skinuo sam win7 rc sa microsoftove stranice. otišao sam u folder gdje se to skinulo i umjesto da file završava sa .iso on završava sa .iso.dlm. možda da probam opet...
taj dlm mi zvuči ko download manager.
skinuo sam win7 rc sa microsoftove stranice. otišao sam u folder gdje se to skinulo i umjesto da file završava sa .iso on završava sa .iso.dlm. možda da probam opet...
Nije ti se do kraja skinuo.Tako je i meni bilo prvi put kad sam nesto kliknuo i slucajno prekinuo download.
bio sam prije nego sam izašao iz download managera kliknuo pauzu a kolko se sjećam sljedeći put nisam.
pobrisat ću taj fajl i sve ispočetka.
neću ništa prekidat, sad stavim komp da bude upaljen oko 3 sata(il preporučate više) pa se sam izgasi jer neću da po danu kad sam full aktivan da skidanje usporava.
Nekoliko puta sam pokušao s instalacijom 7100. Dođe do finalnog podešavanja i nakon toga ništa. pokušao sam i sa repair.. , ali se nikako neda popraviti. Uđem i u safe mod, ali opet ništa. Inače imam instalirane WXP, pa instalaciju pokušavam na formatiranu particiju. Procesor je intel Q6600, 4 gb RAM, ploča gigabaytova. Ako neće ići, kupit ću novi HD ili možda da prije pokušam u BIOS???
help
evo instalirao sam i mogu samo reći da sam bezveze "bacio" jedan DVD.
nešto je malo brži nego beta ali ostalo gotovo sve isto.
i dalje se čeka finale. možda uzimam neki i ranije ako su dosta dobre promijene. najzanimljivije mi je bilo instaliranje.
Skinuo samga i ja...Osobno nisam HTJEO probavati betu..Čekao sam RC i naravn čekam Stable verziju...Za onu orostite glupu Vistu bt će bodrške čak do 2011...Naravno kao i nekim korisnicima fali mi Aero..o to se ne da naštimati...Evo upravo se instalira..
Skinuo samga i ja...Osobno nisam HTJEO probavati betu..Čekao sam RC i naravn čekam Stable verziju...Za onu orostite glupu Vistu bt će bodrške čak do 2011...Naravno kao i nekim korisnicima fali mi Aero..o to se ne da naštimati...Evo upravo se instalira..
Samo da velim svoje iskustvo sa skidanjem Win 7 RC-a sa Microsoftove stranice.
I meni je prekinut download i to na samom kraju,ostalo je bilo još 200-tinjak Mb.
Uhvatila me panika,jer traje dobrih 5 sati.I onda sam ponovo pokrenuo download,
ali stari file nisam izbrisao i gle čuda,samo je nastavljeno skidanje i dovršeno kako treba.
Nisam s download managerom skidao,već drito preko browsera.
Samo da velim svoje iskustvo sa skidanjem Win 7 RC-a sa Microsoftove stranice.
I meni je prekinut download i to na samom kraju,ostalo je bilo još 200-tinjak Mb.
Uhvatila me panika,jer traje dobrih 5 sati.I onda sam ponovo pokrenuo download,
ali stari file nisam izbrisao i gle čuda,samo je nastavljeno skidanje i dovršeno kako treba.
Nisam s download managerom skidao,već drito preko browsera.
djdomi,nije poanta u tome...poanta je da sam uspio spasit prekinuti download RC-a.
Znači,samo mi je nastavljeno skidanje na onom mjestu na kojem je prekinuto.
Jer da nije tako,vjerojatno bi i odustao od svega.
djdomi,nije poanta u tome...poanta je da sam uspio spasit prekinuti download RC-a.
Znači,samo mi je nastavljeno skidanje na onom mjestu na kojem je prekinuto.
Jer da nije tako,vjerojatno bi i odustao od svega.
Žao mi je.Mene je ugodno iznenadilo,jer mi se download bio otegnuo na 5 i pol sati
i taman na kraju frka...i onda olakšanje kad sam vidio da neću morat ponovo skidat.
Žao mi je.Mene je ugodno iznenadilo,jer mi se download bio otegnuo na 5 i pol sati
i taman na kraju frka...i onda olakšanje kad sam vidio da neću morat ponovo skidat.
A,onda dobro.Ma,nije niti meni problem kad nešto pukne,samo šteta vremena.
I nestrpljenje kad ćeš moći install novu igračku,to je ono što je muka.