Audio volume kod windowsa

poruka: 3
|
čitano: 1.238
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Ne znam jeli ovo pitanje itko postavio na ovom forumu, ali konkretan problem je što mi je zvuk na laptopu pretih. Bez obzira na to što su svi "slideri" na maksimumu, i u control panelu, jednostavno je izlaz preslab da bi se razumio u recimo prostoriji s par ljudi. Određeni napredak sam uspio izvuć s AC3filterom, ali to mi služi samo u video playerima, a ne pomaže kod recimo gledanja flash filmova s youtubea. Kako znam da zvučnici mogu jaće (na linuxu mi je zvuk znaćajno glasniji), zanima me postoji li kakav filtar ili drugi audio server, koji če mi na razini cijelog OSa zaobići normalizaciju, te mi dozvolit da sam podignem razinu signala za par decibela (bolje da se čuje s šumom, nego da se ne čuje uopće)??

Why so serious???

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da ti nije mozda podeseno u programu koji dolazi s driverima tvoje zvucne kartice, opcija 5.1 kanalnog zvuka,a ti u biti koristis samo 2 zvucnika ona mala na laptopu,pa se zato i ne cuje, probaj se malo poigrati s tim postavkama, pusti windows slidere na miru, a mozda ti je i ukljucena opcija,znalo je biti u starijim driverima "karaoke", pa ju iskljuci

I like it! I like it,big time!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Audio volume kod windowsa
Donnie Brasco kaže...

Da ti nije mozda podeseno u programu koji dolazi s driverima tvoje zvucne kartice, opcija 5.1 kanalnog zvuka,a ti u biti koristis samo 2 zvucnika ona mala na laptopu,pa se zato i ne cuje, probaj se malo poigrati s tim postavkama, pusti windows slidere na miru, a mozda ti je i ukljucena opcija,znalo je biti u starijim driverima "karaoke", pa ju iskljuci

Ništa od toga, to sam prvo provjerio, to bi u mom slučaju bio easy way out Smijeh
Why so serious???
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice