Trebam neki program po mogućnosti da je besplatan i da nije trial,da mogu snimati video u igri ili u Windowsima,a da može snimiti i zvuk.Hvala unaprijed!
Za snimanje u igri: Xfire
Za snimanje u Windowsima: CamStudio
I da, tema postoji.
Ja ti preporučam uTipu.Besplatan je ako uzmeš "personal"
Netko mi je rekel za program Camtasia,je dobar?
Netko mi je rekel za program Camtasia,je dobar?
Super je ali nije besplatan
Onda ništa.
Ja ti preporučam uTipu.Besplatan je ako uzmeš "personal"
uTipu ima watermark, a CamStudio nema.
Tako piše,ali ja koristim uTipu i watermarka nema
Sa uTipum ne mogu snimiti video u igri.
Onda koristi Xfire za snimanje u igri.Osim snimanja on ti može služiti za "povezivanje" s prijateljima
Onda koristi Xfire za snimanje u igri.Osim snimanja on ti može služiti za "povezivanje" s prijateljima
To znam,ovo zadnje,a kako preko Xfirea?
Uključiš xFire,odeš na "tools" i na "video".Tamo postaviš s kojom tipkom hoćeš da se snima.I to je to.U igri stisneš tu tipku i video ti sejva u Video capture folder".Još pitanja?
Uključiš xFire,odeš na "tools" i na "video".Tamo postaviš s kojom tipkom hoćeš da se snima.I to je to.U igri stisneš tu tipku i video ti sejva u Video capture folder".Još pitanja?
Dobro,hvala.Ne brini imal budem ja još pitanja,ali ne možda odmah.
Dobro,hvala.Ne brini imal budem ja još pitanja,ali ne možda odmah.
Ma šalim se,drago mi je kad mogu pomoći.Sretno sa snimanjem
a cemu sluzi torrent
ja sam ga skinuo preko torrent i radi perfektno(nije trial)
Dobro,sad imam taj program,ali video od 50 sekundi zauzima 1 Gb,kako sada smanjiti njegovu veličinu,a da se ne izgubi na kvaliteti?
ja za snimanje u igrama korisitm Fraps, a u windowsu FastStone Capture, a nije loš ni PicPick. čista kopija komercijalnog fs capture-a, a besplatan je
Dobro,sad imam taj program,ali video od 50 sekundi zauzima 1 Gb,kako sada smanjiti njegovu veličinu,a da se ne izgubi na kvaliteti?
1 GB? 50 sekundi? Jesi siguran?
Pa probaj konvertirati u neki drugi format. Kad snimam sa CamStudiom kvaliteta je odlična, a veličina je normalna. Kada se komprimira, veličina se prepolovi, ili čak rasčetvori.
A ovo moje zadnje pitanje?
Pa probaj konvertirati u neki drugi format. Kad snimam sa CamStudiom kvaliteta je odlična, a veličina je normalna. Kada se komprimira, veličina se prepolovi, ili čak rasčetvori.
Ja sam snimal sa Frapsom u igri(ona uvodna špica za Ligu Prvaka u PES-u 2010).
ja za snimanje u igrama korisitm Fraps, a u windowsu FastStone Capture, a nije loš ni PicPick. čista kopija komercijalnog fs capture-a, a besplatan je
Zadnja besplatna verzija FastStone-a ne može snimati u video (komercijalna može). A za PicPick sam zaboravio, ali mislim da ni on ne može snimati video.
Ja sam snimal sa Frapsom u igri(ona uvodna špica za Ligu Prvaka u PES-u 2010).
I traje 38 sekundi.
I traje 38 sekundi.
Ja sam upravo snimio video cijelog ekrana koji traje 38 sekundi (sa CamStudiom, snima u AVI format) - veličina je 15 MB. A kada stavim u ZIP - samo 4 MB!
Sad, iako igre imaju više detalja od Windowsa, ipak je 1 GB previše.
U PES-u 2010?
U PES-u 2010?
Ne, u Windowsima.
Znam da igre imaju više detalja i da bi video trebao biti veći, ali 1 GB je previše.
Dobro,a znate s kojim programom smanjiti veličinu i kako?
Zadnja besplatna verzija FastStone-a ne može snimati u video (komercijalna može). A za PicPick sam zaboravio, ali mislim da ni on ne može snimati video.
istina. sad sam ga instalirao i zbilja ne može snimat video.
Dobro,a znate s kojim programom smanjiti veličinu i kako?
prekodiraj ga sa format factory-em
Evo,koristil sam GOM Encoder i s veličine od 991 Mb se smanjilo na 17.8 Mb.Stavil sam u format MP4 jer GOM Encoder ne podržava MKV,bi mogel još kak prebaciti u MKV?
EDIT:Uspel sam prebaciti u MKV sa Handbrakeom.
Sad sam snimil jedan video koji je FRAPS podijelio na dva zasebna videa.Svaki traje 2 minute.Kojim program i kako bih ih ja mogao spojiti u jedan video?