Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 897.787
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Čudno mi je to kako nekome želi otključati bootloader na global stable, a nekome ne. Ja sam otključao na global stable bez problema.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3
Moj PC  
0 0 hvala 1
9 godina
Probaj ovo, trebalo bi pomoc
http://en.miui.com/thread-290959-1-1.html
Sat fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Grozni_Zabac

http://en.miui.com/thread-253258-8-1.html

Sto se tice verifikacije roma i problema. Ovdje sam nasao rjesenje koje je mene patilo. I na kraju sam samo s njim uspio instalirati dev rom. Post #73.  Nadam se da ce ti pomoci. Nakon njega sam uspjesno otkljucao mob (nije stalo na 50%).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Dosao mi je rn 3 pro iz top one-a, za sada sve urednon radi.

Jedino me je razocaralo gomila google trash aplikacija koje se ne mogu izbrisati.

Mislio sam da kinezi nemaju pod mus te aplikacije koje nicemu ne sluze

0 0 hvala 0
13 godina
Roko B kaže...
Probaj ovo, trebalo bi pomoc
http://en.miui.com/thread-290959-1-1.html

Dado25 kaže...

Grozni_Zabac

http://en.miui.com/thread-253258-8-1.html

Sto se tice verifikacije roma i problema. Ovdje sam nasao rjesenje koje je mene patilo. I na kraju sam samo s njim uspio instalirati dev rom. Post #73.  Nadam se da ce ti pomoci. Nakon njega sam uspjesno otkljucao mob (nije stalo na 50%).

Hvala na trudu ali to niti jedno ne pomaže jer meni je mob hardbrickan. Ti tutovi ne pomažu

13 godina
Opalaa !! kaže...

Hmmm, ovo bi jedino imalo neke šanse, tj. to nisam probao. Ko za vraga sad imam samo jedan USB kabel i to je onaj preko kojeg punim mobitele (za sad onaj stari S3 koji služi kao backup). Budem probao sutra u Krakowu nać neki dućan, uzet kabel-dva pa isprobat to. Hvala na trudu

13 godina
Grozni_Zabac kaže...
Opalaa !! kaže...

Hmmm, ovo bi jedino imalo neke šanse, tj. to nisam probao. Ko za vraga sad imam samo jedan USB kabel i to je onaj preko kojeg punim mobitele (za sad onaj stari S3 koji služi kao backup). Budem probao sutra u Krakowu nać neki dućan, uzet kabel-dva pa isprobat to. Hvala na trudu

Ako si blizu Rijeke, mogu ti ja posudit deep flash kabel, ali šanse su ti male da češ ga vratiti u život s kabelom ako je baš hard brickan.

Ja sam isto brickao device, u 900E modu je također. Sad samo čekam mali set alata pa da mogu napravit tutorial za unbrickanje.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 6:45 (Cromaki).
17 godina
Pa to je kao zadnja efikasna i manje opasna metoda prije otvaranja uređaja i čačkanja po test pinovima.
Probao nisam, tko je neka nam podijeli iskustva....
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

.....

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 23:59 (razjaren).
10 godina
neaktivan
skyactive kaže...
R36 kaže...
blackeagle29 kaže...
Zas bi dali zbog chinanstable roma? Official romovi se flashaju bez otkljucavanja bootloadera, tak da iskreno ne vidim ni razlog zas bi dozvoljavali otkljucavanje.. a kaj bi mi se to moglo sjebat, ak mi ode maticna ionak tesko da ce se popravit, to se ni na samsungu ni ajfonu ni nigdje ne moze tak lako popravit, ak mi ode ekran, kupim novi za 20$ i zamijenim ga, baterija je 15$... ode port za punjenje ili nes, odnesem u lokalni servis kojem se da zafrkavat , on zamijeni u par dana, da racun i ovi mi posalju protuvrijednost u dolarima.. il ak bas zelim posaljem ga u poljsku il di se vec dogovorim s njima, al uskoro kolko sam cital pocinju sa offline trgovinama tak da ce i servisa bit... 2-3 tjedna, a kolko se kod nas ceka za popravak? Kod nas je RAZUMNI ROK, a kolko je to u danima? Nikad se ne zna.. i svako malo citam da je zbog neceg odbijena garancija, liku se pojavila zuta mrlja na ekranu jer se odljepio ekran il kaj vec i nisu mu priznali garanciju, a mob mu je dobro vrijeme bil na servisu, uzeli su mob i vratili pare tek nakon pismenih prigovora i prijetnji tuzbom... nigdje vise nije sigurna garancija, a mislim da ces to skuzit nakon malo surfanja...

Eh da, kolko su ono orginal ekran i baterija za ajfone i samsunge?

E neda mi se spamat tema...

Ali samo još ovo. Huawei P7 - popravak 3 dana u Smartsonu., Iphone 5c iz Japana šogorici crkao...dobila novi za 2 dan. Meni M10 otišao...bi mi ponudli novi zapakiran ali ga nisu imali. Mora bi ga čekat ali sam baš išao na more(pisao o tome). Nudili mi bilo koji drugi mob u toj cijeni u zamjenu ali nisam htio.

Misliš da bi dobio od Xiaomia novi mob?? Bi malo morgen!!

Uživaj

lol, dobro ti je odgovorio netko - kinezi ne crkavaju tako kao ajfoni 

imao sam gomilu kineza u rukama i niti jedan koji sam koristio osobno (a koristio sam ih barem desetak duze vrijeme) nije imao nikakvih hardverskih problemak kroz period korištenja od cca 2 godine.

s druge strane i osobno sam iskusio i slusajuci od drugih da brand-name uređaji (i to skupi brand-name uređaji) imaju hrpetine problema sličnih tvojima 

koristi ajfon i dalje i ignoriraj ovaj forum

eto moj Kinez ASUS zenfone MAX NOV kupljen pa 45. dan bez ikakvog razloga riknuo mu ekran, toliko o Kinezima ...dakle, nema te marke koja se ne kvari...

16 godina
neaktivan
RN3 PRO INTERNATIONAL na Honorbuyu na preorderu jer su svi rasprodani. Kod za popust: int10

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
CyberDemonVZ kaže...
dasan kaže...

MIUI Global 7.1 Stabilna 7.1.9.0.0 (LHOCNCL)je verzija roma na njemu ali to je nepostojeca verzija nije sluzbena....uzeo sa ali expresa od prodavaca top one

ukratko ne bih nikom preporucio ovaj mob iako je kvalitetan i dobar ukoliko nema programerskih,istrazivackih pomalo frikovskih aspiracija

Ako je samo zbog ROMa, postoji sluzbeni internavionalni, koji se sam updatea i ne moras nista dirati ili raditi. Osim se nadati da ce nova verzija raditi kak spada :D

A ako si mislio na hardverske probleme, reci!

zato ja uzeh international verziju, imam puno posla u zivotu, a ne po svaki dan da trkeljisem po tel i probam razne varijante..nekad se zapitam da li vecina forumasa ista radi u realnom zivotu sem sto trkeljise po tel ??? 

9 godina
Pa nema marke koja se ne kvari, i ajfon i samsung se kvare, lg g4 ima tvornicku gresku na maticnoj... nigdje nisam reko da se kinezi ne kvare, ali...
Jel ti crko samo odjednom il kaj? Su se pojavili neki znakovi na ekranu da ce crknut, ko crte il tak nes? Asus je daleko od znj kineske marke inace. Jel ti mob padao? Frendici mob pao milijun puta i dalje radi, jedino je u servisu morala zamijenit gsm antenu il tak nes jer je pukla nakon pada, meni xiaomi radi bez greske, bratu isto...

Jel radimo? Radimo radimo, samo kaj neki stave global stable i sve im radi bez problema i na obicnom pro modelu :)
10 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Pa nema marke koja se ne kvari, i ajfon i samsung se kvare, lg g4 ima tvornicku gresku na maticnoj... nigdje nisam reko da se kinezi ne kvare, ali...
Jel ti crko samo odjednom il kaj? Su se pojavili neki znakovi na ekranu da ce crknut, ko crte il tak nes? Asus je daleko od znj kineske marke inace. Jel ti mob padao? Frendici mob pao milijun puta i dalje radi, jedino je u servisu morala zamijenit gsm antenu il tak nes jer je pukla nakon pada, meni xiaomi radi bez greske, bratu isto...

Jel radimo? Radimo radimo, samo kaj neki stave global stable i sve im radi bez problema i na obicnom pro modelu :)

dakle ovako, NIJE PADAO, sve vrijeme u koznoj futroli, pazen mazen, i 45. dan prilikom surfanja samo donja polovina ekrana je zatreperila, i pojavile se linije i treperenje...dakle, moze se koristiti telka, ali je zamrljano, vidi se solidno, ali nije to to...gomila ASUS korisnika ima isti problem...toliko je ASUS "kvalitetan" da mi je i njihov laptop NOV kupljen 20. dan crkao mu HDD, srecom, garancija je to odradila, ali ja 20 dana bio bez laptopa...Asus KOD MENE NIKAD VISE...slazem se, jos je Asus kao TOP brand...

10 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...

nisu se pojavili znaci da ce crknut i nije padao...ukucaj na google, gomila ljudi se zali na iste probleme, prestrasnoooo...popravak je minimum 40 eur, a posto je kupljen u Aziji ne da mi se slat tamo, samo slanje je 30 eur...ASUS nikad vise, a on je TOP CHINA brand...valjda me ovaj xiaomi RMN3 posluzi malo bolje, bar 7 mjeseci...hehehe

9 godina
neaktivan
Asus sigurno nije top china brand, barem ne smartphona..

2 0 hvala 0
9 godina
Od kad je asus top china brand? U kini najprodavaniji je kolko znam xiaomi. Imal sam asusa 5 god, hard otiso nakon 4 il kolko vec, ekran malo kasnije, vjerojatno inverter il kaj vec, nije mi se dalo zahebavat pa je bil spojen na monitor i na kraju crkla maticna(valjda, jer cim stisnem gumb za paljenje se na punjacu ugasi lampica, tj valjda dode do kratkog spoja) sve u svemu bil zadovoljan jer mi je cak i pal par puta sa stola, upaljen...

Znaci ekran bas crkne? Ne postoji mogucnost da se odspojio malo kontakt? Izgleda da su zeznuli sa skart ekranima, zato se i cekaju uvijek reviewovi da se vide problemi s mobitelima.

Nego, kaj nije asus imal ono ak ti laptop crkne vracaju pare i popravljen laptop?
10 godina
neaktivan
sasha2511 kaže...

ne eto nije...nego je sta >??? lenovo ??? ma daj...ASUS je No I po pitanju PC tj laptopova dugi niz godina...

9 godina
odjavljen
A gdje to? Imas neki opipljiv dokaz il to onako odoka...
9 godina
neaktivan

...

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 16:37 (spaceload).
9 godina
Od kad je to asus iz kine?
14 godina
dadotb kaže...
sasha2511 kaže...

ne eto nije...nego je sta >??? lenovo ??? ma daj...ASUS je No I po pitanju PC tj laptopova dugi niz godina...

...

http://25.media.tumblr.com/tumblr_makcziBKrN1ryi1myo1_500.gif
13 godina
Kao što rekoh u Krakowu sam (PL) tako da mi je Rijeka preko 1000km ;) Hvala na ponudi. Probat cu s kablom, ako ne uspijem, onda idem u neki PC shop po mali set alata i to rijesavam onda u nadam se kratkom roku.
13 godina
Pobogu koje bolje metode ako je mob hardbrickan? Dal je 80% ljudi koji su odgovarali na moj upit procitali sto sam sve napisao? Ne zelim ispast nezahvalan, ali jucer sam cijeli dan proveo s time i prosao svaku mogucu metodu dok nije nastao hardbrick. Jedino sto jos nisam probao je to s tim kablom i onda test point. Ako je mob hardbrickan JA NE MOGU NISTA NA NJEMU NAPRAVIT, kakav crni fastboot spominjete?

Btw, banalne stvari poput 32 bitnih windowsa ne zelim ni spominjat
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ja sam si naručio ovakav set za 5$, samo moram čekat cca 14-22 dana dostavu.

Vidjet ćemo koliko je zahtjevno rastavljanje i sastavljanje mobitela.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.10.2016 16:33 (Cromaki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

okači link za taj tool, ne izgleda loše

a što se tiče rastavljanja moba, sve ovisi koliko si spretan i imaš volje za tako nešto + alat

ja osobno zamijenio ekran i bateriju na mi4, da je bilo lako, baš i nije al uspio

MIUI HR TRANSLATOR

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
dadotb kaže...

- Asusovi telefoni nisu uopce na market share listi u kini za ovu godinu - http://tech.firstpost.com/news-analysis/xiaomi-bags-26-percent-market-share-in-china-making-it-chinas-largest-smartphone-brand-317920.html

- u 2015 Asus po pitanju pca i laptopa je 4. u svijetu sa 7.8% market sharea a ne 1.  - https://www.idc.com/getdoc.jsp?containerId=prUS40909316

Asus je Tajvanska kompanija,a ne Kineska - postoje odredjene razlike.

Kad smo kod Asusa, imam dva njihova mobitela vec dve, tri godine i oba jos rade bez greske i dobivaju updejte, skroz zadovoljan.

13 godina
MASVA kaže...

okači link za taj tool, ne izgleda loše

a što se tiče rastavljanja moba, sve ovisi koliko si spretan i imaš volje za tako nešto + alat

ja osobno zamijenio ekran i bateriju na mi4, da je bilo lako, baš i nije al uspio

Dodao sam link u prethodni post ako nekome zatreba.

Vidjet ćemo, kolege govore da je relativno lagano samo me trenutno malo plaši da krivo ne spojim fingerprint scanner s onim kabelom kad budem sastavljao opet.

Ovo će mi biti prvi put da se iskušam, ako uspijem zeleno svjetlo imaju i ljudi koji imaju dvije lijeve ruke a dešnjaci su kao ja...

Nego kad ćemo organizirati nekakav fan meetup 

Mislim da bi bez problema mogao nabaviti MIUI 8 majice i Mi Bunny igračke barem za prvu ruku kao nekakav mali znak pažnje za sve koji dođu...

13 godina
Ja sam se malo namucio s skidanjem backplate-a. Uopce nije jednostavno kak se na tutovima vidi, tako da sam na zalost svojeg malo ogrebao. Nista sta maska nece pokrit al ono, zao mi je. Ovo ostalo se cini jako lagano za rastavit, samo mi treba tako mali satafciger nabavit
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice