Pošto na slici piše global rom, dal je potrebno napominjat da stave global stable ili je na svakom global? Mislim jel ima ko iskustva s tim? Kak dugo vrijedi garancija i kak ju mogu ostvarit opce..?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-3GB-RAM-32GB-ROM/342812_32597684693.html?spm=2114.8147860.0.0.TT4P6h
Pošto na slici piše global rom, dal je potrebno napominjat da stave global stable ili je na svakom global? Mislim jel ima ko iskustva s tim? Kak dugo vrijedi garancija i kak ju mogu ostvarit opce..?
Mislim da je od prije 1-2 tjedna global stable po defaultu!
Meni stiže sutra (trebao je danas, pa izgleda da nisu stigli ), a nisam posebno napomenuo koji ROM da stave gore, pa mogu iz prve ruke javiti što se dobija po defaultu.
https://www.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-3GB-RAM-32GB-ROM/342812_32597684693.html?spm=2114.8147860.0.0.TT4P6h
Meni stiže sutra (trebao je danas, pa izgleda da nisu stigli ), a nisam posebno napomenuo koji ROM da stave gore, pa mogu iz prve ruke javiti što se dobija po defaultu.
Moze, javi obavezno :) Prek top one si narucio? Jesi uzeo standard with gifts?
Moze, javi obavezno :) Prek top one si narucio? Jesi uzeo standard with gifts?
Top one. preklopna maskica. Il kak se to zove :D
Da li radi lokalni back-up nakon sto sam flesahao telefon(stavljao na njega original rom Miui 8 Global 6.9.22 Beta) prethodno sam sve sto se moglo u postavkama-lokalna pohrana-sigurnosna kopija spremio
da bi sad kad bi usao tamo nigdje nema tog backupa kao da ga nisam ni imao
Trebam napraviti factory reset.
Da li ima netko instrukcije:
- kako napraviti backup aplikacija prije?
- kako instalirati multi-language rom and Google play nakon factory reseta?
ja sam u srijedu naručio rn3 pro, za poklon najprije od aliexpresa sam dobio 4$ popusta za prvu kupovinu, a preko telekineza foruma mi je još dodano zaštitno staklo i 5$ popusta, zato svima koji uzimaju preko top one ili grossoshopa neka se jave na telekinezu jer dečki tamo stvarno rade super posao, za tu uštedu od 9$ sam uzeo dodatno preklopnu torbicu, i napisao sam da mi stave GLOBAL ROM, sad je faza čekanj pa kad dodje napišem što je došlo....
jučer je stavljen na shiping prema UK ali neznam kad polijeće iz HK za UK (nadam se da već leti :D )
Samo problemi s navedenim mobitelom...aj barem si bio pametan pa si ga kupio u HR. Dobro je netko rekao da je stabilniji China rom nego Global rom .
Kako je krenulo...sve se više i više ekipe ovdje javlja s problemima.
Evo svi korisnici zapaljivog Notea 7 u svijetu će dobit novi Note 7. Njih oko 90% je pristalo na zamjenu., nisu nešto odustali. To ti je rukvaš podršak. Dobiješ novi mob. Ne vidim gdje je problem.
Koelga je tražio drugi Redmi mob., pa su mu javili iz skladišta da i taj ima problema. Vjerujem da su shvatili da im cijeli kontenjer Redmi-a s ima problem s kamerom.
Vidim ja da sam upao u raspravu i da odgovore na svoja pitanja neću dobiti!samo da se nadovežem da ja osobno koristim isti mob, da sam sa njim prezadovoljan i upravo zbog tog razloga sam i jedan mislio nabavit ženi!omjer uloženog i dobivenog mu je odličan, a moj utisak nisu pokvarili niti ovi problemi sa drugim!sve bi bilo normalno da imam sve papire, vratio bi ga u činu i dobio nazad popravaljenog ili bi dobio novi!za ove novce mob je spejs šatl!odoh!lijepi pozdrav
Napiši mu da hočeš official global stable ROM with OTA updates. Uzeo sam i zaštitno staklo jer dobiješ original xiaomi za samo 5 dolara, ak se ne varam. Inače je brat uzimao zaštitna stakla nepoznatih proizvođača za svoj Lenovo K3 note koji ima istu dijagonalu ekrana pa mu se staklo na rubovima spigalo i potpuhnulo radi temperaturnog rada.
A to s kamerom je softverski problem, mislim da je cak i MASVA sa miui adria napisal da treba maknuti datum u postavkama kamere i da ce to bit rijeseno u updateu.. ak ni tak ne ide onda bolje vratit na 7.5.3 il koji je zadnji miui7, nema velike razlike
Čuj blackeagle, a daj mi reci (pošto nitko nije) jel imaš kakvo rješenje za global stable ROM što se tiče baterije. Evo, jedva 24 sata izdrži. Što mi je činiti?
Čuj blackeagle, a daj mi reci (pošto nitko nije) jel imaš kakvo rješenje za global stable ROM što se tiče baterije. Evo, jedva 24 sata izdrži. Što mi je činiti?
Pričekaj sljedeći OTA update, poznat je problem s baterijom.
Za bateriju od 4000 mAh to je malo. Koliko imaš sot-a??
Kaže kolega da je Xiaomi upoznat s raznim problemima
Ma jedva preko 2 sata.
Čuj, ne bih htio generalizirat. Xiaomi Mi4c mi sa 3000 mAh izdrži preko dva dana sa istim global stable ROMom verzijom 7.4.8.0.
MIUI 8 očito ima probleme za tu verziju. Ali isto mi je smiješno da je neki dan izašla nova verzija koja nije riješila taj problem...
Nego, r36 kolko je ono tebi sot na s7?

Jesi li isto na global stable?
@blackeagle, android 41% i android sustav 31%...
Jesi li isto na global stable?
@blackeagle, android 41% i android sustav 31%...
Uuuu nije dobro, meni u najgorim danima na S6 nije bilo tako, a bilo je zbilja loše.

Fakat ne vjerujem. Probat ću factory reset. Jedino su mi viber i whatsapp u pozadini, ali ne vjerujem da su žderači.
Koliko tebi u postotku zauzimaju Android i Android System?
Ovo je super... Da ja tolko surfam za pola dana bi baterija riknula... :)
Na snapdragonu si i bez rootanja?

Tnx dečki, probat ću kasnije. Trenutno nisam uz mobitel...