Da, to 5.10.15 znači da je Rom od 15.10.2015, a ne verziju Androida...
Xiaomi Redmi Note 2
- poruka: 4.472
- |
- čitano: 791.130
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Maknuli su ga radi nečega, ali ne znam čega. Vjerojatno će biti neki re-upload uskoro.
ja sam ga instalirao i sve radi uredno...
Pozdrav svima,
mene malo mobitel razočarao u nekim stvarima, ali dobro. Imao samo Cubot X6 i još imam osjećaj da mi je više pasao.
Dajte mi molim vas savjet da li da stavim novi rom od onog s kojim je došao, s obzirom da mi aplikacije neče zapisivati /write na SD karticu.
Rootao samo mobitel samo da mogu migrirati Viber poruke i još par stvari.
TD verzija
Android 5.0.2 LRX22G
MIUI 66.77.33.00 (LHMCNCH) | Stabilno
stavi obavezno neki normalni... ili china stable ili global... ovo je neki buckuris od roma kojeg stavljaju gore
I Jel truba download weekly
Evo izašao je napokon 5.10.16 je, oče neko skidati?
Ja cu još malo
Ja sam na AOSP i ugl. sve radi osim HDR na kameri i baterija je malo losija nego na MIUI za sad, al da se izdrzat jedan dan. Jos kad se instalira xposed najjaca stvar. Definitivno ostajem i preporucam ako neko voli stock android i ne smeta mu ~30-1h SOT-a (malo je puno, ali izgura 3 -3.5 h)
Jel neko instalira SAD ovi 5.10.16
Ja san krenia na onaj normalan način ko sta ste i vi , a onda je onaj glavni lik reka nekome da se mora preko twrp jer je xiaomi sjeba nešto.
Pa Jel može neko potvrdit kako treba instalirat ovaj ROM bia bi zahvalan i kako ga je instalira
Jel neko instalira SAD ovi 5.10.16
Ja san krenia na onaj normalan način ko sta ste i vi , a onda je onaj glavni lik reka nekome da se mora preko twrp jer je xiaomi sjeba nešto.
Pa Jel može neko potvrdit kako treba instalirat ovaj ROM bia bi zahvalan i kako ga je instalira
Kakav je to normalan način? Misliš preko one update aplikacije? Ja sam dosad sve romove preko TWRP instalirao, pa ću tako i ovaj.
jesi na ovom AOSP ?
Koji ROM mi predlažete da stavim?
Navodno se nešto čudno događa sa 5.10.16 updateom. Ja čekam dok se ne razjasni stvar.
Evo stigao danas ujutro RN2 prime :)))) Odmah sam bacio Miui7 po vasim uputama (prejednostavno) i vec nekih 5 sati sam na njemu i nemam nikakvih zamjerki za sad, stovise odusevljen sam. Ako ikome znaci, prije god dana sam kupio xperiu z3 i mobitel mi je bio top samo su mi ga ukrali prije 2 mj. I stvarno nisam ovako nesto ocekivao za 220$. Kroz dane cemo vidjet da li ce biti minusa.
Jedan minus sam primjeto a to je da ili nisam pronasao ili nema zrcaljenje, al ne znam koliko mogu reci dal je to minus jer imam DLNA miracast i spajam se preko aplikacije EZcast na TV.
Da li mozda ima samo ga ja ne mogu pronaci?
Ima li netko mozda bilo koju verziju fastboot roma? Pokusao sam skinuti sa en.miui, ali download je uzasno spor i nemogu skinuti. I dalje nemam signala kada sam unutra, a na miui forumu sam procitao da probam flashati rom preko fastboota. Ako to ne uspije ne znam sta da radim, ne mogu vjerovati da cu morati mobitel slati na servis, a nemam ga ni 2 tjedna...
Ima li netko mozda bilo koju verziju fastboot roma? Pokusao sam skinuti sa en.miui, ali download je uzasno spor i nemogu skinuti. I dalje nemam signala kada sam unutra, a na miui forumu sam procitao da probam flashati rom preko fastboota. Ako to ne uspije ne znam sta da radim, ne mogu vjerovati da cu morati mobitel slati na servis, a nemam ga ni 2 tjedna...
Evo ti fastboot file za Redmi Note 2 (MIUI 6 Stable)
Preko Mi Flash-a stavi wipe all opciju.
Navodno se nešto čudno događa sa 5.10.16 updateom. Ja čekam dok se ne razjasni stvar.
i je li se razjasnilo?
i je li se razjasnilo?
a evo citam da su neki usplili preko twrp-a
sad cekamo sunbriel da nama bjednicima kaze jel valja i kako instalirati, preko updater ili preko twrpa :(
i je li se razjasnilo?
a evo citam da su neki usplili preko twrp-a
sad cekamo sunbriel da nama bjednicima kaze jel valja i kako instalirati, preko updater ili preko twrpa :(
Ja sam 5.10.16 preko updatera instalirao, samo na choose update package i izaberes, mob se restarta u recovery i instalira preko twrp jer taj recovery imam i boota normalno sve. Nista nisam wipeao, sve sljaka.
Evo stigao danas ujutro RN2 prime :)))) Odmah sam bacio Miui7 po vasim uputama (prejednostavno) i vec nekih 5 sati sam na njemu i nemam nikakvih zamjerki za sad, stovise odusevljen sam. Ako ikome znaci, prije god dana sam kupio xperiu z3 i mobitel mi je bio top samo su mi ga ukrali prije 2 mj. I stvarno nisam ovako nesto ocekivao za 220$. Kroz dane cemo vidjet da li ce biti minusa.
Jedan minus sam primjeto a to je da ili nisam pronasao ili nema zrcaljenje, al ne znam koliko mogu reci dal je to minus jer imam DLNA miracast i spajam se preko aplikacije EZcast na TV.
Ima zrcaljenje. Uđeš u "postavke", pa "više" i tamo ti je zadnja opcija "bežični zaslon". Meni odlično radi na TV-u.
Pozdrav,
Imam problem s postavkama Do Not Disturb funkcije.
Pri uključenju DND funkcije želim da mi mobitel zvoni samo kad me netko sa istog broja zove dva puta unutar 3 min. Postavio sam "Priority interruptions" na "Calls" i uključio opciju "repeated calls" međutim mobitel mi zvoni uvijek na prvu. Pokušao sam sve kombinacije ali nikako da zvoni na drugu
Ima li tko sličnih problema?
Edit:
Također sam primjetio da u sklopu "Security" aplikacije "Cleaner" funkcija mi ruši aplikaciju ili kaže da Cleaner nije instaliran
Je li moguće da su bugovi u oba slučaja?
Ima zrcaljenje. Uđeš u "postavke", pa "više" i tamo ti je zadnja opcija "bežični zaslon". Meni odlično radi na TV-u.
Aaaaa.. mislio sam da ce biti u kraticama.
Jos nesto, poruke mi ne dolaze na whatsapp i viber. I onda sam skuzio da dolaze kada su app upaljene u pozadini, a ne dolaze kad ih pogasim sa ubrzavanjem rama. Dal se moze nastelat nekako da mi dolaze bez obzira dal su upaljene u pozadini ili ne?
Hvala
Omogući startup tih aplikacija u Security > Permissions > Autostart.
Može pomoć neko, kad odem u file menager meni phone storage ima 0 slobodnog prostora
A SD card 28 GB slobodnog prostora, a moja SD kartica ima samo dvi gige maksimalno iskoristivog prostora, i kad odem u phone storeage tamo su mi stvari s SD kartice, to mi se malo pomiješalo, ako ja SAD renameam zip file oče mi sve uredu bit kad odem preko updater app za rootat mob
Dešava li se problem i u stock File Explorer aplikaciji ?