Procurio Windows 8 Build 7850

poruka: 112
|
čitano: 27.548
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Procurio Windows 8 Build 7850
Hero of the day kaže...

Ma to se ne isplati još stavljat...ipak je sedmica sad aktualna. Dok oni to razviju kak spada sve trebat će malo duže {#}

pa gotovo svaki OS od Windowsa je baziran na prijašnjem, tako da ove verzije su ustvari nadograđene sedmice

Atomska bubamara. ★★★★★★★★★★★★★★★★★★★★
17 godina
neaktivan

@Kizo

Da li novi Windows 8 koristi nVidia CUDA "tehniku"? Ustvari dali neki od programa unutar Windowsa (IE, WMP..) koriste CUDA?

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist

2 0 hvala 0
16 godina
Procurio Windows 8 Build 7955

Trebalo bi raditi ,barem po ovome. KLIK

Ali nemam pojma jel to netko uopće probal ,s obzirom da se nigdje po forumima ne spominje!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2011 11:58 (kizo2703).
14 godina
protjeran
kizo2703 kaže...
Granny kaže...

A grafička razlika između win 7 i 8 bi bila...err...

Ako ih ne vidiš ,žali bože trošiti vrijeme i objašnjavati ti ....

Sry ja sam samo krivo vidio, vidio sam ovo na win 7 sto se neki likovi zaje*avaju, a ne pravi win 8, pravi izgleda malo novije i bolje, my bad...

Eee...kuda ovaj svijet ide...di su vremena kad je sex bio siguran, a utrke opasne?
15 godina
Lazarus Long kaže...

@Kizo

Da li novi Windows 8 koristi nVidia CUDA "tehniku"? Ustvari dali neki od programa unutar Windowsa (IE, WMP..) koriste CUDA?

mhm , ne shvacam , sta se dobije time , programi koriste gpu za neka raćunanja ili šta ??

17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...
Lazarus Long kaže...

@Kizo

mhm , ne shvacam , sta se dobije time , programi koriste gpu za neka raćunanja ili šta ??

Da,recimo za konvertiranje videa koristiti će se puno jači i sposobniji GPU nego CPU. Postoje programi koji to već koriste. Znam da sam imao neki konverter,ne sjećam se kako s ezove.

15 godina
lzgr kaže...
athlon64 kaže...
Lazarus Long kaže...

@Kizo

Da,recimo za konvertiranje videa koristiti će se puno jači i sposobniji GPU nego CPU. Postoje programi koji to već koriste. Znam da sam imao neki konverter,ne sjećam se kako s ezove.

odlicno! , vrlo pametno , a vidim polako sve novije aplikacije podrzavaju hw akceleraciju i forsira se iskorištavanje gpu-a , pa ajd da dobije i grafa na vaznosti za nesto osim gaminga , uostalom za neke stvari je jednostavno puno bolja od cpu-a.

17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Badaboom je deklariran CUDA (nVidia) program koji u hipu vrsi konverziju videa. Premiere Pro 9, Premiere Elements 9, PowerDirector 9....svi nabrojani odlicno znaju iskoristiti CUDA odnosno GPU za obradu&konverziju.....

Ima ih brdo, ali nazalost nisam susreo CUDA program koji vrsi konverziju iz .avi fajlova u DVD (obrnuto ih ima citavo cudo)

Naravno da necu imati djece, najvise zbog toga jer znam da bi imali moje gene. Zasto unistavati zivote? by Mentalist
15 godina
Lazarus Long kaže...
lzgr kaže...

Badaboom je deklariran CUDA (nVidia) program koji u hipu vrsi konverziju videa. Premiere Pro 9, Premiere Elements 9, PowerDirector 9....svi nabrojani odlicno znaju iskoristiti CUDA odnosno GPU za obradu&konverziju.....

Ima ih brdo, ali nazalost nisam susreo CUDA program koji vrsi konverziju iz .avi fajlova u DVD (obrnuto ih ima citavo cudo)

cekaj koji ce onda programi u windows 8 koristit gpu? a da u win7 ne koriste.

17 godina
neaktivan
athlon64 kaže...

Media Center na primjer

15 godina
Lazarus Long kaže...
athlon64 kaže...

Media Center na primjer

aha , dakle hd videa ce obradivat grafa , iako doduse ja i sada koristim mediaplayyer classic u kojem je postavljena grafa da renderira.

17 godina
neaktivan

Još jedna glupost, samo sa malim preinakama.

Onaj ko želi nešto naučiti-naći će način,ko ne,naci ce izliku.
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina

Wondershare video converter platinum, ili ultimate.CUDA support.Probajte.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8 M3 6.2.7971 samo što nije! (procurio)

Sprema se novi leak - M3 6.2.7971.0 ,build koji su dobili OEM proizvođači je sada na njemačkom privatnom serveru zahvaljujući Linturionu ,zaposleniku njemačkog IBM-a i mogao bi procuriti u javnost u sljedećih nekoliko dana!

Inače ,build je potpuno originalan ,s novim installerom!

Puni ''naziv'' je 6.2.7971.0.winmain.110324-1900 ,na serveru su x86 i x64 verzije.

Izvor informacija je meouna i MDL forum! {#} 

Poruka je uređivana zadnji put pon 16.5.2011 18:12 (kizo2703).
Moj PC  
4 0 hvala 4
17 godina
neaktivan
Re: Windows 8 M3 6.2.7971 samo što nije! (procurio
kizo2703 kaže...

,build koji su dobili OEM proizvođači 

{#}

OEM? Izgleda da ce ovaj doci ranije nego sto mislimo.

16 godina
Re: Windows 8 M3 6.2.7971 samo što nije! (procurio

Neće! Datum izlaska i dalje stoji - kraj 2012!

15 godina

Ne znam koliko vidim možda samo cima za build ali ionako će za par mjeseci public beta pa ćemo se igrati svejedno nikud mi se ne žuri glavno da mi sve radi i sednica i hardware to je važno a ovo kad dođe dobro dođe

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

IMHO

Ja mislim da ovo curi vrlo kontrolirano i ne vjerujem da curi slucajno. Microsoft ima prvorazredan marketing team. Gdje naci bolju reklamu i testere koji testiraju besplatno i uz to salju feedbacke

6 0 hvala 0
16 godina

Ne cima on build ,jel je on već leakal 7850 ,moraš pratit konverzaciju na MDL forumu da bi znal sve o čemu se radi!

Public Beta neće prije desetog mjeseca ,samo za informaciju!

Lazarus Long kaže...

Ja mislim da ovo curi vrlo kontrolirano i ne vjerujem da curi slucajno.

Ja isto ,ovo je sve igra! Canouna i Torko sa MDL-a su M$-ovci sto-posto! Ustvari ,cijela ova grupica + meandmeme s tweetera!

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2011 0:34 (kizo2703).
15 godina

Mislim da su napisali da će public beta ići u 8. ili 9. van, a dobro neka i u 10., a da imaju neke veze vjerovatno posebno Canouna, ili Vlad, pa Zukona, Wzor... očito imaju pristup buildevima

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
16 godina

Betu nećemo vidjeti prije Professional Developers Conference 2011 ,koja se održava u Anaheimu ,od 13. do 16. 09.!

A čni mi se da od leaka novog bulda neće biti ništa i da je to sve obično prepucavanje ... KLIK

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2011 20:09 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 3
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice