Pozdrav, imam problem s pjesmama u mp3 formatu i nadam se korisnom savjetu . Situacija je sljedeća...Prije par dana sam kupio novi laptop i kao uvijek do sad, sve slike/filmove/muziku sa starog laptopa, sam prebacio na novi (preko hard diska). Međutim kad otvorim neku pjesmu (u mp3 formatu) čuju se smtenje, pjesma je ubrzana, a u nekim programima samo šum...Probao sam otvorit wav i wma pjesme i sve normalno radi. Isto tako i filmovi, spotovi...Sve osim mp3 datoteka, ali 99% pjesma (oko 20GB) mi je u mp3 formatu i stvarno mi se neda to sve opet skidati, nabavljati...Skenirao sam to sve što sam prebacio na novi laptop s AVG-om i nije pronašao ništa. Međutim, skenirao sam i hard disk i pronašao je neki error/virus...i ekran mi se zamrznuo !? - morao sam prekinuti skeniranje. A 100% sam siguran da je prije nego sam stavljao te pjesme s starog laptopa na hard disk, hard disk bio u redu. Znaci što god se dogodilo, dogodilo se na starom laptopu - moguce je da na njemu ima virusa/spywarea i slicnih stvari. No zbog čega su mi onda samo mp3 datoteke ostecene/pokvarene/zaražene i da li se to može nekako popraviti ?