Windows 7 mi se neće bootat sa HDD-a

poruka: 8
|
čitano: 3.669
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Dok sam igrao jednu igru, komp mi se smrznuo pa sam stisnuo restart na kućištu i od tada mi se Windowsi neće bootat sa HDD-a. Jednostavno stane kada dođe do:"Boot from CD" poruke. Onda moram stavit intalacijski CD i ući u system repair, tamo mi skenira i na kraju dobim poruku da mi verzija system recoverya nije kompatibilna sa verzijom win. koju imam? Stisnem restart i onda mi očita windowse normalno. I tako svaki put.

Do sada sam probao: Reinstalirao sam windowse

U BIOSU stavio sve na default

Defragmentirao disc

Očistio sa CCleanerom registry

Updejtao drivere

Skenirao hard sa HD tunerom (nije našao nikakve greške)

Tražio sam po forumima i googlao, ali nigdje nisam našao ovakav problem, pa ak ima ko kakvu ideju nek pomogne.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Probaj napraviti Low level format diska. O kojem se disku radi?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Windows 7 mi se neće bootat sa HDD-a

Hitachi 160GB SATA300 7200rpm 8MB
Upravo mi se sada opet smrznuo dok sam bio na you tubu, sada testiram memoriju u BIOSU pa pisem s mobitela

a što mi se neće sve izbrisat ako napravim format? hoću opet morat instalirat windowse?

Poruka je uređivana zadnji put sub 13.8.2011 13:57 (nicknino).
14 godina
neaktivan
eee molim vas za pomoc...
ovako komp mi normalno TRENUTNO radi ,ali poneakd kad ga upalim pise Windows Error Recovery itd... ( pise kao da je to moglo uzrokovati nedavni update ili instalacija programa... kad malo razmislim i instaliro sam novi program-igricu i updateo sam windows... )
psie da ubacim windows cd i odem na repair nakon sto izaberem jezik
ali porblem je u tome sta ja to nemrem izabrat jer kad ubacim windows cd i resetam komp komp mi ne ocitava s cda... i nista odem ja na boot from cd/ DVD drive i onda mi pak pocne instalriat widnows.... jer to mi je jedina opcija ,a repair opcju nemam..
HELP ANY1!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
ako formatiras disk ,SVE ce ti se izbrisat naravno i windows....
15 godina
neaktivan
mojsije1234 kaže...
ako formatiras disk ,SVE ce ti se izbrisat naravno i windows....

Da, tako sam i morao napravit. Formatirao sam disk, instalirao windowse i za sad je uredu.

I kako nemožeš ući u system repair? Morao bi bit na istoj stranici di ti piše "Install now" samo dolje u ljevom ćošku, sitnim slovima piše

14 godina
neaktivan
nemam tu opciju uopce... nemam ni install now opciju... samo krene insalirat nakon sto prihvatim licencu...
: (
15 godina
neaktivan
neka radje provjeri ispravnost diska sa http://www.hdtune.com/
Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice