Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 791.130
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
berzerker kaže...
Updateao ali nije 5.1.1 koliko vidim

Da, to 5.10.15 znači da je Rom od 15.10.2015, a ne verziju Androida...

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=41584

Ja nemogu nac hermes rom 5.10.15

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.10.2015 14:20 (Nikola_Cro).

1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Maknuli su ga radi nečega, ali ne znam čega. Vjerojatno će biti neki re-upload uskoro. 

1 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

ja sam ga instalirao i sve radi uredno...

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
oce bit neki problem ako prebacim s ovog roma kojeg sam dobio s mobitelom na ovi najnoviji?
9 godina
neaktivan
mene interesira ima li potrebe mijenjati rom? jer mi mob uredno radi ovakav kakav je dosao od TopOne-a. koje su prednosti ako ubacim neki novi rom?! jedino sto mi fali je opcija slowmotion u kameri,sve ostalo imam.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav svima,

mene malo mobitel razočarao u nekim stvarima, ali dobro.  Imao samo Cubot X6 i još imam osjećaj da mi je više pasao.

Dajte mi molim vas savjet da li da stavim novi rom od onog s kojim je došao, s obzirom da mi aplikacije neče zapisivati /write na SD karticu. 

Rootao samo mobitel samo da mogu migrirati Viber poruke i još par stvari.

TD verzija

Android 5.0.2 LRX22G

MIUI 66.77.33.00 (LHMCNCH) | Stabilno

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

stavi obavezno neki normalni... ili china stable ili global... ovo je neki buckuris od roma kojeg stavljaju gore

9 godina
neaktivan
Ala ispaliti cu, kad ce dl link za Hermes
I Jel truba download weekly
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo izašao je napokon 5.10.16 je, oče neko skidati? 

Ja cu još malo

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ja sam na AOSP i ugl. sve radi osim HDR na kameri i baterija je malo losija nego na MIUI za sad, al da se izdrzat jedan dan. Jos kad se instalira xposed najjaca stvar. Definitivno ostajem i preporucam ako neko voli stock android i ne smeta mu ~30-1h SOT-a (malo je puno, ali izgura 3 -3.5 h)

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

jesi na ovom AOSP ?

Confucius says: Its good for girl to meet boy in park, but better for boy to park meat in girl.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Jel neko instalira SAD ovi 5.10.16 

Ja san krenia na onaj normalan način ko sta ste i vi , a onda je onaj glavni lik reka nekome da se mora preko twrp jer je xiaomi sjeba nešto. 

Pa Jel može neko potvrdit kako treba instalirat ovaj ROM bia bi zahvalan i kako ga je instalira

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...

Jel neko instalira SAD ovi 5.10.16 

Ja san krenia na onaj normalan način ko sta ste i vi , a onda je onaj glavni lik reka nekome da se mora preko twrp jer je xiaomi sjeba nešto. 

Pa Jel može neko potvrdit kako treba instalirat ovaj ROM bia bi zahvalan i kako ga je instalira

Kakav je to normalan način? Misliš preko one update aplikacije? Ja sam dosad sve romove preko TWRP instalirao, pa ću tako i ovaj.

Confucius says: Its good for girl to meet boy in park, but better for boy to park meat in girl.
9 godina
neaktivan
9 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Koji ROM mi predlažete da stavim?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Navodno se nešto čudno događa sa 5.10.16 updateom. Ja čekam dok se ne razjasni stvar.

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo stigao danas ujutro RN2 prime :)))) Odmah sam bacio Miui7 po vasim uputama (prejednostavno) i vec nekih 5 sati sam na njemu i nemam nikakvih zamjerki za sad, stovise odusevljen sam. Ako ikome znaci, prije god dana sam kupio xperiu z3 i mobitel mi je bio top samo su mi ga ukrali prije 2 mj. I stvarno nisam ovako nesto ocekivao za 220$. Kroz dane cemo vidjet da li ce biti minusa.

Jedan minus sam primjeto a to je da ili nisam pronasao ili nema zrcaljenje, al ne znam koliko mogu reci dal je to minus jer imam DLNA miracast i spajam se preko aplikacije EZcast na TV.

Da li mozda ima samo ga ja ne mogu pronaci?

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ima li netko mozda bilo koju verziju fastboot roma? Pokusao sam skinuti sa en.miui, ali download je uzasno spor i nemogu skinuti. I dalje nemam signala kada sam unutra, a na miui forumu sam procitao da probam flashati rom preko fastboota. Ako to ne uspije ne znam sta da radim, ne mogu vjerovati da cu morati mobitel slati na servis, a nemam ga ni 2 tjedna...

0 0 hvala 0
13 godina
Sakla kaže...

Ima li netko mozda bilo koju verziju fastboot roma? Pokusao sam skinuti sa en.miui, ali download je uzasno spor i nemogu skinuti. I dalje nemam signala kada sam unutra, a na miui forumu sam procitao da probam flashati rom preko fastboota. Ako to ne uspije ne znam sta da radim, ne mogu vjerovati da cu morati mobitel slati na servis, a nemam ga ni 2 tjedna...

Evo ti fastboot file za Redmi Note 2 (MIUI 6 Stable)

Preko Mi Flash-a stavi wipe all opciju.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Band - MIUI Device Team
16 godina
Sunbriel kaže...

Navodno se nešto čudno događa sa 5.10.16 updateom. Ja čekam dok se ne razjasni stvar.

i je li se razjasnilo?

9 godina
neaktivan
mmmnnn kaže...
Sunbriel kaže...

i je li se razjasnilo?

a evo citam da su neki usplili preko twrp-a

sad cekamo sunbriel da nama bjednicima kaze jel valja i kako instalirati, preko updater ili preko twrpa :(

11 godina
neaktivan
Nikola_Cro kaže...
mmmnnn kaže...
Sunbriel kaže...

i je li se razjasnilo?

a evo citam da su neki usplili preko twrp-a

sad cekamo sunbriel da nama bjednicima kaze jel valja i kako instalirati, preko updater ili preko twrpa :(

Ja sam 5.10.16 preko updatera instalirao, samo na choose update package i izaberes, mob se restarta u recovery i instalira preko twrp jer taj recovery imam i boota normalno sve. Nista nisam wipeao, sve sljaka.

9 godina
Lfbo kaže...

Evo stigao danas ujutro RN2 prime :)))) Odmah sam bacio Miui7 po vasim uputama (prejednostavno) i vec nekih 5 sati sam na njemu i nemam nikakvih zamjerki za sad, stovise odusevljen sam. Ako ikome znaci, prije god dana sam kupio xperiu z3 i mobitel mi je bio top samo su mi ga ukrali prije 2 mj. I stvarno nisam ovako nesto ocekivao za 220$. Kroz dane cemo vidjet da li ce biti minusa.

Jedan minus sam primjeto a to je da ili nisam pronasao ili nema zrcaljenje, al ne znam koliko mogu reci dal je to minus jer imam DLNA miracast i spajam se preko aplikacije EZcast na TV.

Ima zrcaljenje. Uđeš u "postavke", pa "više" i tamo ti je zadnja opcija "bežični zaslon". Meni odlično radi na TV-u. 

10 godina
neaktivan
DND problem

Pozdrav,

Imam problem s postavkama Do Not Disturb funkcije.

Pri uključenju DND funkcije želim da mi mobitel zvoni samo kad me netko sa istog broja zove dva puta unutar 3 min. Postavio sam "Priority interruptions" na "Calls" i uključio opciju "repeated calls" međutim mobitel mi zvoni uvijek na prvu. Pokušao sam sve kombinacije ali nikako da zvoni na drugu

Ima li tko sličnih problema?

Edit:

Također sam primjetio da u sklopu "Security" aplikacije "Cleaner" funkcija mi ruši aplikaciju ili kaže da Cleaner nije instaliran

Je li moguće da su bugovi u oba slučaja? 

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 11:34 (Autsajder).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
igor88 kaže...
Lfbo kaže...

Ima zrcaljenje. Uđeš u "postavke", pa "više" i tamo ti je zadnja opcija "bežični zaslon". Meni odlično radi na TV-u. 

Aaaaa.. mislio sam da ce biti u kraticama.

Jos nesto, poruke mi ne dolaze na whatsapp i viber. I onda sam skuzio da dolaze kada su app upaljene u pozadini, a ne dolaze kad ih pogasim sa ubrzavanjem rama. Dal se moze nastelat nekako da mi dolaze bez obzira dal su upaljene u pozadini ili ne?

Hvala

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Omogući startup tih aplikacija u  Security > Permissions > Autostart.

Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Može pomoć neko, kad odem u file menager meni phone storage ima 0 slobodnog prostora

A SD card 28 GB slobodnog prostora, a moja SD kartica ima samo dvi gige maksimalno iskoristivog prostora, i kad odem u phone storeage tamo su mi stvari s SD kartice, to mi se malo pomiješalo, ako ja SAD renameam zip file oče mi sve uredu bit kad odem preko updater app za rootat mob

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.10.2015 12:35 (Nikola_Cro).

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Dešava li se problem i u stock File Explorer aplikaciji ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
samo sam taj file manager dobio, nemam file explorer, jel triban to skinit preko mi app storea?
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice