| Forum | Tema | Poruka | Datum | Autor | |
|---|---|---|---|---|---|
| Komentari članaka s naših web stranica | Signale radara sa Zemlje mogle bi uhvatiti udaljen | Re: Signale radara sa Zemlje mogle bi uhvatiti uda |
sri 30.7.2025 16:45
|
zzib | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Sam Altman želi da OpenAI koristi 100 milijuna GPU | Re: Sam Altman želi da OpenAI koristi 100 milijuna |
uto 29.7.2025 9:06
|
zzib | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Signale radara sa Zemlje mogle bi uhvatiti udaljen | Re: Signale radara sa Zemlje mogle bi uhvatiti uda |
pon 28.7.2025 21:50
|
zzib | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
pet 25.7.2025 19:38
|
zzib | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
pet 25.7.2025 17:09
|
zzib | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
čet 24.7.2025 17:23
|
zzib | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
čet 24.7.2025 16:29
|
zzib | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Kineski humanoidni robot sam sebi mijenja bateriju | Re: Kineski humanoidni robot sam sebi mijenja bate |
čet 24.7.2025 13:10
|
zzib | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Njemačka sprema AI ofenzivu | Re: Njemačka sprema AI ofenzivu |
čet 17.7.2025 20:18
|
zzib | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Može li umjetna inteligencija razumjeti govor živo | Re: Može li umjetna inteligencija razumjeti govor |
čet 17.7.2025 8:23
|
zzib | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||
| Komentari članaka s naših web stranica | Vlada prestaje s reguliranjem cijena goriva, prepu | Vlada prestaje s reguliranjem cijena goriva, prepu |
čet 17.7.2025 2:13
|
zzib | |
|
Ucitavanje poruke...
|
|||||