Jel to do stakla ili do čega?
Jel to do stakla ili do čega?
A koje staklo si uzela? jesi prije stavljanja stakla ocistila povrsinu ekrana?
Ovo staklo sam stavila. Naravno da sam ocistila prije i bilo je ok. Nakon mjesec dana su mi se flekice pocele pojavljivati. Evo jučer jos jedna nova. Sada ih imam 3, a mjesec dana staklo.
Vjerojatno losa kvalitete tempered glassa, nista cudno za tu cijenu. Bolje uzeti provjereno nilkina jer iako je skuplji vrijedi tih novaca, pogotovo ako slucajno padne
Razlika je u tvdoci staklo, uzmi bilo koje od nilkina
Potreban AOSP RR ili XenonHD rom koji imaju već camera2 api mod:
https://forum.xda-developers.com/mi-max/themes/google-camera-hdr-t3665646
Ako ti ne smeta veličina, go for it!
Max 2 je odličan uređaj, pogotovo što se baterije tiče, a i kamera je daleko bolja nego na Mi MIX. Uzmi Global verziju jer podržava više frekvenija za 4G.
A znas li slucajno kakva mu je kamera tj kakve slike ispadaju? Citala sam recenzije ali mi je nekako draze iskustvo korisnika :)
Pogledaj si primjere ovdje:
https://www.gsmarena.com/xiaomi_mi_max_2-review-1642p8.php
Mi MIX ima daleko slabiju kameru (loš omnivision senzor), ali opet daje sasvim zadovoljavajuće fotografije...
Ako imate rootani Max/Max 2 za dobre fotke svakako preporuka instalirati Google Cameru HDR+ s kojom su slike nevjerojatno bolje u low-light situacijama, a i video u 60fps je fantastičan (ima i opciju stabilizacije). Pošaljem link na .apk kome treba, postoji hrpa verzija na netu, no neke ne rade ispravno. Dva primjera dolje, prva fotka obična s Xiaomi kamerom, druga HDR s Googleovom, na 100% cropu razlike su lako uočljive.
Momentalno sam prodao Max-a i čekam Redmi 5 plus
Pozdrav,
Imam vec godinu i pol MI MAX ali pred 2 tjedna mi je po stoti puta nezgodno pao na asfalt bez silikonske maske i razbilo se staklo u donjem lijevom dijelu. Mob radi normalno ali vidim da su se pukotine pocele sirit prema gore. Ima li tko iskustva gdje to popraviti ili gdje narucit povoljno novi dio i gdje zamjeniti?
Nije tesko zamijeniti ekran na njemu, imas na aliexpressu za cca 35-40$ ili pogledaj na dragon tt, gledaj samo da uzmes sa okvirom
Jel tko mijenjao bateriju na mi max? Gdje kupiti novu bateriju, al da je što novija, a ne neka stara ne korištena?