Ma to se ne isplati još stavljat...ipak je sedmica sad aktualna. Dok oni to razviju kak spada sve trebat će malo duže
pa gotovo svaki OS od Windowsa je baziran na prijašnjem, tako da ove verzije su ustvari nadograđene sedmice
Ma to se ne isplati još stavljat...ipak je sedmica sad aktualna. Dok oni to razviju kak spada sve trebat će malo duže
pa gotovo svaki OS od Windowsa je baziran na prijašnjem, tako da ove verzije su ustvari nadograđene sedmice
@Kizo
Da li novi Windows 8 koristi nVidia CUDA "tehniku"? Ustvari dali neki od programa unutar Windowsa (IE, WMP..) koriste CUDA?
Trebalo bi raditi ,barem po ovome. KLIK
Ali nemam pojma jel to netko uopće probal ,s obzirom da se nigdje po forumima ne spominje!
A grafička razlika između win 7 i 8 bi bila...err...
Ako ih ne vidiš ,žali bože trošiti vrijeme i objašnjavati ti ....
Sry ja sam samo krivo vidio, vidio sam ovo na win 7 sto se neki likovi zaje*avaju, a ne pravi win 8, pravi izgleda malo novije i bolje, my bad...
@Kizo
Da li novi Windows 8 koristi nVidia CUDA "tehniku"? Ustvari dali neki od programa unutar Windowsa (IE, WMP..) koriste CUDA?
mhm , ne shvacam , sta se dobije time , programi koriste gpu za neka raćunanja ili šta ??
@Kizo
mhm , ne shvacam , sta se dobije time , programi koriste gpu za neka raćunanja ili šta ??
Da,recimo za konvertiranje videa koristiti će se puno jači i sposobniji GPU nego CPU. Postoje programi koji to već koriste. Znam da sam imao neki konverter,ne sjećam se kako s ezove.
@Kizo
Da,recimo za konvertiranje videa koristiti će se puno jači i sposobniji GPU nego CPU. Postoje programi koji to već koriste. Znam da sam imao neki konverter,ne sjećam se kako s ezove.
odlicno! , vrlo pametno , a vidim polako sve novije aplikacije podrzavaju hw akceleraciju i forsira se iskorištavanje gpu-a , pa ajd da dobije i grafa na vaznosti za nesto osim gaminga , uostalom za neke stvari je jednostavno puno bolja od cpu-a.
Badaboom je deklariran CUDA (nVidia) program koji u hipu vrsi konverziju videa. Premiere Pro 9, Premiere Elements 9, PowerDirector 9....svi nabrojani odlicno znaju iskoristiti CUDA odnosno GPU za obradu&konverziju.....
Ima ih brdo, ali nazalost nisam susreo CUDA program koji vrsi konverziju iz .avi fajlova u DVD (obrnuto ih ima citavo cudo)
Badaboom je deklariran CUDA (nVidia) program koji u hipu vrsi konverziju videa. Premiere Pro 9, Premiere Elements 9, PowerDirector 9....svi nabrojani odlicno znaju iskoristiti CUDA odnosno GPU za obradu&konverziju.....
Ima ih brdo, ali nazalost nisam susreo CUDA program koji vrsi konverziju iz .avi fajlova u DVD (obrnuto ih ima citavo cudo)
cekaj koji ce onda programi u windows 8 koristit gpu? a da u win7 ne koriste.
Media Center na primjer
Media Center na primjer
aha , dakle hd videa ce obradivat grafa , iako doduse ja i sada koristim mediaplayyer classic u kojem je postavljena grafa da renderira.
Još jedna glupost, samo sa malim preinakama.
Wondershare video converter platinum, ili ultimate.CUDA support.Probajte.
Sprema se novi leak - M3 6.2.7971.0 ,build koji su dobili OEM proizvođači je sada na njemačkom privatnom serveru zahvaljujući Linturionu ,zaposleniku njemačkog IBM-a i mogao bi procuriti u javnost u sljedećih nekoliko dana!
Inače ,build je potpuno originalan ,s novim installerom!
Puni ''naziv'' je 6.2.7971.0.winmain.110324-1900 ,na serveru su x86 i x64 verzije.
Izvor informacija je meouna i MDL forum!
,build koji su dobili OEM proizvođači
OEM? Izgleda da ce ovaj doci ranije nego sto mislimo.
Neće! Datum izlaska i dalje stoji - kraj 2012!
Ne znam koliko vidim možda samo cima za build ali ionako će za par mjeseci public beta pa ćemo se igrati svejedno nikud mi se ne žuri glavno da mi sve radi i sednica i hardware to je važno a ovo kad dođe dobro dođe
IMHO
Ja mislim da ovo curi vrlo kontrolirano i ne vjerujem da curi slucajno. Microsoft ima prvorazredan marketing team. Gdje naci bolju reklamu i testere koji testiraju besplatno i uz to salju feedbacke
Ne cima on build ,jel je on već leakal 7850 ,moraš pratit konverzaciju na MDL forumu da bi znal sve o čemu se radi!
Public Beta neće prije desetog mjeseca ,samo za informaciju!
Ja mislim da ovo curi vrlo kontrolirano i ne vjerujem da curi slucajno.
Ja isto ,ovo je sve igra! Canouna i Torko sa MDL-a su M$-ovci sto-posto! Ustvari ,cijela ova grupica + meandmeme s tweetera!
Mislim da su napisali da će public beta ići u 8. ili 9. van, a dobro neka i u 10., a da imaju neke veze vjerovatno posebno Canouna, ili Vlad, pa Zukona, Wzor... očito imaju pristup buildevima
Betu nećemo vidjeti prije Professional Developers Conference 2011 ,koja se održava u Anaheimu ,od 13. do 16. 09.!
A čni mi se da od leaka novog bulda neće biti ništa i da je to sve obično prepucavanje ... KLIK