Imam Windows 7 Home Premium na ENG i sada da bih ga htio prebaciti na hrvatski jezik ali nemogu naci kako da to odradim nikako. Na drugome Pc-u imam Win 7 Ultimate i postavio sam HR jezik pomocu updata. A ovamo eng mogu naci rijesenje
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Probaj sa Vistalizatorom -> http://www.froggie.sk/
A kako da ga instaliram
Instaliraš ga najnormalnije kao i svaki drugi program. Valjda misliš kako instalirati jezik ;D
Ali sad nisam siguran dal sadrži hrvatski jezik, ja koristim Ultimate.
Imaš ovdje pokazano na primjeru -> http://www.froggie.sk/screens.html
I ja koristim Ultimate an drugome pc-u. A probao sam ga inst normalno i nije htio a nasao sam hr
Evo uspio sam hvala
Ma ništa
Zašto instaliravati za Ultimate dodatan program ako sami Windowsi mogu promjeniti jezik?
Odeš u search u startu i upišeš "language". Otvoriš "Region and language" i odeš na tab "Keyboards and Languages". Tamo imaš opciju "Install/uninstall languages..." i nikakvi 3rd party programi i dodatno onečišćenje sustava nego vrlo jednostavnim koracima i na jednostavan način!
Zašto instaliravati za Ultimate dodatan program ako sami Windowsi mogu promjeniti jezik?
Odeš u search u startu i upišeš "language". Otvoriš "Region and language" i odeš na tab "Keyboards and Languages". Tamo imaš opciju "Install/uninstall languages..." i nikakvi 3rd party programi i dodatno onečišćenje sustava nego vrlo jednostavnim koracima i na jednostavan način!
zato jer vista home premium po defoltu ne dozvoljava instaliranje jezika
Pa i reko sam da na Ultimte imas na updatu hrvatski jezik ali na home premium nemas ali rijesio sam sa ovim programom
Zar se ovdje ne radi o Windows 7-ici?
Ok, sad ste me svi zbunili :)
ja sam pisao i 7ici i to o Ultimateu, kao što se može vidjeti u prvom retku:P
Sad ne znam jesam li to ja fulao ili netko drugi.
Zar se ovdje ne radi o Windows 7-ici?
uuu my bad.. isprike