Jel to do stakla ili do čega?

A koje staklo si uzela? jesi prije stavljanja stakla ocistila povrsinu ekrana?
Vjerojatno losa kvalitete tempered glassa, nista cudno za tu cijenu. Bolje uzeti provjereno nilkina jer iako je skuplji vrijedi tih novaca, pogotovo ako slucajno padne
Razlika je u tvdoci staklo, uzmi bilo koje od nilkina
Ako ti ne smeta veličina, go for it!
Max 2 je odličan uređaj, pogotovo što se baterije tiče, a i kamera je daleko bolja nego na Mi MIX. Uzmi Global verziju jer podržava više frekvenija za 4G.
A znas li slucajno kakva mu je kamera tj kakve slike ispadaju? Citala sam recenzije ali mi je nekako draze iskustvo korisnika :)
Pogledaj si primjere ovdje:
https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_max_2-review-1642p8.php
Mi MIX ima daleko slabiju kameru (loš omnivision senzor), ali opet daje sasvim zadovoljavajuće fotografije...
Ako imate rootani Max/Max 2 za dobre fotke svakako preporuka instalirati Google Cameru HDR+ s kojom su slike nevjerojatno bolje u low-light situacijama, a i video u 60fps je fantastičan (ima i opciju stabilizacije). Pošaljem link na .apk kome treba, postoji hrpa verzija na netu, no neke ne rade ispravno. Dva primjera dolje, prva fotka obična s Xiaomi kamerom, druga HDR s Googleovom, na 100% cropu razlike su lako uočljive.
Pozdrav,
Imam vec godinu i pol MI MAX ali pred 2 tjedna mi je po stoti puta nezgodno pao na asfalt bez silikonske maske i razbilo se staklo u donjem lijevom dijelu. Mob radi normalno ali vidim da su se pukotine pocele sirit prema gore. Ima li tko iskustva gdje to popraviti ili gdje narucit povoljno novi dio i gdje zamjeniti?
Nije tesko zamijeniti ekran na njemu, imas na aliexpressu za cca 35-40$ ili pogledaj na dragon tt, gledaj samo da uzmes sa okvirom
Jel tko mijenjao bateriju na mi max? Gdje kupiti novu bateriju, al da je što novija, a ne neka stara ne korištena?