posjedujem (pra)staru skystar 2 satelitsku karticu koju jedva nekad koristim. mene sad zanima postoji li program ili nacin da iskoristim njen daljinski za WMP ili neki drugi player ako bas ovaj nemoze? ali preferirao bi WMP ako je moguce.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Teško da se može tako koristiti, pošto je taj daljinski dizajniran i implementiran isključivo za upotrebu uz navedenu karticu. To što ti je daljinski i spojen na kompjuter preko kartice(na njoj je reciever) ti dovoljno govori, tj. nije riječ o nekom univerzalnom programabilnom daljinskom upravljaču. Dakle 99.99% da ne može.
Daljinski možda, ali nemaš prijemnik - prijemnik je na kartici i samo ona reagira na komande sa daljinskog.
Tebe vjerojatno zanima ovako nešto:
http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=SW-009-MS
Pozdrav
ali stvar je da ja imam prijemnik koji nije spojen na karticu nego je se spaja na paralelni port. a i neznam kako ste vi to shvatili ali imam ja i karticu koja funkcionira samo ju ne koristim vise
aha, a jeli možeš napisati koji je model to ili malo više informacija...recimo kada instaliraš drajvere za karticu, trebaju postojati i neki za daljinski ili još bolje, kako ti računalo prepoznaje taj daljinski kada uštekaš reciver. Čak i ako se reciver za daljinski ne nalazi na kartici nego ima zasebnu konekciju na racunalo, ne znaci da bi se taj daljinski mogao upotrijebiti i u druge svrhe, ako je taj daljinski napravljen samo za taj tip kartice, tj. ima takvu programsku podršku. S druge strane ako je to neki univerzalniji daljinski, veća je vjerojatnost da je netko implementirao podršku i za druge upotrebe.
ali stvar je da ja imam prijemnik koji nije spojen na karticu nego je se spaja na paralelni port. a i neznam kako ste vi to shvatili ali imam ja i karticu koja funkcionira samo ju ne koristim vise