HG Spot i dalje u minusu

poruka: 9
|
čitano: 2.567
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
HG Spot i dalje u minusu

HG Spot i dalje u minusu - gubitak smanjen na 12,8 milijuna kuna

HG Spot je u prvom polugodištu ove godine ostvario gubitak od 12,8 milijuna kuna, što je smanjenje gubitka u odnosu na isto razdoblje lani za 29,7 posto, podaci su iz nekonsolidiranog financijskog izvješća te tvrtke objavljenog na Zagrebačkoj burzi. U tvrtki navode kako je nastavak financijske krize i recesije te dalji pad potrošnje utjecao na usporavanje i pad volumena poslovanja na IT tržištu te na pad prihoda tvrtke.

Lose im se pise kako stvari stoje, evo linkMršti se Nesto se govori i o mogucoj dokapitalizaciji poduzeca.

http://www.profitiraj.hr/novosti/hg-spot-i-dalje-u-minusu-gubitak-smanjen-na-218-milijuna-kuna/

Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 21:21 (no tengo dinero).
Moj PC  
0 0 hvala 3
15 godina
protjeran
RE: HG Spot i dalje u minusu

A nitko mi nije vjerovao da će se njihovi gubitci nastaviti...

Jednostavno liječe poslijedicu, a ne uzrok problema...

Loša uprava, loše ideje... Loša reklama zbog loših zaposlenika koji su:

A) Neobučeni za rad kao "Sailsman" elektrotehničke robe

B) Nedisciplinirani i bez imalo šarma, preagresivni, pasivni

Jednostavno to odbija kupce, makar imali i najbolje cijene u gradu, ne vrijedi ti...

PS - Bar su bolji od Vemulja, ispunjavaju jamstvene obaveze (bar Veleprodajne).

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
neaktivan
HG Spot i dalje u minusu

Ovo je bilo jako teško za predvidjeti. EDIT: Ironija, naravno. Da ne bi sad počeli pljuvati... Smijeh

A lijepo smo im govorili... Izlanuo se

Retry. Reboot. Reinstall. Reformat.
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.7.2010 21:25 (vlad0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Don Kihoty kaže...

A nitko mi nije vjerovao da će se njihovi gubitci nastaviti...

Jednostavno liječe poslijedicu, a ne uzrok problema...

Loša uprava, loše ideje... Loša reklama zbog loših zaposlenika koji su:

A) Neobučeni za rad kao "Sailsman" elektrotehničke robe

B) Nedisciplinirani i bez imalo šarma, preagresivni, pasivni

Jednostavno to odbija kupce, makar imali i najbolje cijene u gradu, ne vrijedi ti...

PS - Bar su bolji od Vemulja, ispunjavaju jamstvene obaveze (bar Veleprodajne).

Ti si sad izmisio toplu vodu, svi su brate znali da su oni finito.

Netko je dobro rekao, da je hg konj koji šepa pucao bi mu u glavu da ga skratim muka

15 godina
protjeran

Al vjerujem da će opet dobiti neke pare...

Godinama peru novac preko HG-a...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
17 godina

Ja im nebi dao ni lipe.

Normalno da su u gubitku kad su dali sve pare za "rebranding"

15 godina
neaktivan
HG Spot i dalje u minusu

Iskreno nemam ništa protiv HGSpot-a, recimo u samim počecima bili su firma bez premca, kako su iz vodečeg položaja došli na ovo , pitanje je. Vjerujem i nadam se da će se izvuć iz krize, kao i većina poduzeća kod nas, samo osobno više bi mi bilo drago da se pokrene neka proizvodnja kojom bismo prema van distribuirali proizvode. Recimo za pohvalu bi bilo kada bi recimo HGSpot počeo zapošljavat developere te uz segment prodaje da imaju i komponentu proizvodnje, ne nužno u smislu izrade software -a , nego i hardware -a. Ovako HGSpot ostaje još jedan mega dućan sa strategijom usmjerenom u smislu kako da nama ( vidno slabije platežne moći ) "uvale" strani proizvod. 

http://www.woodgamesfx.com

0 0 hvala 0
16 godina

Osobno mislim da i dalje imaju profulanu politiku, ali...

Ako je netko očekivao da par mjeseci nakon prestrukturiranja krenu s plusom (pogotovo jer su vrlo vjerojatno imali masu dodatnih izdataka), onda... Seriously...

Bilo bi izuzetno čudno da sada posluju sa dobitkom...

A ovu provalu da zapošljavaju developere... Izjava za sebe... Izlanuo se

Every hole is a goal!
16 godina
HG Spot i dalje u minusu

Meni se trgovina činila u redu. Većinu komponenti sam uzeo preko njih. Imaju solidan izbor jeftinih PC dijelova i razgranatu mrežu prodavaonica. Doduše, pojedine komponente brzo rikavaju ali opravdavam niskim cijenama no name brandova. U većim gradovima veći je izbor trgovina, ali u Podravini imamo problema s nabavom PC opreme. Tako mi je najbliži HG spot u Bjelovaru (35 km). Ima nekoliko lokalnih trgovina u krugu 20-tak km ali su im cijene katastrofa jer iskorištavaju što su jedini na tom području. I izbor im je nikakav (možemo vam naručiti...). Zato sam sretan što postoje internet trgovine poput Linksa, PC1... preko kojih naručim dijelove koje trebam.

Mali korak za čovjeka, velik za stonogu
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice