Nemaš dobro posložen forward-DNS-resolution-request. Ili onako laički: tvoji DNS serveri nisu posloženi da upite o FQDN / IP adresama koje nemaju u cacheu prosljeđuju na nadređene DNS servere.
al to je kako bi se reklo prosto ko pasulj, tj ako nije ništa dirao to bi trebalo samo po sebi radit
(naravno šok i nevjerica kad facebook generacija krene po domenam i porukcijama stavljat googlove dns servere)
@Zvjerkan - imaš temu sa podizanjem virtualnog laba, dosta toga možeš primjenit kod sebe (nema dhcp al to budem drugi tjedan ubacio) pa prođi kroz to i vidi da li ti znači net radi
A googleov DNS sam stavio jer mi je prvi pao na pamet kad sam isprobavo... nije valjda neka greška.. [facebook ja ne volim i rijetko sam kad tamo .. samo ako nešto trebam]
Poslao sam ti PP al evo i tu, baš sam onako kako si tamo opisao i meni ne radi
evo detaljno
dolje slika...
DNS je 192.168.200.62 to se je automatski podesilo... e sad dali to možda radi probleme, jer meni sve ovo ostalo super radi, korisnici se prijavljusju bez problema... na tom serveru je 560 accova i sve je ok osim tog interneta koji em mi nije jasan em ne radi...