neke djelove.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Puno ti je lakse dio filma izrezati u programima za obradu videa. A rezultat ce biti daleko bolji.

16 godina
neaktivan

Jeste, ali gledaj, kako ću u adobe after effects ubacit recimo harry potter-a koji traje 2 i po sata, da bi izrezo 15 min najboljih djelova? (btw. sad imam samo 2gb rama)

Zato bi bilo bolje kad bi mi netko preporučio jako dobar snimač sadržaja ekrana (platit ću ga ako treba) koji bi mi to snimio u kvaliteti kakav je i film i da snima cijeli sadržaj ekrana...?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

A ko kaze da to moras raditi u AE? Imas more programa koji to odrade od sale. TIpa virtualdub mod. Ovo sto ti hoces je najgluplji nacin da to odradis.

Sad se sjetih bivseg prijatelja koji je htio iz youtube klipa izvuci zvuk pa pustio klip u ekran uperio DV kameru pa to prebacio u premiere izvukao zvuk i  onda ga konvedrtovao u mp3. Moze al da je glupo malo reci.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice