Adobe After Effects tutoriali
- poruka: 386
- |
- čitano: 148.063
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Zasto su oni tutoriali s pocetka pobrisani od uvoda ?
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
Pa odi na 1 stranicu od ove teme, tutoriali su pobrisani koji su bili na youtube-u
nisu,samo su jako stari (čitaj obnovio sam)
Fora je što ću ih ponovno obnoviti pošto znam da mogu sada bar duplo bolje.
Al dotad,nadam se da će i ovo biti dovoljno : (btw,zašto neodeš jednostavno u moj chanel i pogledaš videje :P)
De kad sam ljen :P al sad vidim,,,,de mi samo reci koji ti koristis adobe ? da znam sta da trazim :P
kako misliš koji koristim adobe?Ako misliš na verziju,još uvijek trenutno CS5.5
ma da na verziju :) Hvala na odgovoru
počeo sam snimat tutoriale za početak korištenja After Effeectsa,tipa kao što ima i VideoCopilot .
Neće sigurno biti gotovo za tjedan dana jer idem na more,ali nakon toga očekujte super tutoriale za početnike ,tako da ako imate nekoga tko bi htio početi s ovim programom,a nezna kako ni odakle,preporučite ovo onda :)
počeo sam snimat tutoriale za početak korištenja After Effeectsa,tipa kao što ima i VideoCopilot .
Neće sigurno biti gotovo za tjedan dana jer idem na more,ali nakon toga očekujte super tutoriale za početnike ,tako da ako imate nekoga tko bi htio početi s ovim programom,a nezna kako ni odakle,preporučite ovo onda :)
Skidam kapu!
legendo...nema druge
Jedna fora za sve koji nemaju mbl a imaju 3d stroke i starglow,kad napravite basic cc u after effects sa levels , glow i to, dodajte starglow i malo se igrajte sa tim, moze se napraviti ljep cc :D
Svaka čast BugHackeru na ideji, i sam sa došao na tu ideju nedavno i planiram ju provesti u djelo na svom drugom kanalu.
Isto osnovne upute, neke naprednije stvari i načini rendanja, ubacivanja modela, korigiranja boja i slične "cake" a na Hrvatskom jeziku.
Eto ako tko žele čuti i vidjeti što imam za pokazati, može vidjeti neke nedavne i starije radove OVDJE!
Uzmite u obzir da su neke stvari stare i po 3 godine tako da budite nježni, tad sam se i ja učio a još uvijek se neke stvari uče :)
I sami ćete primjetiti kako je na kasnijim videima (koji su i stariji) veliki utjecao imao g. Kramer, ali smatram kako imam par dobrih radova i kako svojim stečenim znanjem i iskustvom mogu pomoći ljudima da krenu u ovo.
Nadam se da će Vam se svidjeti to što radim. Živjeli!
..pitanje za Bug Hackera, da li je i ovaj video rađen u Effectu..
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&hl=hr&v=aJ_27pEukgA
..pitanje za Bug Hackera, da li je i ovaj video rađen u Effectu..
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&hl=hr&v=aJ_27pEukgA
lako moguće :),tj velike šanse jer teško to možeš s drugim programom