Dizanje srušenog windowsa.

poruka: 7
|
čitano: 2.013
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Dizanje srušenog windowsa.

Windows mi se ne može dignuti. Kaže da nedostaje neki file u mapi C:\windows\system32\drivers (Ne mogu se sjetiti koji).

Hoće li mi pomoći ubacivanje windows diska i izbor opcije repair the computer. Hoće li mi ona izbrisati sve sa sistemske patricije????

Windows je orginal OEM. 

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Dizanje srušenog windowsa.

jel ti fali config.ini.

ako možeš bootaj sa live windowsima ili linuxom, imaš mapu u windows folderu zove se repair probaj sve od tu kopirati ili u root c diska ili u windows folder.

i napravi check disk. ako bootaš live windows probaj ako ide sfc/ scannow u run upisati i pokrenut

''how yes no''
17 godina
neaktivan
captain_soap_McTawish kaže...

Hoće li mi pomoći ubacivanje windows diska i izbor opcije repair the computer. Hoće li mi ona izbrisati sve sa sistemske patricije????

Windows je orginal OEM. 

Vrlo vjerojatno možeš na taj način popraviti instalaciju. Neće ti se izbrisati sistemska particija osim ako to ti odabereš. Sam repair ju ne briše nego pokušava 'popraviti' neispravnu instalaciju. Mijenja 'pokvarene' fajlove, odnosno ubacuje one koji fale.

When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina

Sad sam provjeri nedostaje mi atapi.sys

17 godina
neaktivan
Pretpostavljam da si slučajno obrisao taj fajl jer ti je antivirus prijavio sumnju?
When i get sad i stop being sad, and be awesome instead... TRUE STORY!
15 godina
Danny_HR kaže...
Pretpostavljam da si slučajno obrisao taj fajl jer ti je antivirus prijavio sumnju?

Vjerovatno

16 godina
neaktivan

Vrlo vjerovatno je da ti je antivirusni tago atapi.sys strpao u karantenu pošto se taj file baš i nemože obrisati tako lako.... Uglavnom Malwarebytes je bio kod mene u pitanju kad mi se to dogodilo ... na kraju sam dizao windowse nanovo jer mi se nije dalo zezat sa time. Bilo je na forumu od Malwarebytsa nekih riješenja korištenjem UBCD4Win.

Life suck's and then you die.....
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice