- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Nemrem nikak prek 32-bit? ://
poz ima li neko rjesenje za moj problem nakom udapte na global stable miui 8 racunar ne prepoznajte tel.(instalirani adb drajveri,mi flash,mipcusite,usb debuging enabled),nece da ga prepozna ni u fastbootu,da li psotji neki naci da se stavi developer mod posto ne mogu ni otkljucati bootloader iako sma dobio kod
probao sam na vise racunara i naravno vise usb kablova

Da to je dobar guide, probaj prvo preko fastboota, ako ne uspije onda EDL.
Idem sve po upustvima i izbacilo mi je gresku da je "device is locked" sta sad ?
i da napomenem mob prilikom flesanja mora biti u fastboot stanju (nigdje nije pisalo u upustvima) da bi ga prepoznalo :S
Ako se flasha preko fastboota, normalno da se mora staviti u fastboot mode.
Probaj preko EDL moda flashat
Stvar je izgleda zahebanija nego se cini prenosim sa drugog foruma.....prvo treba staviti devloper verziju pa onda flesati pa unlock pa twrp...
majko mila da sam znao koliki je to proces nikad nebi uzeo ovaj mobitel
pošto planiram naručiti ovaj mobitel jel mi možeš reći odakle si ga uzeo i koja verzija ROMa ti je na njemu došla kad vidim da imaš problema??
MIUI Global 7.1 Stabilna 7.1.9.0.0 (LHOCNCL)je verzija roma na njemu ali to je nepostojeca verzija nije sluzbena....uzeo sa ali expresa od prodavaca top one
ukratko ne bih nikom preporucio ovaj mob iako je kvalitetan i dobar ukoliko nema programerskih,istrazivackih pomalo frikovskih aspiracija
MIUI Global 7.1 Stabilna 7.1.9.0.0 (LHOCNCL)je verzija roma na njemu ali to je nepostojeca verzija nije sluzbena....uzeo sa ali expresa od prodavaca top one
ukratko ne bih nikom preporucio ovaj mob iako je kvalitetan i dobar ukoliko nema programerskih,istrazivackih pomalo frikovskih aspiracija
A sve što si trebao napraviti je zatražiti sealed box ili da ti stave official ROM prilikom naručvanja...
Osim toga pored toliko guideova, mislim da si svatko može odvojiti 10 minuta i flashat official ROM.
Nismo za bezveze pisali tolike guideove.
ja sad više stvarno niš ne kužim, jedni kažu traži global ROM i netreba niš čačkat po njem, jel to znači da je official ujedno i taj global ili što, nemam namjeru stalno čačkati nego pali i koristi zato pitam
Ako je samo zbog ROMa, postoji sluzbeni internavionalni, koji se sam updatea i ne moras nista dirati ili raditi. Osim se nadati da ce nova verzija raditi kak spada :D
A ako si mislio na hardverske probleme, reci!

ja sad više stvarno niš ne kužim, jedni kažu traži global ROM i netreba niš čačkat po njem, jel to znači da je official ujedno i taj global ili što, nemam namjeru stalno čačkati nego pali i koristi zato pitam
Je, postoji offical global, official chinese i "kuhani".
Prva dva se sami updateau bez potreba za znanjem o flashanju.

Poceo sam proces flesanja...po upustvima http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html samo mi ovo nije jasno tj sami pocetak ako mi neko moze prevesti
dalje su upustva jasna i sve je lijepo ilustrirano objasnjeno samo sta sa mobom u pocetku da li to zanemariti i kreniti od poglavalja For Normal Flashing : -
Adb reboot edl, mob se prebacio u edl, otiso u device manager, pogledao kak ga ocitava, trebalo bi bit qualcomm 9001 il tak nes, nez tocno.. otvorio miflash odabrao root folder unzippanog fastboot roma, stisnuo refresh, mob se pojavio kao com port, odabrao clean all i flash.. mislim da je x64 win obavezan, za detaljne upute ima wiki u subredditu xiaomi..
UH, nije dobro vidjeti da su imali probleme s ovako osnovnim stvarima.
Ali je jako lijepo vidjeti da se prvo rješavaju prioriteti!

ekipa, planiram uzet RN3 pro pa ako nije problem dajte glas za SOT.
isprike unaprijed ako je već bilo nesto slicno.
thx
0 | 4h |
---|---|
0 | 5h |
3 | 6h |
3 | 7h |
8 | preko 8h |

sot je bar meni oko 8h, u 2 dana(od 7 ujutro do 23h drugi dan) 7-9h upaljenog ekrana izgura, jednom mi je izgural 10h sot u 2 dana, samo kaj se punil drugo jutro nepunih 5min.. tak da dajem plus za sot. +!
Nadam se da ce zena bit zadovoljna! Srebrni je na putu.
Velicina 5.5 za mob ce biti ok za zensku ruku jer je naviknuta drzati velike stvari u rukama.

Ja sam uzeo sa Ali expresa taj mob i tražio sam od prodavača da mi da službeni global stable rom sa službenim updatovima. Tako sam i dobio. Ništa nisam flashao niti ništa od prvog dana i sve savršeno radi, dolaze mi službeni upadatovi. Niti jedan mobitel do sada mi nije radio ovako dobro kao ovaj.
Samo si provjerite kolko brojcanih oznaka ima verzija. Sluzbene imaju 4, npr. - 8.0.1.0. Ove zmodificirane od ducana imaju jednu vise npr. 8.0.1.0.0
Uglavnom, za fleshanje sluzbenih verzija ne morate otkljucavati bootloader. Skinete svoju verziju sa miui foruma, skinete miflash, instalirate sve drivere koji se traze od vas da instalirate, udjete u fastboot mode (tzv EDL), spojite s racunalom i fleshate sa Miflash alatom. Ono, full jednostavno ali treba biti siguran u ono kaj se radi. Nikakva otkljucavanja bootloadera, nikakvi custom recovery...
Dali mogu flashat rom ako mi je bootloader zakljucan? Flasho bi preko ovog linka http://en.miui.com/download-301.html#438
Koji bi mi bio najlaksi nacin system, recovery ili fastboot? I ako odaberem system update svejedno moram u recoveryu obrisat sve(wipe all data)?
P.S. imam windows 10 32-bit...dali mora bit 64-bit ili je ok i sa 32?
Imam kuhani, prastari rom (7.1.9 LHOCNCL).
Da li mogu po gornjoj uputi napraviti upgrade?
Da li je preporuka napraviti factory reset?
Ne treba mi otključavanje, HR.
Može preko EDL-a on će izbrisari stari rom(naj sigurnije je),samo odradi prave drivere da ga komp vidi kao port 9008 kad ga prebaciš u EDL mod,
Ja na svom mi max i zeninom note 3 pro uredno sa zakljucanim bootloaderom flashao sluzbeni global.
Nisam baš pratio thread, koristi li netko CM14? Je li spreman za svakodnevno korištenje? Znam da ne radi snimanje videa, ali to mi nije ni bitno, više me zanima koliko je sve drugo stabilno.