Problem s mp3 datotekama

poruka: 6
|
čitano: 2.014
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Problem s mp3 datotekama
pitanje

Pozdrav, imam problem s pjesmama u mp3 formatu i nadam se korisnom savjetu Belji se. Situacija je sljedeća...Prije par dana sam kupio novi laptop i kao uvijek do sad, sve slike/filmove/muziku sa starog laptopa, sam prebacio na novi (preko hard diska). Međutim kad otvorim neku pjesmu (u mp3 formatu) čuju se smtenje, pjesma je ubrzana, a u nekim programima samo šum...Probao sam otvorit wav i wma pjesme i sve normalno radi. Isto tako i filmovi, spotovi...Sve osim mp3 datoteka, ali 99% pjesma (oko 20GB) mi je u mp3 formatu i stvarno mi se neda to sve opet skidati, nabavljati...Skenirao sam to sve što sam prebacio na novi laptop s AVG-om i nije pronašao ništa. Međutim, skenirao sam i hard disk i pronašao je neki error/virus...i ekran mi se zamrznuo !? - morao sam prekinuti skeniranje. A 100% sam siguran da je prije nego sam stavljao te pjesme s starog laptopa na hard disk, hard disk bio u redu. Znaci što god se dogodilo, dogodilo se na starom laptopu - moguce je da na njemu ima virusa/spywarea i slicnih stvari. No zbog čega su mi onda samo mp3 datoteke ostecene/pokvarene/zaražene i da li se to može nekako popraviti ?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s mp3 datotekama

Instaliraj si K-Lite Codec Pack.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Problem s mp3 datotekama

Izbrisi sve audio i video codece i instaliraj  k-lite codec pack, i winamp. S nekim programima ti dode i codec pa zato ti kazem da izbrises sve audi video programe (osim wmp). To bi trebalo sprejiciti da ti dva codeca se kriste za audi ili video.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Problem s mp3 datotekama
autorov komentar

Zaboravio sam jucer spomenuti da ako sad skinem neku mp3-datoteku, radi normalno. Znaci problem je jedino u pjesmama koje sam prebacio, ne svim mp3-pjesmama. Da li to mijenja stvar ili još mislite da je riječ o codecima ? Inace, K-Lite Codec Pack imam vec instaliran, ali da, ima i drugih codeca

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem s mp3 datotekama
BlackStar kaže...

Zaboravio sam jucer spomenuti da ako sad skinem neku mp3-datoteku, radi normalno. Znaci problem je jedino u pjesmama koje sam prebacio, ne svim mp3-pjesmama. Da li to mijenja stvar ili još mislite da je riječ o codecima ? Inace, K-Lite Codec Pack imam vec instaliran, ali da, ima i drugih codeca

Ako nove mp3-ce rade, a stare ne rade onda sigurno nije stvar u codecima nego u starim mp3-cama. Mozda se nisu dobro iskopirale ...
16 godina
neaktivan
RE: Problem s mp3 datotekama

Probaj ih rekodirati na svom novom kompu...možda to pomogne...

Private
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice