Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 912.148
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Gdje u ovom novom muiu podesiti postavke baterije recimo kad je pri kraju da ostane samo poziv,poruke.

Više mi se svidjelo kad su se prečaci prije podešavali(baterija,wifi)samo se razmjestali prstom.

Nisam još povezao kako se neka stranica u pregledniku oznaci kao bookmark?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Za battery profile ne znam jer ih nikad nisam ni koristil, a kao preglednik koristim chrome koji mi se synca s kompom..
Al ak koristis default browser, kod mene je ovak

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kad narucujem prek top one jel ima negdje di mogu poslat napomenu pri narudzbi da bude global rom ili se javljam prodavacu na mail...mislim kak ce znat na kojem mobitelu treba bit global?

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2016 16:33 (Cirko33).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Aha skužio sam..sad da li dok je sve svježe raditi i sta je uopće twrp..

I otključavanje uređaja vidio sam na forumu samo treba prijaviti i navesti razlog

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kupio RN3 pro 3/32 sivi u GrossoShopu, imam ga već mjesec dana i mogu samo reći da sam PREZADOVOLJAN nikakvo flešanje ni rotanje mi nije potrebno jer je došao sa instaliranim MIUI 7 GLOBAL BETA Romom te se svaki tjedan redovno ažuriranja preko OTA. Sad je trenutno na MIUI 8 6.9.22. Beta to je oficijelni global devleoper rom koji se ažuriranja svaki petak. Inače što se tiče problema sa kamerom treba ISKLJUĆITI u postavkama vremensku oznaku i radit će ili instalirate neku drugu app. Baterija može 1,5 dan, meni dosta. Za 182 e + maskica, 2 zaš folije i kaljeno staklo i 2 godine garancije mob je best buy. Ja stvarno ne znam o čemu neki ljudi pričaju kad kažu da je rn3 pro SD loš to uopće nije istina. Onaj ko ne želi eksperimentirati sa romovima neka jednostavno naruči rn3 sa oficijelni romom, može bit stable ili dev verzija a nakon toga ide OTA i to je to

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2016 17:12 (marijelo).

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav,

Gdje je najbolje naručiti ovaj mobitel?

Dali je ovdje ok: https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-note-3-pro-dual-16gb-lte-black-silver.html

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2016 17:03 (dexxa86).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Nakon uplate te pita koji rom oces, jel mob kao gift i ostalo.. javi se ilionu na telekinezi prije narucivanja pa ce ti objasnit dodatno i rec kak ostvarit popust 5$
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

kakomogu izbrisati ove poruke gore

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
marijelo kaže...

kakomogu izbrisati ove poruke gore

To će moderator izbrisati.

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

da li za mobitel redmi 3s postoji rom da ima hrvatski jezik

kriva tema 

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.9.2016 18:41 (payo).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Cirko33 kaže...

Kad narucujem prek top one jel ima negdje di mogu poslat napomenu pri narudzbi da bude global rom ili se javljam prodavacu na mail...mislim kak ce znat na kojem mobitelu treba bit global?

Prije plačanja imaš za upisat napomenu selleru ili možeš naknadno, nakon što platiš imaš pod my orders - "contact seller" i tamo mu ostaviš poruku.

14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Koji rom da zatrazim od top one da mi stave? Koji ima najmanje software bugova? Da trazim global stable ili nesto drugo?

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

latest global stable

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
nabujakk kaže...

Tnx dečki, probat ću kasnije. Trenutno nisam uz mobitel...

Probaj iskljuciti miui backup pod settings - mi account - mi cloud pa resetirati mob

13 godina
neaktivan
Tnx. Ma na to nisam ni prijavljen tak da to nema veze...
Probal sam onaj program instalirat kaj mi je eagle predložil al čini se da je to za rootane uređaje.
Napravil sam Factory reset pa sutra javim dojmove. 😉
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

RN3 SD narucen :D budemo vidili kakav je kroz kojih 5 dana 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
_Dangerous_Lickz_ kaže...

RN3 SD narucen :D budemo vidili kakav je kroz kojih 5 dana 

Za te novce neces ni priblizno dobar uredjaj dobiti u hrvatskoj (ni nigjde). Ja sam si uzeo Mi Max, zena odmah poslije mene uzela RN3Pro i jos se divim kako mobitel radi odlicno (bolje od mojega). Ok, vidjet cemo kroz odredjeno vrijeme kako ce raditi ali za sada sam zapanjen kako je mob brz, stabilan, baterija, ekran...

Cak Mi Max po kvaliteti izrade je debelo iza RNR3pro. Moj skripi kod utora za punjenje, dok RN3 valjda mozes baciti na pod i pod ce biti taj sa debljim krajem :) Solidno izradjen i zaokruzen uredjaj.

A to kaj ljudi pricaju o problemima, da ima ih, isto kao sto ih imas u "flagship" domeni. I nikad nece biti napravljen uredjaj bez musica. Dok se sjetim svojih egzibicija sa Samsunzima, Nexusom i iPhone-ima... xiaomi je kamilica.

Znam da nisi trazio misljenje ali eto, malo da ispusem mozak :)

16 godina
ukay1000 kaže...
 RN3 valjda mozes baciti na pod i pod ce biti taj sa debljim krajem :) Solidno izradjen i zaokruzen uredjaj.

Bogme, moram priznati da se moj napadao k'o lud i osim par udubina i ogrebotina po plastici i metalu backplate - a, nije mu ništa. (kuca u drvo da ga ne urekne )

9 godina
Stvarno je katastrofa ova baterija... 😎😯

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
WackyZG kaže...
ukay1000 kaže...
 RN3 valjda mozes baciti na pod i pod ce biti taj sa debljim krajem :) Solidno izradjen i zaokruzen uredjaj.

Bogme, moram priznati da se moj napadao k'o lud i osim par udubina i ogrebotina po plastici i metalu backplate - a, nije mu ništa. (kuca u drvo da ga ne urekne )

Solidno izrađen

pero_HR
9 godina
Kaj bi ti to trebalo znacit? O.o
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pa kaj si čorav, test izdržljivosti mobitla. Xiaomi je stavio jeftini aluminij koji uopče ne podupire ekran i svija se ko da je od plastike

I sta stvar na MI 5 koji je njihov najjači i najskuplji telefon

Za usporedbu HTC 10 puno izdržljiviji

pero_HR
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Nitko nije ni rekao da je neki skupi aluminij.. i da, to testovi nis ne znace dok se ne vidi kojom silom je stisnul da se pocel savijat, dok ubaci koja sila je potrebna onda moze bit adekvatno.. ovak samo moze bit da mu je neko platil da savine konkurenciju a njega ne.. a i kolko znam, ajfon je isto lose proso.. i kakav je to aluminij koji se ne savija? Meni je bitno da se u dzepu ne savine ko ajfon i gotovo, da cu ga ovak savijat... hmm, ko normalan ce ga ic tak savijat??

+ Taj video savijanja na htcu, nekak mi umjetno izgleda drhtanje ruku, jos ga nije primil vec drsce kak je cvrsto stisnul hahaha i na htcu se vidi tamna mrlja na ekranu nakon grijanja upaljacem...

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Poanta je da bi xiaomi ipak trebao bit bolji od no-name jeftinog kineza. A  ni  iphone 6 se nije ovako svijao.  Prije svega jer svi iphonei imaju pojačanje ekrana u obliku metalne ploče koja se šarafi na sam lcd s donje strane.

A to što nitko nebi tako svijao mobitel. Daj molim te staviš mob u prednji džep hlača i samim time dok hodaš on je podložan određenoj količini naprezanja pogotovo ako ti je uzak džep. A nedo bog da ga staviš u stražnji džep pa ti ispadnu ključevi na pod.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 14:08 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav,

ukoliko bih uzeo redmi 3 pro prime preko top one https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Prime-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-3GB-RAM-32GB/32609675920.html?spm=2114.01010208.3.31.OXxJOz&ws_ab_test=searchweb0_0,searchweb201602_3_10057_10056_10065_10068_10055_10054_10069_10059_10058_418_10073_10017_10070_10060_10061_10052_10062_10053_10050_10051,searchweb201603_3&btsid=11ee4584-d854-49ca-adea-9d34d11314e3, i odabrao standard shipping (free), a ne DHL, da li bih morao plćati kakvu carinu? ili bi mi ova cijena koju mi pokaze na aliexpressu bila konačna cijena?

I da li ima razlike sa carinom ukoliko bih uzeo DHL?

Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 14:16 (dubko).

0 0 hvala 0
9 godina
Ajfon 6 se nije tak u rukama savijal a savijal se u dzepovima? Kaj je onda bendgate jedna velika laz koju su smislili korisnici kineskih mobitela da niko vise ne kupuje ajfone? Ahahaha xD i nije ni priblizno ista sila, u dzepu moze bit npr 5 kg pritiska a ovaj ga savija sa 50... al to ne mozemo znat dok ne pocne koristit adekvatnu masineriju za to... nosim ga vec mjesecima stalno u prednjem dzepu, nije se savinul... aj googlaj xiaomi bent i apple bent, pa ces vidjet koji se savija u dzepu

Ljudi jel se komu savinul xiaomi u dzepu??

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ti si baš ono fanboy. Mobitel je best buy za te pare ali se nikako nemože reć da je solidno izrađen. 

Evo ti kad si zapeo baš za taj iphone

Frajer ga uspije savinuti ali ekran ostaje na mjestu i ne puca na pola kao MI 5 i RN3 

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 14:20 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Nebi carinu ali bi platio pdv, 25% + troskove otvaranja paketa..

Jer free shipping ide direkt u hrv iz kine a dhl ide prvo u uk, tam covjek preuzme 5-10 paketa koji su u jednom velikom paketu(vjerojatno), raspakira ih i salje svaki posebno dalje dhlom i na taj nacin se izbjegava placanje pdva
9 godina
Ovisi kaj smatras solidnim, meni solidna kvaliteta znaci da su dobri dijelovi unutra, da mob ne skripi, sve radi kak treba... a sad ozbiljno, kaj ti dokazuje bend test koji covjek rukama radi? Nista, jer sigurno nije imal istu silu prije tjedan dana nakon teretane i dizanja 100 kila, i sad kad se prezderal cevapa s lukom i jos su mu prsti masni... valjda ti je sad malo jasnije...

Best buy je a nekvalitetno? Malo mi je to nekak cudno... i opet te pitam, kak je ajfon 6 proso bolje na tom testu ako se tisuce ljudi zalilo da im se mob pri normalnom koristenju u dzepu savinul? Ili ne valja test ili ne valjaju tisuce ljudi, koje je vjerojatnije?
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

O čemu ti pričaš o kakvim čevapima, kakvim utezima? Ako čovjek rukom može bez pomagala i puno truda savinut mob na pola onda očito da mob slabo izrađen.

I opet ti o ajfonu pa ti opet pišem isto "Frajer ga uspije savinuti ali ekran ostaje na mjestu i ne puca na pola kao MI 5 i RN3 " dakle i nakon svijanja mobitel radi za razliku od RN3

"Ovisi kaj smatras solidnim, meni solidna kvaliteta znaci da su dobri dijelovi unutra, da mob ne skripi,"

Solidna kvaliteta? Pa ne pričam ja o čipovima, nego o kvaliteti izrade dakle o o načinu kako je mobitel izrađen i o materijalima u njemu. A prolistaj malo temu pa češ nać postove ljudi kojima RN3 PRO itekako škripi na prastičnim djelovima pozadine

I pogledaj opet onaj video, frajeru su od 32 mobitela, katastrofalno  (dakle na pola) pukla samo 3: HTC M9, REdmi Note 3 i MI 5.

pero_HR
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2016 14:37 (peroko).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice