Soccer stars,internet,viber,24sata..
Kak imas svijetlo podeseno?
Soccer stars,internet,viber,24sata..
Kak imas svijetlo podeseno?
Meni se čini da sam i ja imao najbolje rezultate s onom 7.0.99.0 verzijom koja je došla s mobom. Za 2 dana korištenja sam imao 7h30min SOT-a dok sada sa službenom verzijom imam kroz dva dana nešto malo preko 5 sati i još moram drugi dan ostavit mob nekih 20ak min na punjaču da budem siguran da će izdržati do kraja dana. Sve mi se čini da ću probati onaj SphinX rom s kombinacijom greenefy-ja i amplify-ja.
stable nema hr
global također
kak vam nije jasno da izbjegavate taj global, nema u njemu ničeg globalnog osim indije, nema ni google aplikacije
xiaomi.eu multi ima, dev i stable
izgleda da su ipak stavili microsd slot, barem prema službenom xiaomi siteu (prijevod s kineskog) i sa nekoliko drugih sajtova, pa i kineskih recenzija s youtubea.
Čak tip na pvom clipu
pokazuje i uspoređuje slotove gdje se jasno vidi da je na pro verziji drukčiji slot, hibridni SIM/microSDe sad jedino ako su izdali kinesku verziju pro modela koja ima taj hibridni slot, a verzija za ostatak svijeta ga nema u što sumnjam, ali je moguće i to. Ovdje je službeni site Xiaomija gdje se također spominje prisustvo hibridnog slota: http://www.mi.com/note3/pro/
ja naručio pro verziju po super cijeni 1578 kn
Ja sam gledao par reviewa na youtubu i slotovi izgledaju identicni kao i na normalnom note 3, na njihovoj stranici isto ima neke rijeci o hybridnom slotu ali nista konkretno, bilo bi super da ima.
Edit: sad pogledao video i stvarno ovaj na videu ima hibridni slot, nadam se da svi novi imaju barem taj hibridni slot.
Ja sam gledao par reviewa na youtubu i slotovi izgledaju identicni kao i na normalnom note 3, na njihovoj stranici isto ima neke rijeci o hybridnom slotu ali nista konkretno, bilo bi super da ima.
Edit: sad pogledao video i stvarno ovaj na videu ima hibridni slot, nadam se da svi novi imaju barem taj hibridni slot.
stavio sam ti link, u videu imaš usporedbu rmn3 i rmn3 pro s lijeve i desne strane i točno se vidi da pro ima drukčiji slot, ne razumijem kineski ali očito je da ne bi to pokazivao da pro ima isti slot kao i obična verzija.
A kad staviš link na xiaomi službeni site u google translate pri dnu stranice se također spominje microSD. Naravno da google translate ne može prevesti smisao rečenice precizno ali da ga nema, ne bi ga spominjali u tekstu reklame proizvoda, nekako mi to zvuči logično, a obzirom da se bavim prodajom i da znam psihologiju priče/teksta, nikad se ne spominje nešto čega nema u proizvodu/usluzi :-)
to što si gledao na youtubeu, ima tu dosta i lažnjaka videa, kao prikaz rmn3pro a u biti je riječ o rmn3...mobitel još nije pušten u prodaju i najranije će to biti krajem ovog mjeseca, a čitam na webshopovima i datume kao 19. veljače itd. Ja se mogu strpit )
inače ima tu i nekih drugih novosti od koje su značajnije bolja kamera (navodno i bolji senzor, navodno Sony Exmor ali to sam pročitao na stranici nekog kineza), poboljšani sunlight feature (što bi trebalo rezultirat boljom vidljivošću na suncu, mada i ovako nije loša).
Bit će zanimljivo vidjet i kolko će baterija profitirat, trebala bi. Nije ni X10 proc loš, pogotovo za korisnike koji nisu zahtjevni što se grafike tiče, a čak i s njim je battery life među najboljima na smartfonima.
nisam siguran da će ostat funkcija usporenog snimanja kakvu ima x10 proc, i to će bit zanimljivo provjerit )
Pouzdani su oni...
Ali svi mi smo takvi da jednostavno ocekujemo da ce sve biti tocno onako kako kazu...
Uglavnom to i bude, ali sa +/- tjedan dana...
Ali, sa preorderom je stvar jos malo teza... Kad god sam radio preorder racunao sam i do mjesec dana razlike od onoga sto oni kazu... uglavnom je tako i bilo...
Ako su rekli da ce biti dostupan danas... Racunaj da ce vrlo vjerojatno biti dostupan za tjedan dana... + dok posalju i dok dodje do tebe...
Tako to mora biti...
Izgleda da fakat nema SD slot:
Pozdrav, ako vam nije problem da mi date link od neke stranice koja ima EU skladište, znači da ne placam porez i carinu, da dodje u nekom razumnom roku (10tak dana) i šta preporučate između ovih mobitela,
LETV One (X600) 5.5" FHD MTK6795/helio X10 Octa-core Android 5.0 4G LTE Phone 13MP CAM 3GB RAM 32GB ROM Gorilla Glass- 189.99$ free shiping Eu warehouse na tiny deal,
XIAOMI REDMI NOTE 3 5.5" FHD MTK6795 Octa-core 64-bit Android 5.0 4G LTE Phone 13MP CAM 3GB RAM 32GB ROM -- 209$ na akciji ista stranica i isto eu warehouse, ili
LETV 1S 5.5" FHD MTK6795 Octa-core 64-bit Android 5.0 4G LTE Phone 13MP CAM 3GB RAM 32GB ROM 229$ na akciji.
Po vašim iskustvima šta mi je bolje uzeti? i jel provjerena ta stranica? Hvala unaprijed
ja sam naručio na Giztopu redmi note 3 pro
želim vjerovati da su pouzdani
dostava bi trebala trajati 10 do 15 dana iz eu werehouse
kod tiny deal moraš paziti da pored naruđbe piše germany werehouse
imaš i na aliexpresu neke trgovine sa eu werehouse
-
RMN3 Pro definitivno ima hibridni slot, odnosno podržava microSD kartice (kombinacija 2 SIM-a ili 1 SIM i 1 microSD) !!.
se to jako lijepo vidi - ubrzajte na , vidi se i sam slot i nacrtana microSD kartica u slotu te čak i piše TF unutar crteža.
Fenomenalno :-)
Inače, video otkriva i senzor kamere pro modela, radi se o Samsungovom S5K3P3 senzoru. Ono što mene fascinira je razlika u brzini kretanja UI-om, npr. ulaz u meni za pozive je puno brži no kod verzije s MTK procem, u sučelje kamere također a i u igre, čak i u postavke se osjeti da je znatno brži ulaz.
Xiaomi je valjda skužio da je unio premalo novosti u RMN3 u odnosu na RMN2 pa su brže bolje izdali ovu zvjerku, best buy za novce.
Čim doleti mobitel, ide recenzija.
pusti te shopove i njihove specse, na Giztopu piše da RMN3 pro verzija ima proc takta 2.2 GHz (Snapdragon 650) što nema veze s istinom - proc kuca na 1.8Ghz i to ne sve jezgre.
Mislim da su fulali i sa Helio X10 i da taj proc dolazi ovdje sa verzijom od 2.0Ghz a ne 2.2Ghz (što bi bilo rezervirano za verziju proca sa T slovom na završetku).
Ja najviše vjerujem onome što vidim, odnosno videu. A video pokazuje da ima SD slot (hibridni SIM/microSD jasno), kao što sam linkao u postu iznad. Nije niti GSM Arena još apdejtala info, što me malo i čudi jer dosta ljudi ukazuje na to a i Xiaomijev službeni site daje taj info. Valjda žele bit sigurni dok ne vide vlastitim očima :-)
stize mi za par dana ovaj mob, citam gore i zbunio sam se, koju verziju miui roma da flasham onda? i jel mi za to treba twrp recovery?
ćemu tolika tajanstvenost
jeli im toliki problem predstaviti mob.
već je trebao izaći a niko ne zna šta toćno ima
izgleda da sam ja uzeo mačka u vreći
ćemu tolika tajanstvenost
jeli im toliki problem predstaviti mob.
već je trebao izaći a niko ne zna šta toćno ima
izgleda da sam ja uzeo mačka u vreći
pa imaš clipova milion na YT-u, barem što se tiče RMN3 a sve više ih ima i za RMN3 Pro.
Ali što se tiče samog Xiaomija, oni su općenito tajanstveniji nego neke druge, daleko manje razvikane kineske tvrtke koje proizvode mobitele.
Možda se boje da će ljudi masovno bojkotirat običnu verziju naspram pro verzije, koja je zapravo koliko sam skužio izašla zbog zabrane prodaje verzije s MTK procem u Indiji.
Tako im se može dogodit da im na zalihama ostane hrpu RMN3 s MTK čipom a i da ne mogu isporučit traženi broj RMN3 Pro modela.
u svakom slučaju nije ni bitno, ja sam na više mjesta vidio da ima hibridni microSD slot, a nekako mi se čini da Xiaomi nije firma koja bi izdavala verzije posebno za azijsko a posebno za EU tržište
odakle im uopće ti video klipovi ako mob nije ni službeno predstavljen, bar ne sa svim i točnim podacima
kako uopče trgovci mogu prodavati nešto o čemu nemaju pojma ili je još u razvoju
i kako netko (ja) može kupiti nešto za što nema previše podataka
meni i nije bitan sd ulaz
vjerovatno je ostalo točno - procesor ram ekran baterija
odakle im uopće ti video klipovi ako mob nije ni službeno predstavljen, bar ne sa svim i točnim podacima
kako uopče trgovci mogu prodavati nešto o čemu nemaju pojma ili je još u razvoju
i kako netko (ja) može kupiti nešto za što nema previše podataka
meni i nije bitan sd ulaz
vjerovatno je ostalo točno - procesor ram ekran baterija
a eto, igrom slučaja Kinezi su, a mob je definitivno RNM3 Note Pro, uostalom rekoh ti da na službenom siteu stoji info da pro model ima microSD.
E sad jedino ako imaju različite modele za svoje i za tržište izvan svojeg.
Što si kupio pro model ako te to muči, ne kužim te :-)
jel se zna kad izlazi pro verzija u prodaju? ako je istina za sd karticu onda bih uzeo 16gb
jel se zna kad izlazi pro verzija u prodaju? ako je istina za sd karticu onda bih uzeo 16gb
negdje se tvrdi 31.1., negdje (na drugim web shopovima) čitam 17 ili 19.2.
Meni se za 1600 kn za pro verziju čeka toliko
pretpostavljam da će cijena te pro verzije skočit nakon preordera, na aliexpresu je 16gb verzija i to u preorderu već cca 1950 kn. A i tečaj dolara raste, polako ali sigurno.
ja sam naručio pro 3/32 269usd
u prodaju neće vjerovatno još mjesec dana , mada su meni obećali
za tjedan dana koji je prošao