Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 904.387
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Mislim da je za miflash obavezan x64, ja sam global stable stavil preko edla

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Nemrem nikak prek 32-bit? ://

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!
Poruka je uređivana zadnji put ned 25.9.2016 15:30 (Cirko33).

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

poz ima li neko rjesenje za moj problem nakom udapte na global stable miui 8 racunar ne prepoznajte  tel.(instalirani adb drajveri,mi flash,mipcusite,usb debuging enabled),nece da ga prepozna ni u fastbootu,da li psotji neki naci da se stavi developer mod posto ne mogu ni otkljucati bootloader iako sma dobio kod

probao sam na vise racunara i naravno vise usb kablova

atila2602

0 0 hvala 0
9 godina
U uputama za flash-anje stoji da Win mora biti 64 bitni.
Sat fan
10 godina
neaktivan
Cromaki kaže...

Da to je dobar guide, probaj prvo preko fastboota, ako ne uspije onda EDL.

Idem sve po upustvima i izbacilo mi je gresku da je "device is locked" sta sad ?

i da napomenem mob prilikom flesanja mora biti u fastboot stanju (nigdje nije pisalo u upustvima) da bi ga prepoznalo :S

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 0:44 (dasan).
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ako se flasha preko fastboota, normalno da se mora staviti u fastboot mode.

Probaj preko EDL moda flashat

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Ja sam flashal preko edla i ne treba otkljucan bootloader, na redditu imaju upute pa mislim da bi to bilo dobro prevest i ubacit u prvi post

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Stvar je izgleda zahebanija nego se cini prenosim sa drugog foruma.....prvo treba staviti devloper verziju pa onda flesati pa unlock pa twrp...

majko mila da sam znao koliki je to proces nikad nebi uzeo ovaj mobitel

10 godina
neaktivan

pošto planiram naručiti ovaj mobitel jel mi možeš reći odakle si ga uzeo i koja verzija ROMa ti je na njemu došla kad vidim da imaš problema??

10 godina
neaktivan

MIUI Global 7.1 Stabilna 7.1.9.0.0 (LHOCNCL)je verzija roma na njemu ali to je nepostojeca verzija nije sluzbena....uzeo sa ali expresa od prodavaca top one

ukratko ne bih nikom preporucio ovaj mob iako je kvalitetan i dobar ukoliko nema programerskih,istrazivackih pomalo frikovskih aspiracija

13 godina
dasan kaže...

MIUI Global 7.1 Stabilna 7.1.9.0.0 (LHOCNCL)je verzija roma na njemu ali to je nepostojeca verzija nije sluzbena....uzeo sa ali expresa od prodavaca top one

ukratko ne bih nikom preporucio ovaj mob iako je kvalitetan i dobar ukoliko nema programerskih,istrazivackih pomalo frikovskih aspiracija

A sve što si trebao napraviti je zatražiti sealed box ili da ti stave official ROM prilikom naručvanja...

Osim toga pored toliko guideova, mislim da si svatko može odvojiti 10 minuta i flashat official ROM.

Nismo za bezveze pisali tolike guideove.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI General Moderator
10 godina
neaktivan

ja sad više stvarno niš ne kužim, jedni kažu traži global ROM i netreba niš čačkat po njem, jel to znači da je official ujedno i taj global ili što, nemam namjeru stalno čačkati nego pali i koristi zato pitam

13 godina
dasan kaže...

Ako je samo zbog ROMa, postoji sluzbeni internavionalni, koji se sam updatea i ne moras nista dirati ili raditi. Osim se nadati da ce nova verzija raditi kak spada :D

A ako si mislio na hardverske probleme, reci!

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
13 godina
hrcak24 kaže...

ja sad više stvarno niš ne kužim, jedni kažu traži global ROM i netreba niš čačkat po njem, jel to znači da je official ujedno i taj global ili što, nemam namjeru stalno čačkati nego pali i koristi zato pitam

Je, postoji offical global, official chinese i "kuhani".

Prva dva se sami updateau bez potreba za znanjem o flashanju.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Poceo sam proces flesanja...po upustvima http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html samo mi ovo nije jasno tj sami pocetak ako mi neko moze prevesti

If Phone is Bootloop or Total Brick Or Pattern Lock:-
Follow the guide to enter EDL mode and then follow the rest guide below
Entering EDL mode from fastboot mode

dalje su upustva jasna i sve je lijepo ilustrirano objasnjeno samo sta sa mobom u pocetku da li to zanemariti i kreniti od poglavalja For Normal Flashing : -

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 12:18 (dasan).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Cekaj, o cem ti? Unlock bootloadera i twrp? Pa koji rom ti mislis stavljat? Nijedno ti ne treba za official global stable, twrp ti treba za flashat xiaomi.eu ili cm rom, a ne global stable.. za global stable je potrebno samo drivere instalirat, adb i miflash, upalio cmd, napisao adb devices
Adb reboot edl, mob se prebacio u edl, otiso u device manager, pogledao kak ga ocitava, trebalo bi bit qualcomm 9001 il tak nes, nez tocno.. otvorio miflash odabrao root folder unzippanog fastboot roma, stisnuo refresh, mob se pojavio kao com port, odabrao clean all i flash.. mislim da je x64 win obavezan, za detaljne upute ima wiki u subredditu xiaomi..
15 godina
Evo upravo stigao novi update na Global stable
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 2
9 godina
Da bi flashao preko edl prvo ga trebas ubacit u edl, a to mozes na nekoliko nacina...
13 godina
antimadridista kaže...
Evo upravo stigao novi update na Global stable

UH, nije dobro vidjeti da su imali probleme s ovako osnovnim stvarima.

Ali je jako lijepo vidjeti da se prvo rješavaju prioriteti! 

11 godina
Xiaomi Redmi Note 3

ekipa, planiram uzet RN3 pro pa ako nije problem dajte glas za SOT.

isprike unaprijed ako je već bilo nesto slicno.

thx

0 4h
0 5h
3 6h
3 7h
8 preko 8h

0 0 hvala 0
15 godina
Meni je zapravo bilo čudno ovo što su naveli jer ja tih problema nisam uopće imao na zadnjoj verziji softvera.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
9 godina
Ni ja ih nisam imal..

sot je bar meni oko 8h, u 2 dana(od 7 ujutro do 23h drugi dan) 7-9h upaljenog ekrana izgura, jednom mi je izgural 10h sot u 2 dana, samo kaj se punil drugo jutro nepunih 5min.. tak da dajem plus za sot. +!

1 0 hvala 1
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Nadam se da ce zena bit zadovoljna! Srebrni je na putu.

Velicina 5.5 za mob ce biti ok za zensku ruku jer je naviknuta drzati velike stvari u rukama.

Poruka je uređivana zadnji put pon 26.9.2016 14:58 (CyberDemonVZ).
Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
hrcak24 kaže...

Ja sam uzeo sa Ali expresa taj mob i tražio sam od prodavača da mi da službeni global stable rom sa službenim updatovima. Tako sam i dobio. Ništa nisam flashao niti ništa od prvog dana i sve savršeno radi, dolaze mi službeni upadatovi. Niti jedan mobitel do sada mi nije radio ovako dobro kao ovaj.

17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Samo si provjerite kolko brojcanih oznaka ima verzija. Sluzbene imaju 4, npr. - 8.0.1.0. Ove zmodificirane od ducana imaju jednu vise npr. 8.0.1.0.0

Uglavnom, za fleshanje sluzbenih verzija ne morate otkljucavati bootloader. Skinete svoju verziju sa miui foruma, skinete miflash, instalirate sve drivere koji se traze od vas da instalirate, udjete u fastboot mode (tzv EDL), spojite s racunalom i fleshate sa Miflash alatom. Ono, full jednostavno ali treba biti siguran u ono kaj se radi. Nikakva otkljucavanja bootloadera, nikakvi custom recovery...

Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina
Cirko33 kaže...

Dali mogu flashat rom ako mi je bootloader zakljucan? Flasho bi preko ovog linka http://en.miui.com/download-301.html#438

Koji bi mi bio najlaksi nacin system, recovery ili fastboot? I ako odaberem system update svejedno moram u recoveryu obrisat sve(wipe all data)?

P.S. imam windows 10 32-bit...dali mora bit 64-bit ili je ok i sa 32?

Imam kuhani, prastari rom (7.1.9 LHOCNCL).

Da li mogu po gornjoj uputi napraviti upgrade?

Da li je preporuka napraviti factory reset?

Ne treba mi otključavanje, HR.

12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Može preko EDL-a on će izbrisari stari rom(naj sigurnije je),samo odradi prave drivere da ga komp vidi kao port 9008 kad ga prebaciš u EDL mod,

0 0 hvala 1
9 godina
Od kad su fastboot i edl isto? Za flash preko fastboota treba otkljucan bootloader, za flash preko edla ne treba...
17 godina
Objasni razliku izmedju fastboota i edl-a.
Ja na svom mi max i zeninom note 3 pro uredno sa zakljucanim bootloaderom flashao sluzbeni global.
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Nisam baš pratio thread, koristi li netko CM14? Je li spreman za svakodnevno korištenje? Znam da ne radi snimanje videa, ali to mi nije ni bitno, više me zanima koliko je sve drugo stabilno. 

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice