Procurio Windows 8 Build 7850

poruka: 112
|
čitano: 27.760
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Procurio Windows 8 Build 7850
Oldy kaže...
Za što link?

BSOD u vmware-u! Ja ništa ne nalazim!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
neaktivan

A-ha to sam pročitao kad sam naišao na onaj black screen of death da je probably zbog vmwarea ali pojma nemam sad gdje jbga :(

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 1:31 (Oldy).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

To nije bilo zbog vmware-a (jel se nigdje ne spominje) ,nego čisto da se zna da BSOD više nije plavi ,nego crni!! KLIK

16 godina
neaktivan
Čova koji je pokušao virtual pc i napisao da radi ali je sporo javio se da mu je bacilo nakon nekoliko minuta bsod i napisao da treba restartati set up ali se ništa ne dešava a apropo vmwarea sam našao ovo

There are many ways to run an OS vituraly Programs like "Vituralbox" or "vmware" but from what I hear some of the later versions of windows 8 alpha do not run useing that software.

You can also try and use Microsoft's "windows vitural pc" (you can download it from Microsoft) if you have a Pro or higher edition of Windows 7.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ovaj build radi sa vmware :)))

tražio sam potvrdu jbga ne volim ni ja napamet pisati ali to je zato što sam lijen sam skidati jer je to meni prestaro i puno bugova vjerovatno

Poruka je uređivana zadnji put sri 13.4.2011 1:56 (Oldy).

0 0 hvala 0
15 godina

Evo da nebi ostalo sve na ričima ja se bacija na djelo, iako je u virtualki instalirano to će bit dosta.

Za početak najviše se ističe ova sličica korisnika u taskbaru, to nije windows live ID, ka šta se negdi moglo pročitat već je to samo trenutno ulogirani korisnik, po meni beskorisno, zvučalo je dobro ali mislin da ima još potencijala da se nadogradi.

Nadalje u samom sučelju još se može primjetit "up" gumb, ide za granu poviše u sistemskoj hijerarhiji. Te je sada preview na desno smješten te je dosta širi.

Ostalo mislin da je sve isto, tj nisan ništa primjetia ovako na "prvu loptu" Evo malo slika šta san uvatia tjekom instalacije i korištenja.

http://about.me/antesirkovic
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ovo nije win8 pogledajte malo win7 enterprise jest da se razlikuje malo od win7 ali win 8

je win8 a ne to...

NiS

0 0 hvala 0
15 godina
newen kaže...

Ovo nije win8 pogledajte malo win7 enterprise jest da se razlikuje malo od win7 ali win 8

je win8 a ne to...

Taj video je star 2 godine i nije windows 8. 

To je samo skin za vistu/windows 7, ili nešto napravljeno za potrebe snimanja tog videa, moguće i samo da je video montiran, u to neću ulazit.

16 godina
neaktivan

Jeste video star a i na YouTube ima 1000... video o win8. A neznam kreno sam danas skidati ovaj "win 8" ali kada sam vidio sa je vec neko instalirao i da je to win 7 nije mi se dalo..

Dakle da li je ovo win 7 ili win8 ...

NiS

0 0 hvala 0
15 godina

Ovo je rana verzija windowsa 8, nije ni približna konačnoj verziji te se više može usporedit sa windowsima 7 nego 8.

Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

''Tvoj'' video prikazuje The Copenhagen Concept ,špekulaciju nastalu 2009. na osnovi razgovora s nekim zaposlenicima MS-a!!

Dakle ,video nije nastao u MS-u!! Točka!!

16 godina
neaktivan
newen kaže...
Dakle da li je ovo win 7 ili win8 ...

win 8. točka!

Atomska bubamara
15 godina

Ajme gori ste od papiga,ovo je windows 8 milestone 1,dakle rana verzija,naravno da još nije razvijeno sučelje i ostalo.Windows 7 je buil 7600 ili 7601 ovisno imate li SP1 instaliran ili nemate,a ovdje se radi o buildu 7850 Windowsa 8.

Piracy lives forever!!!
17 godina

Radi li opcija za vraćanje defaultnih postavki ? To me najvise zanima

0 0 hvala 0
15 godina

skinuo zapržio dvd sutra ide na posebnu particiju pa se budemo igrali ne? nabacim i koji ss {#}   evo što je meni pisalo uz .nfo fajl kad sam skinuo:

Yes you read that right! Windows 8 Build 7850 (final M1) has managed to slip through and has landed into the wild.

The Build number of the leaked 6.1.7850.0.winmain_win8m1.100922-1508_x86fre_client-enterprise_en-us.iso is 6.1.7850.0.winmain_win8m1.100922-1508 which means that it was compiled on 22nd September 2010.

The leak has been posted on a Betaarchive private FTP site and has been confirmed by several reputable sources that it is indeed a legitimate build.

We should note that many of the leaked screenshots showing new features that were published here on Neowin may not be contained within the leaked build. The installer will look similar to Windows 7 but the build is part of the Windows 8 branch.

The build that has leaked is 6.1.7850.0.winmain_win8m1.100922-1508_x86fre_client-enterprise_en-us.iso and is the the final M1 and the last 6.1 build.

Windows 8 is expected to enter beta, possibly as soon as this fall, with OEM availability in late 2012 and possible retail availability in January 2013.

Note this is not even in beta stage - it's Milestone 1 (M1) build 7850. It's just for trying out and testing - don't use it as your main OS!

Build Milestone 1

Build Arhitecture 32bits (x86)

Build MD5 EA2DCFADA6BBA517A0A0649D15E1EB3

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 2:36 (dj_renny).
16 godina
neaktivan
zoka kaže...

Radi li opcija za vraćanje defaultnih postavki ? To me najvise zanima

evo ja sam baš jučer probao i trenutno ne radi baš najbolje. ali razumljivo je, pošto je ovo iz rane faze razvoja

traži me da umetnem instalacijski disk

ja umetnem taj leakani, ali ga ne prepoznaje

pa sam probao sa diskom od sedmice, i njega je prihvatio

kreće proces vraćanja postavki. resetira se par puta tijekom izvršavanja

ali na kraju me dočekao windows 7, a ne 8, ali to je bilo i za očekivati, jer sam stavio disk od sedmice, pošto nije prihvatio od osmice

Atomska bubamara
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 10:02 (jurluk).
16 godina
neaktivan
dj_renny kaže...

Build MD5 EA2DCFADA6BBA517A0A0649D15E1EB3?

Izostavil si jedno slovo na kraju ,kaj je jaako bitno kod provjere hasheva!! Ovako ispada da nije original!!

Tvoj MD5 Tvoj MD5
Original MD5 Original MD5

MD5 - EA2DCFADA6BBA517A0A0649D15E1EB3D

jurluk kaže...

ali na kraju me dočekao windows 7, a ne 8, ali to je bilo i za očekivati, jer sam stavio disk od sedmice, pošto nije prihvatio od osmice

Da ,točno ,ne prihvaća original Windows 8 disk! Jel ovo je pod haubom (kernel) ,još uvijek Windows 7!!

Ali bitno je da system reset radi!! {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2011 16:08 (kizo2703).
15 godina
kizo2703 kaže...
dj_renny kaže...

Build MD5 EA2DCFADA6BBA517A0A0649D15E1EB3?

Izostavil si jedno slovo na kraju ,kaj je jaako bitno kod provjere hasheva!! Ovako ispada da nije original!!

MD5 - EA2DCFADA6BBA517A0A0649D15E1EB3D

jurluk kaže...

Da ,točno ,ne prihvaća original Windows 8 disk! Jel ovo je u biti još uvijek Windows 7!!

Ali bitno je da system reset radi!! {#}

da fali slovo D na kraju nisam dobro skopirao .nfo  ali kod mene prolazi hash.znači imam točno tu verziju

17 godina
neaktivan
Oće više procuriti novi build? Recimo M3 bi bilo zgodno. :-)
http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/lzgr/
16 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Oće više procuriti novi build? Recimo M3 bi bilo zgodno. :-)

lako moguće:

http://www.bug.hr/forum/topic/komentari-it-vijesti/procurila-osmica/96008.aspx?page=1&jumpto=1853435&sort=asc&view=flat

kod mene normalno radi.....
16 godina
neaktivan

Samo uzmi u obzir da se to vjerojatno neće dogoditi ''u nekoliko dana'' ,jel je to sada itekako riskantno za onoga koji leaka!!

Ovo je stvarna opomena svima

,ne samo nečija zezancija!!

A tome u prilog ide i nemogućnost promjene wallpapera u ovoj verziji Osmice!

Jel čim probaš promjeniti wallpaper u bilo kaj drugo

,ekran pocrni

i ne pomaže ni logoff - logon ,ni restart!

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 0:33 (kizo2703).
17 godina
neaktivan

I ja sam sam govorio da je ovo dosadan build, no neki genijalci su prekopavali po sistemskim fileovima, dllovima... I otkrili mnoge zanimljive, ali lockane stvari...

Iako trenutno nemamo koristi od njih, zvuči zanimljivo samo čuti što nam se novog sprema za Windows 8:

• TWin UI - Tablet Windows UI (ili Immersive) (za ovo se nagađalo - sad je potvrđeno)
  • Podrška za novi tip aplikacija .AppX po uzoru na OS X-ov .app - prije se mislilo da će ovaj tip aplikacija biti samo za Silverlight, no prekopavanjem po dllovima otkrilo se da će podržavati svaki tip aplikacija: native, .net, web
  • BootableUFD/PWCreator - feature za kreiranje Windowsa na bootabilnom USB flash disku - nešto kao live linux - zove se Portable Workspace
  • Microsoft DirectComposition Library - nova komponenta DirectX-a
  • Modern Reader - PDF reader (potvrđeno i u 7850 buildu)
  • MSchedExe.exe - Automatic Maintenance
  • Mobile Broadband Account Experience
  • PrintConfig/PrintDialog - novi moderni DirectUI dijalog za printere (ono kad se bira printer)
  • Auto-Rotation Manager
  • Settings Syncronization
  • Windows Push Notification Platform
  • Program Explorer
  • Windows Runtime - software framework za native softver - zamjena za zastarjeli COM (Component Object Model)
  • Windows Web Application Host - nova inačica MSHTA - također će se moći pakirati u AppX i pretpostavlja se će se JavaScriptom moći pristupiti do Windows Runtimea što bi značilo da bi JavaScript mogao postati jedan od jezika za pisanje nativnih Windows aplikacija...
  • TaskUI.exe - Modern Windows Task Manager (otključano)
  • WindowsProximity - podrška za proximity senzore
  • Screen Reader - zamjena za Narrator
Modern Windows Task Manager 1 Build 7850 Modern Windows Task Manager 1 Build 7850
Modern Windows Task Manager 2 Build 7850 Modern Windows Task Manager 2 Build 7850
Advanced Task Manager Build 79** Advanced Task Manager Build 79**
Potpis ;)
Poruka je uređivana zadnji put ned 17.4.2011 23:16 (Danijel).
Moj PC  
4 0 hvala 4
17 godina
neaktivan

Otključavanje nekih skrivenih stvari u Build 7850:

Explorer Ribbon
1] Go to "Start" menu, and search "regedit.exe";
2] Go to "HKEY_CLASSES_ROOT\CLSID\" and create a new key called "{4F12FF5D-D319-4A79-8380-9CC80384DC08}";
3] Create a new string called "AppID" and set as value "{9198DA45-C7D5-4EFF-A726-78FC547DFF53}";
4] Open a new windows of Explorer and... 
5] Enjoy!

PDF Reader
1] Open Regedit.exe
2] Go to '[HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Windows\Curr entVersion\Applets\Paint\Capabilities]'
3] Create a string value named "CLSID", set its value to "{D3E34B21-9D75-101A-8C3D-00AA001A1652}
4] run glcnd.exe

Metro Webcam
1] Open Regedit.exe
2] Locate to [HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\GRE_Initialize]
3] Create a DWORD value called "RemoteFontBootCacheFlags", set its value to 0x100f (4111)
4] Run webcam.exe

Modern Task Manager 
1] Go to "Start" menu, and search "regedit.exe";
2] Go to "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows \CurrentVersion\TaskUI" and create a new key called "TaskUIEnabled": set the value as "1";
3] Go to "Start" menu, and search "taskui.exe"
4] Enjoy!

(izvor: MDL forum)

Potpis ;)
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

već sam ja to stavio ovdje!

Atomska bubamara
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...

već sam ja to stavio ovdje!

Sry, nisam znao za tu temu... :)

Potpis ;)
17 godina
neaktivan
Danijel kaže...

Metro Webcam

Sto je Metro Webcam?

PORTOVA ima 65536 komada - Aner Begovic..haker iz Bosne
15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Danijel kaže...

Metro Webcam

Sto je Metro Webcam?

http://www.dkszone.net/windows-8-metro-webcam-unlocked-build-7850-m1

15 godina
neaktivan

Ebes ovo, samo te nalozi na jos  :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Procurio Windows 8 M2 6.2.7955.0!!!

I druga verzija Osmice je procurila ,trenutno nažalost samo na privatnom FTP-u!!

KLIK

{#}

Ali ,znajući koliko je trebalo za 7850 ,u roku 24 sata će biti na javnom serveru!! {#}

Ovo je pre M3 build ,ali nije winmain branch:

Milestone 3 = 6.2.7955.0.winmain.110224-1502
Leak = 6.2.7955.0.fbl_sev_wdacxml.110228-1930

Ali je zato Ultimate verzija.

Kratka uputstva sa BA foruma:

Afternoon all,

We have another leak! :) Anonymous again as you can expect. This could be the one you've all been waiting for.

Microsoft Windows 8 (''Windows 8'' 6.2.7955.0) (Ultimate) (m2)
ISO Size: 2.47GB (2,657,079,296 bytes)
ISO MD5: 40861A02CB14B0D2D7930910DB6CC6E4

It is now available on the FTP :) Enjoy!

Notes provided by the leaker:
You can unlock the following:
- Ribbon UI
- Application Folder (now working, in 7850 it was broken)
- Full DWM (hideblur)

The following requires the ''red pill'':
- Webcam
- Login (that ugly guy with ctrl+alt+del, the fishy wallpaper, pattern login)
- TaskUI (new taskmanager)
- PDF Reader
- Immersive Browser

DigiEx ,21.18 :

Za (otprilike) 2 h na DigiEx-u!! :)))) Za (otprilike) 2 h na DigiEx-u!! :))))

Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 21:30 (kizo2703).
Moj PC  
2 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Windows 8 M2 7955 na BA dostupan zasad.

7955 je trenutno procurio sad na BA, preuzimam, al server je jako spor, 13 sati dok ne preuzmem. Bolje čekajte torrent. I nemojte se sad mučiti da se registrirate, samo je pogoršano stanje već.

http://www.betaarchive.com/forum/viewtopic.php?f=1&t=18235

Spybot SD 2.0 Alpha
Poruka je uređivana zadnji put pon 25.4.2011 19:54 (Tom.K).

1 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice