Daljinac i WMP

poruka: 7
|
čitano: 2.142
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Daljinac i WMP

posjedujem (pra)staru skystar 2 satelitsku karticu koju jedva nekad koristim. mene sad zanima postoji li program ili nacin da iskoristim njen daljinski za WMP ili neki drugi player ako bas ovaj nemoze? ali preferirao bi WMP ako je moguce.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Daljinac i WMP
nikom bas nista nepada na pamet? :(
17 godina
neaktivan
Daljinac i WMP

Teško da se može tako koristiti, pošto je taj daljinski dizajniran i implementiran isključivo za upotrebu uz navedenu karticu. To što ti je daljinski i spojen na kompjuter preko kartice(na njoj je reciever) ti dovoljno govori, tj. nije riječ o nekom univerzalnom programabilnom daljinskom upravljaču. Dakle 99.99% da ne može.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Daljinac i WMP

Daljinski možda, ali nemaš prijemnik - prijemnik je na kartici i samo ona reagira na komande sa daljinskog.

Tebe vjerojatno zanima ovako nešto:

http://www.overclockers.co.uk/showproduct.php?prodid=SW-009-MS

Pozdrav

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

ali stvar je da ja imam prijemnik koji nije spojen na karticu nego je se spaja na paralelni port. a i neznam kako ste vi to shvatili ali imam ja i karticu koja funkcionira samo ju ne koristim vise

Poruka je uređivana zadnji put pon 9.6.2008 16:25 (forumas).
17 godina
neaktivan

aha, a jeli možeš napisati koji je model to ili malo više informacija...recimo kada instaliraš drajvere za karticu, trebaju postojati i neki za daljinski ili još bolje, kako ti računalo prepoznaje taj daljinski kada uštekaš reciver. Čak i ako se reciver za daljinski ne nalazi na kartici nego ima zasebnu konekciju na racunalo, ne znaci da bi se taj daljinski mogao upotrijebiti i u druge svrhe, ako je taj daljinski napravljen samo za taj tip kartice, tj. ima takvu programsku podršku. S druge strane ako je to neki univerzalniji daljinski, veća je vjerojatnost da je netko implementirao podršku i za druge upotrebe.

17 godina
neaktivan
forumas kaže...

ali stvar je da ja imam prijemnik koji nije spojen na karticu nego je se spaja na paralelni port. a i neznam kako ste vi to shvatili ali imam ja i karticu koja funkcionira samo ju ne koristim vise

Oprosti, kolega, ali sad si se tek precizno izrazio.
Prouči ovaj site i trebao bi smisliti soluciju: http://www.pcremotecontrol.com/
Imaš softvera za skidat pomoću kojeg možeš "natjerat" ono što sada imaš da proradi,
a ima i puno korisnih informacija kako i zašto nešto radi ili ne radi.
Pozdrav
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice