nece mi radi zvuk na youtube,cuje se samo bas ostali zvucnici ne rade,zvucna mi je 2.1
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
nece mi radi zvuk na youtube,cuje se samo bas ostali zvucnici ne rade,zvucna mi je 2.1
Rade li ostala dva zvucnika iz nekog drugog playera, jesi li zeleni konektor od zvucnika ukljucio u zeleni konektor na rear panelu zvucne kartice?
Rade li ostala dva zvucnika iz nekog drugog playera, jesi li zeleni konektor od zvucnika ukljucio u zeleni konektor na rear panelu zvucne kartice?
rade svi u winampu ili media playeru i na igricama,imam 2 cinca ubacena i samo jedan radi na youtube :D
http://imageshack.us/photo/my-images/820/fedfgsd.png/
eto vidi :D
rade svi u winampu ili media playeru i na igricama,imam 2 cinca ubacena i samo jedan radi na youtube :D
Dakle koliko si konektora iz zvucnika ukljucio u racunalo?, ako imas 2.1 sustav zvucnika na njima moze postojati i ici u komp samo jedan signalni kabel jack-zelene boje!
Greska je sto si u driverima (kao na slici) postavio za zadani 6 kanalni zvucni sustav odnosno 5.1, prebaci to iz padajuceg izbornika u 2.0 zvucni sustav i ukljuci kako sam rekao u zeleni konektor na rear panelu.
Da ti nije možda u postavkama zvuka stišan preglednik (Mozilla, Chrome ili koji već koristiš)?
Dakle koliko si konektora iz zvucnika ukljucio u racunalo?, ako imas 2.1 sustav zvucnika na njima moze postojati i ici u komp samo jedan signalni kabel jack-zelene boje!
Greska je sto si u driverima (kao na slici) postavio za zadani 6 kanalni zvucni sustav odnosno 5.1, prebaci to iz padajuceg izbornika u 2.0 zvucni sustav i ukljuci kako sam rekao u zeleni konektor na rear panelu.
ukljucio sam dvaaa konektora u zvucnu.bass bure sam ubacio u zeleni a ovaj u plavi,na youtube mi radi zeleni tj bas bure ubi,ali mi nece zvucnici da pjevaju,pa mi nije zanimljivo slusat samo basss,hocu i zvuka malo da mi violina cvrkne na uho :) sad vas pitam dali je moguce da mi udara i bass i da pjevaju zvucnici kao i na winampuuuu :D
ukljucio sam dvaaa konektora u zvucnu.bass bure sam ubacio u zeleni a ovaj u plavi,na youtube mi radi zeleni tj bas bure ubi,ali mi nece zvucnici da pjevaju,pa mi nije zanimljivo slusat samo basss,hocu i zvuka malo da mi violina cvrkne na uho :) sad vas pitam dali je moguce da mi udara i bass i da pjevaju zvucnici kao i na winampuuuu :
Ovako, ako imas zaseban aktivan woofer i satelite ne ukljucujes u aktivan woofer nego zasebno (2+1 sustav), uradi ovako:
- U driverima vrati 6-kanalni zvučni sustav za defaultni
- Aktivne satelite (L-R) ukljuci u zeleni konektor na zvucnoj kartici, kako ima autodetect funkciiju stavi kvacicu pored "front left-right speaker"
- Aktivni woofer ukljuci u crni konektor zvucne kartice, kada se pojavi autodetect stavi kvacicu pored "sub-center speaker"
Kao sto sam u postu opisao ako pak satelite ukljucujes u aktivni woofer (2.1 sustav) uradi ovako:
- U driverima vrati 2-kanalni zvučni sustav kao defaultni
- Signalni kabel iz aktivnog woofera u koji su ukljuceni sateliti ukljuci u zeleni konektor zvucne kartice, kada se pojavi autodetect stavi kvacicu pored "front left-right speaker"
Ako pak imas 2.1 ili 2+1 sustav zvucnika nacin spajanja je opisan, ako uradis kako je opisano i ne rijesis problem pokusaj reinstalirati driver zvucne kartice (skini najnoviju verziju).