Optima telekom dostupna u cijeloj Hrvatskoj

poruka: 123
|
čitano: 44.129
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Optima telekom dostupna u cijeloj Hrvatskoj
diablo2211 kaže...
Ima li neko povratnih info kako je sada stanje kod optime. U vinkovcima sam, kod kolodvora. Naime, sada placam 340 kn flat adsl, 4 mb brzinu i 100 min fiksni telf bez ugovora vec dve godine i kod tcoma. Linija testirana, podnosi do 24 Mb/s brzinu. Htio sam preci na biz duo paket s 10mb brzinom, ali nemaju opciju s 100 kn fiksni telf, kako imaju kod manje brzine i mimo flat interneta, nego samo flat fiksni telefon, al samo za tcom fiksnu telefoniju i sa naknadom za spajanje. Popisditis sam dobio i odmah bacio na zvanje druge. S tcomom sam bio jako zadovoljan, korisnicka super, servis super, sve rjesavaju, zovu sutra itd. Samo skupo brale. Vip - skup, ima i on zakup od tcoma, mala razlika u cijeni. Iskon isto. Optima zvuci predivno da bi bilo istina (napomena, fiksna mi ni ne treba, jer je ne koristimo, ali nekad nazovu nas....) Kazu oni, 10 mb brzina, flat adsl, 500 min jako povoljne fiksne telefonije oko 210kn plus max 30 kn fiksni. Nadalje, 20 mb brzina, ostalo isto - 280 kn i ako ne bude brzina tolka, a da je njijov problem, smanje cijenu. Ugovor moze 24 mj, ukljucenje 1 kn, modem 100 kn. Ili bez. Ugovora, ukljucenje oko 500, modem 800 (nasmijao sam se jer imam od 6 ugovora sve tcomove modeme koje su imali, zadnji siemens sx 763 je dobar, iako sada radi samo u bridge modu jer je iz amerike dosao asus dark knight (koji je btw perverzno odlican u svakom pogledu i sve mu radi i daje staticki ip preko svojeg dyndns sustava zabadave itd. Rekoh da ga moram nabavit da ljudima ponudim u hr ako ce kupit, nevjerojatno dobra stvar). Dakle, jel to stvarno tako moguce i da je optima na tcom linijama toliko dobra, dal mogu siemens koristiti (anex B je i trebao bi raditi s podacima, provjerit cu kod prijatelja), jer ako moze taj modem, onda cu lijepo platit ukljucenje 500 i biti bez obveza. Molim korisnike optime, aposebno vinkovacke i okolice, kako su zadovoljeni s telfonom i posebno internetom i brzinama. Hvala!!

Oni O2 i O3 opaketi su ti vjerovatno dostupni, nazovi službu za korisnike pa pitaj..

Ja ti već par dana imam spojen taj Tcomov sx763 na Optimu (samo sam promijenio usera i pass) i za sad radi sve ok.. Ovi njihovi routeri ne valjaju, pucala mi je veze svakih sat i pol a wifi je jako slab..

13 godina
neaktivan
Optima telekom dostupna u cijeloj Hrvatskoj

Optima dostupna samo što moraš plačati 70 kn T-comu uz sve ostalo što plačaš Optimi :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Optima telekom dostupna u cijeloj Hrvatskoj
Hrvojeee kaže...

Optima dostupna samo što moraš plačati 70 kn T-comu uz sve ostalo što plačaš Optimi :-)

Ako se kompletno prebaciš na Optimu ne trebaš..

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice