Instalacija Win7 64x preko Win7 32x - Problem!

poruka: 6
|
čitano: 4.211
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

imam win7 32 i pokušam pokrenuti win764 instalaciju (ne preko bootanja, nego preko setupa koji mi je na prijenosnom hardu) i dobijem ovaj error

http://www.mydigitallife.info/wp-content/uploads/2009/11/cannot-install-x64-win7.JPG

The version of this file is not compatible with the version of Windows you’re running. Check your computer’s system information to see whether you need an x86 (32-bit) or x64 (64-bit) version of the program, and then contact the software publisher.

ista stvar je bila i sa xp sp3 ..

kako da ga instaliram :/

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2011 17:32 (headshot).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Instalacija Win7 64x preko Win7 32x - Problem!
headshot kaže...

ista stvar je bila i sa xp sp3 ..

kako da ga instaliram :/

Zasto ne bootas windowse?

nije valjda da pokusavas instalirati jedne preko drugi?

17 godina
odjavljen
Re: Instalacija Win7 64x preko Win7 32x - Problem!

Error se ne vidi ali problem je očit - x64 instalaciju ne možeš pokrenuti na x32 sustavu nikako.

Napravi da se boota sa USB HDDa i to je to. Ili instaliraj sa DVDa.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
neaktivan

u tome i je problem, upravo sam htjeo bootat preko usb-a i odem na usb hdd i samo mi se pokrene windows ko i uvjek .. wtf

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

ovisi koja ti je matična.

kod boot menija F12 tipka za gigabyte ne odabireš opciju usb-hdd, nego trebaš odabrati hdd i onda nađeš disk koji je usb stick.

tako je kod mene.

''how yes no''
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-da bi boot bio moguć, medij mora biti bootabilan. nikakve druge opcije (BIOSove) ne pomažu. Snimi na DVD ili na USB(flash) predviđenim alatima.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice