Imam ovaj drugi na koji mogu, sta ne?
Da ,na drugi ,od 465 GB možeš ,on je basic.
Da ,na drugi ,od 465 GB možeš ,on je basic.
Evo, molim sve sa Win8 i Radeon grafikom.
Imam 'problem' sa prikazom. Naime, nakon instalacije 13.4 drivera, slika na ovom smeću od monitora mi je ružičasta.
Evo, dok ovo tipkam ovaj gore meni za uređivanje teksta mi ide na ružičasto(rozo). Ali nije tako svugdje. Ako možete vidite slike...
Samo me zanima jel' i kod vas slično.
E
Ne ,ne vidimo ništa.
Na svim slikama boje su normalne. Možda imaš problem s monitorom.
A ti samo trebaš promjeniti boju rubova i staviti neku normalniju ako ti smeta ova ''pink''.
Imam 'problem' sa prikazom. Naime, nakon instalacije 13.4 drivera, slika na ovom smeću od monitora mi je ružičasta.
Evo, dok ovo tipkam ovaj gore meni za uređivanje teksta mi ide na ružičasto(rozo). Ali nije tako svugdje. Ako možete vidite slike...
Control Panel\All Control Panel Items\Personalisation
Tu odaberi drugu boju (bilo koju osim one prekrizne, to je automatska boja koja se prilagodjava wallpaperu)
Kako da uklonim sve drivere od grafičke ?
Skini si Driver Sweper. S njime to možeš napraviti.
Pokreni AMD Catalyst Install Manager u Programs and Features ,izaberi Express Uninstall
,pusti ga da završi ,deinstaliraj i Install Manager kad te pita i restartaj PC.Pomoć !
Kada ugasim komp preko windows naredbe '' shut down '' komp ode u neku vrstu mirovanja iz kojeg ga se nemože probuditi preko tipkovnice ili miša(ventilatori ne rade ni hard ) , znači možemno ga opet upalit samo preko power on tipke na kućištu . Dok kada ga ugasim preko tipke na kućištu onda je zapravo ugašen . Jel zna netko kako da to riješim ??
Kada ugasim komp preko windows naredbe '' shut down '' komp ode u neku vrstu mirovanja iz kojeg ga se nemože probuditi preko tipkovnice ili miša(ventilatori ne rade ni hard ) , znači možemno ga opet upalit samo preko power on tipke na kućištu . Dok kada ga ugasim preko tipke na kućištu onda je zapravo ugašen . Jel zna netko kako da to riješim ??
Isključi hybrid boot.
Uključi legacy usb u BIOS-u (ako je isključen) pa ćeš moći paliti PC sa mišem ili tipkovnicom.
Ili ,stavi u postavkama miša ili tipkovnice ''allow tihis device to wake up computer''.
Ma ne ja želim da mi se komp ugasi potpuno ,a ne da bude u nekoj vrsti stand by -a
Ma ne ja želim da mi se komp ugasi potpuno ,a ne da bude u nekoj vrsti stand by -a
Komp je isključen ,nije u nikakvom standbyu. Druga priča je što taj hybrid boot ,novi feature u Osmici ,kod gašenja PC-a sve zapisuje u hyberfil.sys i onda imaš paljenje za 10 sekundi.
Dobro ,stavil sam ti link na tutorijal kako se to isključuje ,tako da imaš ''normalni'' shutdown ,jesi li ga uopće otvoril i pogledal?!
Aha puno hvala , ja vec mislio da mi komp nesto ne valja :)
Control Panel\All Control Panel Items\Personalisation
Tu odaberi drugu boju (bilo koju osim one prekrizne, to je automatska boja koja se prilagodjava wallpaperu)
Niste me razumjeli.
Sad dok tipkam ovo, ove poruke na bug forumu su mi više žućkaste i ružičaste, a prije je bilo sivkasto i bijelo.
Jel i kod vas(13.4 driveri) tako?
Ili sam ja u Catalystu kliknuo na Enable GPU scalling i na one tvorničke EDID?? postavke!?
pozz, meni je problem kada bootam win8 da kada se izvrte oni krugovi na pocetku onda samo dodje crn ekran i strelica, nista ne ne mice
onda moram restart compa i nakon 5 restarta tek tad se ucita moj profil i pokaze Metro.
evo slika da vidite kako to izgleda.
i imam jos jedan problem kada hocu upaliti task manager uvijek crasha nakon paljenja. :(
Probaj skinut sav raspoloživ update sa WUa. Ovo prvo bi moglo biti problem nekog drivera, nadogradi drivere na najnovije verzije, nadogradi BIOS matične.
Probaj skinut sav raspoloživ update sa WUa. Ovo prvo bi moglo biti problem nekog drivera, nadogradi drivere na najnovije verzije, nadogradi BIOS matične.
gdje se skida update na win8 ??
Control Panel - Windows Updates
Control Panel - Windows Updates
evo sada sam to uradio ali opet isti problem nekad progura ali jedva na desktop.
znaci prvi dan instaliranja WIN8 radio ko bebica sve brzo bilo sad sve vise problema i usporava :(
mozda ipak razmislim da se vratim na win7 ultimate :)
Edit: pokusati cu sa drajverima valjda ce oni pomoc.
Ja očito nemam sreće sa tim novim Windowsima, jer kupljena 8-ica mi stoji neiskorištena doma... Naime, prilikom instalacije konstantno sam dobivao artefakte, tako da instalacija nije bila moguća.
Ovako nešto(slika 1)
Sad sam skinuo službeni preview 8.1 i javlja se ovakva poruka (slika 2)
Ima li netko rješenje kako da uspješno instaliram te Windowse? Windows 7 mi se uvijek uredno instalira...Ja očito nemam sreće sa tim novim Windowsima, jer kupljena 8-ica mi stoji neiskorištena doma... Naime, prilikom instalacije konstantno sam dobivao artefakte, tako da instalacija nije bila moguća.
Ovako nešto(slika 1)
Sad sam skinuo službeni preview 8.1 i javlja se ovakva poruka (slika 2)
Ima li netko rješenje kako da uspješno instaliram te Windowse? Windows 7 mi se uvijek uredno instalira...
Skines s piratebay-a i aktiviras preko Skypea i sve sljaka bez problema. :p
Skines s piratebay-a i aktiviras preko Skypea i sve sljaka bez problema. :p
Zajedno sa ključem za aktivaciju.
Naravno ,nakon 14. 01. 2014. ,morat će se vratiti na Sedmicu ili kupiti ključ.
Zajedno sa ključem za aktivaciju.
Naravno ,nakon 14. 01. 2014. ,morat će se vratiti na Sedmicu ili kupiti ključ.
Ma jesam, probao sam ja i 8.1 Preview, ali mi izbaci error:
Ma jesam, probao sam ja i 8.1 Preview, ali mi izbaci error:
Ti očito imaš hardverski problem i zato ispitaj grafiku ,a sadašnji IO error se ,koliko vidim ,odnosi na usb s kojeg instaliraš.
Probaj ga uključit na zadnje portove na ploči ,i isprobaj svaki usb port.
Probaj drugi usb ,probaj instalaciju sa dvd-a.
I malo googlanja možda može pomoći: Error 0xc00000e9
Ti očito imaš hardverski problem i zato ispitaj grafiku ,a sadašnji IO error se ,koliko vidim ,odnosi na usb s kojeg instaliraš.
Probaj ga uključit na zadnje portove na ploči ,i isprobaj svaki usb port.
Probaj drugi usb ,probaj instalaciju sa dvd-a.
I malo googlanja možda može pomoći: Error 0xc00000e9
Nisam rekao da instaliram Windowse sa USB-a, a dvd Preview-a sam snimio sa najmanjom brzinom te sa njega uspješno odvrtio instalaciju na laptopu.
Nisam rekao da instaliram Windowse sa USB-a, a dvd Preview-a sam snimio sa najmanjom brzinom te sa njega uspješno odvrtio instalaciju na laptopu.
Dobro ,nisi. IO error 0xc00000e9 se ne odnosi samo na usb i samo na Windows 8.
Imam problem sa curinim laptopom, naime ne želi se restartat (ugasi se al se ne upali ponovo) i ne želi isto napravit shut down (ugasi windowse, ekran je crn, ali ventilator i dalje radi i gori lampica na power gumbu). Bio sam reinstallirao windowse i opet se ta ista stvar nije riješila. Probao sam bootat ubuntu sa cd-a i onda normalno radi shut down i restart. Kopam već po netu neko vrijeme i ne mogu naći nikakav pametan savijet. Osim onog da ugasim onu opciju u win8 fast startup ali to ne pomaze Ako ima tko kakav savijet bio bih zahvalan, pozz!
Imam problem sa curinim laptopom, naime ne želi se restartat (ugasi se al se ne upali ponovo) i ne želi isto napravit shut down (ugasi windowse, ekran je crn, ali ventilator i dalje radi i gori lampica na power gumbu). Bio sam reinstallirao windowse i opet se ta ista stvar nije riješila. Probao sam bootat ubuntu sa cd-a i onda normalno radi shut down i restart. Kopam već po netu neko vrijeme i ne mogu naći nikakav pametan savijet. Osim onog da ugasim onu opciju u win8 fast startup ali to ne pomaze Ako ima tko kakav savijet bio bih zahvalan, pozz!
Ako Ubuntu radi bez problema, onda je problem do samog Win 8, možda laptop nije kompatibilan sa novom verzijom windowsa, probaj stavit Win 7 i siguran sam da će radit bez problema.