Midi konverter

poruka: 6
|
čitano: 3.393
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Midi konverter
pitanje
prihvaćeno rješenje

Pozdrav !

Zanima me da li neko ima iskustva sa nekim dobrim programom koji pretvara waw ili mp3 zapis u midi fajl. Ima li netko  registriranu verziju

programa Widi 3.3 Pro i kakva su mu iskustva s njim. Unaprijed hvala !

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Midi konverter

To ne bi išlo. U tom smjeru - wave ili mp3 u midi.

Pozdrav

17 godina
neaktivan
autorov komentar
Moguće je, uz gore navedeni program, normalno potrebno je još dosta uređivanja u nekom editoru, ali radi. Jedina kvaka je da možeš snimiti samo 10 sek., sa neregistriranom verzijom.
17 godina
neaktivan

Dakle nekom alkemijom stereo tonski zapis u kojem sudjeluju npr. 4 vokala, duhači, bas, bubanj, gitara i klavir

pretvara u notni zapis - ne želim sad ulaziti dalje u debatu, ali generalno MIDI možemo promatrati kao notni zapis.

Znači rezultat je MIDI zapis koji kad otvoriš nekim MIDI editorom ima recimo 12 MIDI traka za gornji slučaj?

17 godina
neaktivan
autorov komentar

Da. upravo tako.

www.widisoft.com - na toj adresi možeš skinuti demo verziju o kojoj govorim, skini je (nije velika) i isprobaj sam, pa ćeš se uvjeriti o čemu govorim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.3.2008 19:07 (s2501).
17 godina
neaktivan
s2501 kaže...
Moguće je, uz gore navedeni program, normalno potrebno je još dosta uređivanja u nekom editoru, ali radi. Jedina kvaka je da možeš snimiti samo 10 sek., sa neregistriranom verzijom.
 normalno potrebno je još dosta uređivanja u nekom editoru

Evo to si sam napisao - valjda na temelju nekog iskustva.
Ako je tome tako (a ja sam siguran da je tome tako) onda to i nije neka konverzija.
Na stranu sad pitanje čemu bi uopće služila ta konverzija, ali o tome mi se neda raspravljat; 100 ljudi.....itd. kako već kaže poslovica.

Uglavnom ako misliš kako ti je taj program super i zadovoljava tvoje potrebe ne znam zašto tražiš drugo mišljenje.
Kupi i koristi.

Pozdrav
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice